ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Белия: До 35-тата минута контролирахме изцяло мача
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:12 / 05.05.2017Коментари (2)3694
© Plovdiv24.bg
Старши треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров не бе никак щастлив от начина, по който отборът му изпусна инициативата срещу Верея и в крайна сметка загуби с 1:3 от 31-ия кръг на Първа лига.

Серкан Юсеин изведе пловдивчани напред още в 7-ата минута, но до почивката Георги Андонов изравни, а след нея Васил Калоянов и Илиян Йорданов оформиха пълния обрат за домакините.

"До 35-ата минута контролирахме изцяло мача, вкарахме гол и имахме още ситуации да отбележим втори. Невероятна грешка за изравнителния им гол. Второто попадение падна от статично положение. Работихме върху този елемент в течение на цялата седмица, наясно бяхме, че Верея са силни. Знаехме в кои зони трябваше да има хора и все пак точно оттам ни вкараха. Може би имаше разконцентрация в дадени моменти, но играчите трябва да се пренастроят, защото предстоят много важни плейофи и, разбира се, финал за Купата на България", каза Николай Киров пред "Диема".

"Пропуските ги отдавам на моментни отигравания. Завършващият пас или последният удар не успявахме да ги направим. Мен ме притесняват повече допуснатите попадения. Не може без някакъв кой знае какъв натиск ние да бъркаме и на практика сами да си отбелязваме головете в нашата врата. Не може по такъв елементарен начин да допускаме попадения."

"Днес направих ротации в състава и дадох почивка на някои. Въпросът е тези, които влизат, да използват всяка минута да доказват самите себе си. Имаме още 1-2 мача, в които могат да се правят ротации. Няма да давам индивидуални оценки и разочарования. Ще гледаме записа и ще видим къде сме допуснали грешки. Нормално е да има такива, които още не са навлезли в ритъм. От началото на полусезона играем с 12-13 души основен състав."

"Когато сме загубили, няма как да бъдем щастливи и доволни. Не мислим за кое място ще започнем плейофите. Мисля, че отборите, които са ясни за баражите, са равностойни. Съжалявам за елементарно допусната загуба", заяви Киров.

Още по темата: общо новини по темата: 7
18.04.2018
18.04.2018
20.05.2017
05.05.2017
05.05.2017
05.05.2017
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Другия път кажи че си владеел първите пет минути,бат Ваньо кажи му че с такива коментари се излага много
+2
 
 
Значи не са си научили урока, че трябва да контролират мача 90 минути.Явно по -отрано са започнали да мислят за Гергьов ден.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: