ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Приключи първият етап на "Кауза Колежа", КПБП събира нов членски внос
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:29 / 06.04.2017Коментари (1)5914
© Plovdiv24.bg
Клуб на привържениците на Ботев Пловдив обяви официално край на първия етап от кампанията "Кауза Колежа".

Plovdiv24.bg публикува официалното съобщение на КПБП без редакторска намеса:

Уважаеми Ботевисти,

Искаме да Ви уведомим за приключването на първия етап от "Кауза Колежа" - инициатива, която подехме точно преди година. През този първи етап показахме, че можем да се обединим и да покажем на всички, че най-важното нещо за нас е завръщането ни в нашия дом - ст. "Христо Ботев".

"Кауза Колежа" преминава на следващо ниво в своето развитие, а именно търсене на реална възможност за завършване на стадиона. Вече са предприети действия по проучване на различни варианти за това, като работна група от "Клуб на привържениците на Ботев Пловдив" ще се занимава изцяло с новия етап на "Кауза Колежа" (подробностите около идеята ни бяха разкрити на последните две редовни срещи между членовете, а всички, които все още не са запознати ще могат да го направят на следващата ни среща през месец май).

Поради спецификата на този втори етап, за него не е необходимо събирането на членски внос. За всички текущи нужди на "Кауза Колежа" ще бъдат използвани събраните до момента средства в кампанията, а именно 46 274 лв.

Същевременно стартира подновяването на членството в "Клуб на привържениците на Ботев Пловдив", който ще продължи да осъществява основното си задължение като фенклуб - обединение на всички жълто-черни привърженици, екскурзии, организация около мачовете на любимия ни клуб, както и много други инициативи, свързани с жълто-черното общество.

За всичко това обаче са нужни финанси, с които "Клуб на привържениците на Ботев Пловдив" да оперира. Членският внос остава непроменен и е на стойност 24 лв., които се плащат еднократно за цялата година. Членството ще важи до април 2018 г.

Може да станете част от "Клуб на привържениците на Ботев Пловдив" като попълните заявление в магазина на ул. "Нестор Иванов" 1, където ще получите и своята членска карта. До броени дни ще Ви информираме и относно заявяването на членство онлайн. Всички членове ще се възползват от редица преференции- намаления при пазаруването на магазина на КПБП, намаления при записването за екскурзии и още много други, за които ще Ви информираме в бъдеще.

Част от семейството на КПБП ще може да станете и преди утрешния мач с Монтана в специално разположен пункт за записвания.

Благодарим Ви!

Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: