ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски постави ултиматум на Ераносян
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:02 / 07.04.2017Коментари (14)10024
© Plovdiv24.bg
Еранясан получи заповед от собственика на клуба да започне да налага младоци в състава си
Собственикът на Локо (Пд) Христо Крушарски отправи своеобразен ултиматум към треньора Едуард Ераносян да започва да залага на млади футболисти.Той обяви, че в клуба няма да се правят трагедии след отпадането на Лудогорец за Купата на България, но поиска повече млади футболисти в отбора.

"Това от Лудогорец не е поражение, а загуба. Поражение е, когато загубиш територия, предадеш се, а ние просто загубихме една битка. Няма да правим трагедии. Стана хубав мач, хубава битка, но класата на Лудогорец си каза думата, започна Крушарски пред "Меридиан Мач".

"Трябва обаче да започнем да налагаме посмело младите футболисти. Друг начин няма. Казах и на Чаво Цветков, и на Едо, че съм им дал пълната власт. Да правят селекция, да правят каквото искат, но като сбъркат, аз ще се намеся. Не може само да се оправдаваме, че нямало футболисти."

"Аз им давам задача и те трябва да я изпълнят за мен. Нямаме парите на Лудогорец, за да купуваме чужденци. Като изключим тези 14, които играха с нас за "орлите , кои други чужденци в България стават и са по-добри от родните футболисти? Трябва да работим в школите, за да има развитие и да гоним Лудогорец, макар и по друг път. Ето, имаме шеф на школата, но той ни каза, че минимум след две години тя ще даде резултат и ще имаме футболисти за първия отбор", каза още Крушарски и отново изрази разочарованието си от това, че му се правят спънки за изграждането на нова база.

"Предложих идеен проект за база, но на този етап не може да се осъществи. Сега трябва да се молим, за да ни дадат два терена, за да си задоволим нуждите на първо време. Но без база няма да стане. Лудогорец може да си купува скъпи и добри футболисти, но ние, със скъсаните джобове, какво да правим? Ние можем само да си изграждаме играчи. Към това ще се стремим. Затова казах и на Едо, че трябва да налага млади момчета. Няма да го гоним, той си има договор, но искам да започнем да пускаме повече таланти", завърши Крушарски.

Още по темата: общо новини по темата: 227
20.03.2020
11.03.2020
10.03.2020
26.02.2020
24.02.2020
17.12.2019
предишна страница [ 1/38 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
На всички специалистис памет на амеби припомням, Че с тези посредствени футболисти Едуард доведе изпадащ отбор до първата шестица. Смачкахме Уефски, ЦСКА и разбира се Коматево по пътя си. Срамно е да припяват разни негодяи и фатмаци колко, как и защо да се променя играта или състава. Позорни са претенции и то от Лаута към Едо на тема футбол. Чест му прави, че въобще се занимава (вероятно от ангажимент към футболистите и клуба) с дереджето ни. Той върна и публиката на стадиона, но кой да помни повече от 3-4 месеца?! В мига, в който си тръгне ще останат пак стотината ултраси само на мачовете. Дори същите тези късопаметни фатмаци, които раздават стратегии няма да стъпят на Лаута, ако играехме с Пирин и Горна, които ни биха насред Пловдив без Едо.
+1
 
 
Много сте зле, карагарен,райков и райнов си бяха резерви при победите на Локомотив!!!А титтуляри когато Локомотив отиде с илиан илиев при изпадащите, къса памет, на феновете!Вземете си илиан и карагерен и райнов и марш в б група, там ни пратиха тези играчи и този специалист, падане от Горна оряховица и пирин на Лаута!!!Слепци, искате да дойде кокала или метушев??? Реално погледнато има спад, но начинът на игра ,който желае ЕРАНОСЯН е труден за изпълнение, иска се време, 2-3 докосвания се иска изключителна сработка. Искат се и по-доби играчи, а ЕДО ще ги набави на почивката, до тогава каквото дойде!!!ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ ЕДО,взимайте си райнов и карагерен и илиан и приатни мачове с локо софия...Глупостта не ходи по дърветата, тя се възпява като Диан неделчев и мрънкачите за смяна на ЕДО.Добре че мислещите хора са с ЕДО и няма да позволят смяна.Марш на 11 място със загуби от Горна на Лаута, там бяхме преди ЕДО със същите играчи, МАРШ, САМО ЛОКОМОТИВ Пловдив...
-1
 
 
Едо когато казвах ,че с тези старци не става някои се засегнаха.Попитах и пак питам защо бяха изгонени Карагерен ,Райнов и Райков.С тях бяхме съвсем друг отбор.Победа над Цска не твоя защото това си беше стария отбор и никой все още не си бе тръгнал.Отбора е пълна трагедия и няма да се управи с тези играчи.Мартин го гони пълна суша и невиждам срещу кого ще вкара.Ще бъдем боксовата круша в шестицата.Как не виждате ,че от пет шест мача нищо не върви.Само Локо пд.
+1
 
 
НАШИЯТ ОТБОР Е НАЙ-СЛАБИЯ ОТБОР В ЦЯЛАТА ГРУПА ОТ 14 ОТБОРА...ДОБРЕ,ЧЕ МНОГО МАЧОВЕ ВЗЕХМЕ С КЪСМЕТ...ТО БИВА ОПИТНИ ИГРАЧИ,НО ЕДИН -ДВАМА...
+2
 
 
Пълен провал като селекционер!!!! Освободи играчи, в които никакво бъдеще не виждаше,а сега са звезди в БГ и извън страната.. школата колкото и добре да работи ако не можеш да видиш таланта попарваштруда на много хора,които са инвестирали време и нерви да ги изградят като играчи. Най много загуби клуба от това Глупаво решение
+3
 
 
Прибирайте играчите дето се обиграват тук там имаме такива в това число и вратари.Защо Хамуд не е в групата въобще,нали шанс щеше да се дава на младите.Има български играчи може да се привлекат,да подмладим отбора,резултати след 3-4 години-справка Литекс...
+1
 
 
Абе крушарски кво да залага бе той ги изгони. А от тези момчета пари щеше да изкараш байо. Справка карагарен го иска левски вече.
+2
 
 
Докато в локомотив има такива сребролюбци като арменеца и този който го е довел а именно зума и троянски коне като узунов,нищо хубаво не чака локомотив.те не милеят за локо а единствено за собствения си джоб и егото си.говорят глупости но немогат да заблудят трезво мислещия фен. Кажете какво е постигнал локомотив от както последните двама са в клуба като изключим титлата на жоро илиев ..... нищо. Аз помня единствено 3то място преди много години с драмов треньор и гигов президент. Факт.
-1
 
 
Дааа, Жоро Илиев го няма! Няма кой да му купи всички мачове в първенството. Изгони младите и талантливи футболисти, защото те искат да се развиват и не участват в договорки. Със старите "мотики" в Бет365 е много по лесно и доходно.
+2
 
 
Какъв ултиматум, направо го изгони, където и да е бил треньор го гонят тоя некадърник.....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: