ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Софийската полиция предупреди феновете преди утрешния финал
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:33 / 23.05.2017Коментари (1)5195
© Plovdiv24.bg
Столичната дирекция на вътрешните работи предприема всички необходими мерки за охрана на обществения ред и безопасност на движението в столицата във връзка с предстоящия футболен мач за Купата на България между Ботев (Пд) и Лудогорец, който ще се играе на 24 май /сряда/ от 18.30 часа на Националния стадион "Васил Левски".

Преди, по време и след провеждане на футболната среща, полицейските служители ще следят за недопускането на инциденти на територията на града.

За организирано пристигащите в столицата фенове на участващите отбори са обособени зони за паркиране на превозните средства.

За привържениците на Ботев е създадена организация да използват паркинга пред 3 и 4 вход на сектор "Б" на стадиона. За пристигащите фенове на "Лудогорец" е предвидено да използват паркинга пред сектор "Г".

На изградени контролно-пропускателни пунктове полицаи ще извършват щателна проверка на всички посетители на футболния мач. Униформените ще следят за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи /огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми и чадъри/.

Предприети са стриктни мерки за недопускане на хора с наложена съдебна забрана за посещение на спортни събития. Малолетни ще бъдат допускани на територията на стадиона само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена от интернет или взета от касите на стадиона.

Ангажимент по охраната на спортната среща има частна охранителна фирма, чиято задача е да следи за опазване на реда на територията на стадиона по време на провеждане на срещата. При дейността си ще бъде подпомагана от полицейски служители, които ще се намесват при възникнала необходимост.

За да бъде избегнато струпване, зрителите могат да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона - в 16.30 часа. От съображения за сигурност след края на мача привържениците на победилия отбор ще останат на стадиона до оттеглянето на противниковите фенове.
Още по темата: общо новини по темата: 63
22.06.2017
09.06.2017
03.06.2017
01.06.2017
31.05.2017
26.05.2017
предишна страница [ 1/11 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Малолетни ще бъдат допускани на територията на стадиона само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена от интернет или взета от касите на стадиона. Откъде може да се изтегли тази декларация?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: