ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски: Камбуров се помисли за готвач
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:23 / 21.04.2017Коментари (5)10438
© Plovdiv24.bg
Колоритният собственик на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски разкри какъв точно е бил проблемът на Мартин Камбуров и защо той пропусна 3 тренировки на тима.

"Той се е засегнал от приказките, които казах, че Едуард Ераносян е бил сготвен. И Камбуров се е помислил за готвач. Но той не е готвач. Тук готвач е старши треньорът и винаги е бил той. Във всеки един клуб старшията управлява - не футболистите, не и президентите. Президентите дават само парите", каза Христо Крушарски пред камерата на БНТ.

"Мартин винаги е един от хората, които говорят "право куме в очи". Вчера срещата я предизвика Христо Бонев - той говори с Мартин. След това Войн Войнов говори с него и последният бях аз. Ние с него се разбрахме за три минути", допълни още собственикът на Локомотив (Пловдив), който призна, че има забавяне на една заплата в клуба.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че вчера Крушарски най-отговорно заяви, че се явява за последен път пред камерите и спира с медийните си изяви, но явно 24 часа по-късно е решил отново да говори.

Още по темата: общо новини по темата: 227
20.03.2020
11.03.2020
10.03.2020
26.02.2020
24.02.2020
17.12.2019
предишна страница [ 1/38 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Еййй borsalino умен човек си ти, абе да ти споделя аз от няколко дни чета интервютата на г-н Крушарски и вече мисля, този човек има раздвоение на личността, например: казва с Мартин говорихме надълго и нашироко, след малко....с Мартин се разбрахме за 3 минути; не вярвам футболист от ранга на Мартин да се занимава с такива неща, след малко.....той се кълне в себе си /демек: аз го питах, той ми се закле, че не участва в черно тото, и понеже е християнин, значи....вярвам му/...да не отегчавам с още. А и тия Чаво, Румен, Росен, Масло...дето да му вършат работа, ми че те станаха повече от футболистите бре, е що не вземе да ги смени, да сложи всьо директор като футболисти, и обратното, май тъй ша потръгне....ама и пари да не им дава, да видят къф кеф е. Ааааа иии между другото да вмъкна, онзи ден една жаба ми говори, вика ми: те треньорите на ДЮШ за малко да ме убият, забравили как изглеждат парите и като ме видяха такава зеленааааа...като ми скочиха....Ееееее срамота, г-н Кушарски, ми убивате популацията на жабите, ама не..дей..те така, ще се навъдят прекалено много мухииии, знаете, неприятно е, нали всеки път като съберете ,,директорите,, си го усещате.....
-1
 
 
Kрушарски ставаш за смях, какво му се молиш на тая легенда, явно нямаш пари за млади футболисти, след пет години си фалирал.....
+4
 
 
Крушарски, не знам какво ти е в главата, но от това, което приказваш и дума не разбирам. За какви готвачи ми говориш бре? Ти да не си закупил нъкоъа хотелска кухнъа ? Ъа се спри с тиъа медиъни изцепки и почни да плащаш редовно на своите футболисти и тренъори. Трагнал да ми обикалъа света а тук оставил хора като Румен, Чаво и сега и Воин да му варшат работата. Пална аматъорщина. После се чуди защо хората не идвали на стадиона! Ами не идват заради теб бре. Защото ти забарка всички тези каши и сега отново ще задухаш на нъакаде и ще оставиш тези бежаберници да ти оправъат бакиите. Ти все повече и повече взе да ми напомнъаш на един бивш "собственик" на коматевци - Митъо Селскиъат. Но тоъ поне си знаеше културното ниво и не се изцепваше из медиите като теб. А при тебе спирачки нъама. Само глупости след глупости приказваш и си мислиш че по този начин хората ще ти повъарват. Ти си виновен за напускането на Ил.Илиев, Ераносъан и Бащата. Ти си виновен за сегашното полойение в Локомотив. Имахме отбор готов да играе в Лига Европа а сега ще играем на турнира в родното ти село. Абсолъутен глупак си ти. Те това е истината. Отдавна се канех да ти го кайа.
+3
 
 
А е стига с тия интриги,всеки ден празни приказки.Всички да спрат медийните изяви и футболистите да играят спокойно...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: