ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев удари инфарктно Верея, част от бултрасите опитаха да нахлуят на терена
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:51 / 19.04.2017Коментари (29)14638
© Plovdiv24.bg
Ботев (Пд) победи Верея с 1:0 в първи полуфинал за Купата на България. Двубоят се игра на "Трейс Арена" в Стара Загора, а реваншът е следващата седмица в Коматево.

Буквално в последните секунди на мача Тодор Неделев се разписа от дузпа. Тя бе отсъдена, след като Владимир Зафиров събори в пеналта Омар Косоко.

Близо 1500 привърженици на Ботев подкрепяха любимия си тим от трибуните. В средата на второто полувреме обаче част от тях изкъртиха предпазна ограда и тръгнаха да нахлуват на терена, заради което двубоят бе спря за няколко минути.

"Канарчетата" определено изиграха слаб мач и дузпата бе единственият им точен удар в очертанията на вратата на Пламен Колев.

Първата добра ситуация за гол бе пред вратата на пловдивчани в 11-ата минута. Педро Еуженио центрира от корнер в наказателното поле, където Георги Андонов засече с глава. Топката рикошира в тялото на футболист на Верея и затрудни вратаря Георги Георгиев, който все пак успя да избие в корнер.

Десет минути по-късно Ботев също изпусна от удобно положение. Лъчезар Балтанов изведе Фернандо Виана по десния фланг на атаката. Бразилецът отправи коварен диагонален шут, но топката профуча покрай гредата в аут.

В 31-ата минута жълто-черните организираха добра контра, която завърши с удар на капитана Лъчезар Балтанов от около 20 метра, но отново в аут.

През второто полувреме положения липсваха до 65-ата минута, когато нервите взеха връх. При една спорна ситуация съдията Вихрен Манев вдигна жълт картон за симулация на Фернандо Виана. Бразилецът показа крака си, където имаше следа от бутонките на футболист на Верея. Последваха реплики от скамейката на Ботев, заради което бе изгонен лекарят на тима Георги Касабов.

Три минути по-късно фенове на Ботев изкъртиха част от преградната оградата на източната трибуна на "Трейс Арена" и направиха опит да нахлуят на терена. Мачът бе спрян за кратко, докато полицията въдвори ред.

Ботев игра в състав:


Още по темата: общо новини по темата: 28
28.04.2017
27.04.2017
26.04.2017
26.04.2017
26.04.2017
26.04.2017
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Когато гола е договорен а пък не става има го и това ....просто хващаш противниковия играч с две ръчички в наказателното поле и го поваляш.....трагедията в жълто продължава.
-2
 
 
Здраво дерби между вторите отбори на Пловдив и Ст.Загора. Честито на победителите.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 20.04.2017 г.
0
 
 
Вкарахме гол и това е много добре. Тук трябва да ги ударим пак! Браво на момчетата. Гледам малцинството, вместо да си гледа насраните гащи - пааак сере в темите на гранда! Нямате финанс, ни треньори, директорите - боклуци, дърти и немощни футболисти - вече бягат от вас - а те седнали да ми пишат за Ботев. Комплекс - вечен комплекс от Ботев Пловдив! Жалки сте!
на 20.04.2017 г.
0
 
 
Съдията беше ужасен,незная каква е причината,но за всеки случай не е в Томаш и Бербатов. Счупването на оградата изобщо не е повлияла на свирката му.Бях в сектора който няма седалки и на място предлагащо отлична видимост към дузпата,ако не я беше дал нямаше да свири до края на сезона. Да не кажа даже,че картона трябваше да е с друг цвят защото захвата беше от борбата с две ръце и застрашаваше трикото на Косоко. Все пак се радвам,че онзи го събори защото като зная какъв голаджия е този иначе много техничен и грамотен футболист просто не ми се мисли!
-1
 
 
Относно чупенето на оградата - по принцип съм против такива изстъпления. В случая обаче това помогна съдията да се освести и да почне да свири нормално, защото преди това явно подпираше домакините... Освен това нищо лошо не е станало, никой не нахлу реално, тъй че би трябвало да минем с парична глоба за наказание...
0
 
 
Слава Богу, не издържаха нервите на пазача на Косоко и го повали в пенала! Откровено не съм очарован от футбола в мача, но това е характерно по принцип за турнирните игри. Иска се здрав характер и нашите го показаха! Браво! Играха като единен, сплотен отбор! За недостатъците в играта си има треньор, който ще им направи разбора. А ние да се стягаме да подкрепим нашите в следващата сряда.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 20.04.2017 г.
0
 
 
Браво канарчета - добър турнирен резултат. С разумна игра и изчакване на шанса взехме своето. Сега - без никакво подценяване и отпускане - трябва да сме на финал. Жалко за ексцесиите и тия хора.. Добре че отзад наскачаха Митко, Тодор...другите, та ги усмириха. Да, съдията в един момент безобразно засвири срещу нас. Ами, завъртя се известно време из България Бербатов и намериха начин да подкрепят своя най-близък приятел Александър Томаш Томовски. Както и да е.. Само Ботев!
на 19.04.2017 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+2
 
 
Чудесен резултат. Спокойно се готвим за реванша. Всичко друго майната му.
+4
 
 
На Домус на пук, Ние пак сме тук,ще Ви ш*баме!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: