ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Войнов: Неприятно се получи, големият минус в Локо сега е 12-ият играч
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:48 / 24.04.2017Коментари (9)4128
"Няма приятни загуби. Наистина неприятно се получи. Не можахме последните пет минути да задържим равния резултат. Мисля, че това бе справедливият резултат", заяви треньорът на Локомотив Пловдив Войн Войнов след загубата от Черно море с 2:3 в мача от 29-ия кръг на Първа лига.

"Подценихме ситуациите. И трите гола ни ги вкараха с глава. Трябва да работим в тази насока".

"Има и силни, и слаби страни. Аз съм от няколко дни. Една тренировка съм провел. Има слабости, има и силни страни. Имахме контузени и наказани. Мисля, че в следващия мач обаче ще сме по-конкурентоспособни. Сигурно, когато всички са здрави ще изглеждаме по-добре. Без да искам да подценявам другите. Допуснахме да не кажа детински грешки, но така недобра концентрация и допуснахме три гола с глава, а това се отрази на крайния резултат", каза още специалистът.

"Не ме задоволи контролът на топката и се видя, че ни липсва Дани Кики. Той е лидер. Играхме с трима в защита. Това не бе добре, защото в средата на терена играем с човек по-малко. Тази система крие опасности. В следващия мач ще прекрояваме нещата. Заложих на тази система поради липса на основни състезатели. Така преценихме. Съветвах се с моите колеги, аз нямам все още поглед. Мисля, че правилно постъпихме, но все пак тези индивидуални грешки повлияха на крайния резултат", продължи Войн Войнов.

"Всичко е наред в съблекалнята. Големият минус в Локо сега е 12-ият играч. Аз съм работил и преди в Локо Пд и знам, че когато публиката е до терена, нещата изглеждат по друг начин. Днес се видя, че без феновете нямаме тази сила, която имаме, когато са около нас. Моето желание е да ги върне, а можем да ги върнем с добри резултати и победи", добави наставникът на черно-белите.

"Докато имаме теоретична възможност ще се борим за четвъртото място. Ако кажа, че следващите един-два мача ще се преборим, няма да е истина, но докато имаш шанс ще се борим", каза за финал Войн Войнов.

Още по темата: общо новини по темата: 7
23.04.2017
23.04.2017
23.04.2017
22.04.2017
21.04.2017
20.04.2017
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Защо не пускате младия вратар Кацарев,този не става три удара във вратата 3 гола.При третия гол седна... Имаме вратари дадени под наем,какво става с онзи в Локо София 3 години договор подписа или директорите и него пуснаха без пари...
+2
 
 
Какво става с Хамуд?!? Преди мача с ЦСКА беше изпратен на безумен турнир в Албена. Ама за детски рисунки по асфалта или " Баба, дядо и внуче" ли беше... не помня...?
+2
 
 
Какво четвърто място, каква публика, ти нещо си се заблудил, тоя Котев не знаеше къде се намира, ами снажниа Марчев и Велковски, до края на първенството няма да вземем точка.....
0
 
 
.......а 12я играч го изгониха тарторчетата в отбора т.н. "готвачи" , и другите ритни топковци. ...излючвам пауло серджо и стефан йефтовски, единствено те заслужават да останат в отбора , вратар кацарев, да се изиска връщането на преотстъпения марков и незнам с чукалов кво е положението ,и другото да са юноши тва е за мен пътя. иначе няма оправия
+2
 
 
дани кики е лидер ама в галакси и другите подобни!!.
+5
 
 
Пуснете Кацарев и другите юноши какви шансове тия палячовци пропиляха всичко
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Дубълът на Локо прекъсна негативна серия с класика срещу Карнобат
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: