ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски: Има къртица в Локо! Ако директорите се провалят, ще ги махна
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:27 / 12.04.2017Коментари (25)8546
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локо (Пд) Христо Крушарски направи ново интересно изявление, след като първо опроверга информациите, че има намерение да напусне клуба.

"Аз имам цел. Вкарах милион и нещо в база, без да е моя и после ще се разколебая да си тръгна заради някакви си глупави истории. Ще сложа ред, като се прибера. От следващата година редът ще е друг. В момента съм в Русия, след това заминавам за Италия, връщам се и заминавам за Аржентина. Предупредих Едо за вътрешни интриги преди началото на неговия престой".

"Прибирам се в България в началото на юни, след което пак тръгвам. Няма да оставя Локомотив. Бащата ще води отбора срещу ЦСКА, в момента той води тренировъчния процес. Ако ръководството се провали и сега, ще ги махна и ще започна да водя отбора сам. Ще сменя цялото ръководство, ако и сега се провалят. Ако не се справят, съм им казал, че си тръгват".

"Някаква къртица прави интриги и ги дава на медиите, но аз ще намеря кой е той", отсече Крушарски, цитиран от "Меридиан Мач".

Още по темата: общо новини по темата: 227
20.03.2020
11.03.2020
10.03.2020
26.02.2020
24.02.2020
17.12.2019
предишна страница [ 1/38 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Крушарски, ако не знаеш коъа е картитзата в отбора ти, да ти кайа . Това е ониъа, дето му плащаш наъ-много пари. Около него са и други, по-малки картитзи като К.Котев, Пл.Крумов, Дани Кики, В. Траъанов и Димч Бакалов. Махни ги тези още сега, както и тиъа, дето ги доведе на Лаута, без да си имат хабер от футбол. Имам в предвид хората ор "раководството", както ти ги наричаш. И да не забравиш и Чаво, че както го направи директор и не мойе да изтрезнее. Намери хора, които са се занимавали и преди с футбол и знаъат как да управлъават един клуб и тогава крастосваъ земното калбо. И още нещо. Ти мойе да си в Италя или Арйентина, но не забравъаъ да плащаш на своите футболисти, защото два месетза не си им дал заплати а им далйиш и по 4 премии. А така сащо, от началото на годината не си платил наемите за апартаментите. Ако ти си един работник и боса ти не ти плаща от два месетза, как ще храниш семеъство? За това не мислиш ли? Тези, сащите футболисти биха Левски и ЦСКА в Софя и Лудогоретз на Лаута. Не ти ли светнаха вече лампичките защо сега падат от тъах ц по 4:0 и 5:0 ? Вземи се стегни, че така не мойе да продалйава. Когото и да слойиш за тренъор, интригите пак ще продалйат ако ти самиъат не си промениш тактиката. Заводи ще строиш в Бразиля и Руся а нъамаш пари за заплати на твоите футболисти и тренъори. Така не става тази работа. Това, никаде го нъама по света. Ти поне обикалъаш много страни и сам сигурен че си го разбрал. Смени тактиката и всичко ще си доъде на местото.
на 12.04.2017 г.
+1
 
 
Крушарски не е виновен за вакханалията в Локо.
+2
 
 
Крушарски, обърни се към тартора Камбуров, и го питай какво прави на терена.....
-3
 
 
И въъъъ.....къртици имало :) Попови прасета има. И тюфлеци интриганти. И един ГОЛЯММММ КЛОУН дето пътува между Русия-Италия и Южна Америка да търгува с пиратки. :)
+2
 
 
Колкото и да сме зле, ние сме в първата шестица, а ония селяни си ритата топчето за здраве и за тото с вирея, белите чаршафи и колоса монтана
на 12.04.2017 г.
0
 
 
НЕ ПЛАЧИ МАЙКО НЕ ТЪЖИ, ЧЕ НА МЕН ОТБОР КРЪСТИХА, КРЪСТИХА МАЙКО ОПЕТНИХА, ИМЕТО МОЕ БЪЛГАРСКО. С ЖЪЛТО МИ ЛИЦЕ НАМАЗАХА, НАМАЗАХА МАЙКО ОМАСКАРИХА. ЗA ВСИЧКИ МАЙКО СЕ БОРИХ, А НЕ ЗА ГРУПА ПАЗВАНТИ, ЛИКЪТ МИ НА СТАРИ ЧАРШАФИ, ПО РЪЖДИВИ ОГРАДИ ДА КИЧАТ. ЗА ТОВА ЛИ ЖИВОТА СИ ДАДОХ, ГАВРА В ЖЪЛТО ДА ТЪРПЯ,НА ТУРЦИ ДА МЕ ПРОДАДАТ, В ГРОБА ПОКОЙ ДА НЯМАМ, И ДЕСЕТ ПЪТИ ДА СЕ ЗАВЪРТЯ!
-1
 
 
Бащата го няма вече. Заплати и премии също. Има обещания. "Ще сложа ред, като се прибера. От следващата година редът ще е друг." 2018?Оставете футболистите намира. Без пари толкова. Дай боже да е на късмет.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 12.04.2017 г.
-3
 
 
Кой директор изгони Бащата? Оня на 10 ракии или другият? Бащата не си е тръгнал сам.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 12.04.2017 г.
-4
 
 
Пий една студена вода в Русия за този милион и бягай! Спасение от тия наглеци няма, няма и ти да ги оправиш!-:)))
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: