ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мечтата се превърна в реалност: Ботев е на финал!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:50 / 26.04.2017Коментари (22)12431
Ботев се класира за мечтания финал за Купата на България! Това стана факт, след като "канарчетата" завършиха 1:1 с Верея в полуфиналния реванш, който се игра на базата в Коматево, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Антонио Вутов (35) се разписа за домакините, а Васил Калоянов (61) бе точен за старозагорци. Първият двубой на "Трейс Арена" завърши 1:0 за Ботев и по този начин жълто-черните продължават напред с общ резултат 2:1.

Първото интересно положение в мача бе в 30-ата минута, когато Верея вкара гол, но той бе отменен. Педро Еуженио центрира от корнер в наказателното поле на Ботев, където Елиаш засече с глава в мрежата. Реферът Ангел Ангелов обаче отсъди фаул на Иван Бандаловски срещу вратаря Георги Георгиев.

Пет минути по-късно Ботев поведе в резултата. Меледже направи добър пробив, след което подаде към Тодор Неделев. Последва центриране в пеналта, а там Антонио Вутов с ефектен плонж с глава вкара за 1:0.

В 61-ата минута старозагорци върнаха интригата след изравнително попадение. Педро центрира от корнер в наказателното поле на Ботев, след което Георги Георгиев увисна и непокритият Васил Калоянов на втора греда с бедро изпрати топката във вратата на домакините за 1:1.

Пет минути преди края "канарите" пропуснаха златна възможност да затворят окончателно мача. Серкан Юсеин комбинира с Тодор Неделев, който изведе Фернандо Виана в чиста позиция. Бразилецът шутира, но малко пред голлинията Бен Джемия изби с глава в корнер.

След последния съдийски сигнал бившият национал Иван Бандаловски отправи някакви реплики към главния съдия Ангел Ангелов и получи червен картон.

Ботев игра в състав:



Още по темата: общо новини по темата: 28
28.04.2017
27.04.2017
26.04.2017
26.04.2017
26.04.2017
26.04.2017
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Въпреки временните проблеми отбора показа манталитет на победител.Когато,ръководство,футболисти и фенове гледат напред и нагоре успехите сами идват.Финал срещу най-добрият български отбор е добро постижение за този млад колектив.
на 26.04.2017 г.
0
 
 
Сигурен бях че мача ще е много много труден. Верея не са по-слаб отбор от нас и ако се направи дисекция на играчите им поединично ще се стигне до необяснимия факт да се питаме защо всъщност този отбор има толкова малко точки. Дори да бяхме отпаднали нямаще от какво да се срамуваме. Всъщност дори да загубим финала и да отпаднем от А група (нещо съвсем не невъзможно!) пак можем да заключим че Ботев играе един не лош сезон защото така или иначе финала е факт както и тези честно спечелени 41 точки досега. Ако имахме дългата резервна скамейка,ако имахме стадион а не да се скитаме като Монтана и Черно море,ако имахме сигурност и собственик нещата можеха да бъдат съвсем на друго ниво а сега това е максимума тъй че радвайте се и празнувайте,защото нашият Ботев играе с чест!
+5
 
 
Честит ФИНАЛ! 24 май пожълтяваме Шопия....
+4
 
 
Гошо Георгиев дано да не пази на финала !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: