ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (16) | Вчера (28)
Кметът обяви плановете на Общината за стадион "Пловдив"
Автор: Васил Динев 11:45 / 03.04.2017Коментари (19)15865
© Plovdiv24.bg
Кметът Иван Тотев днес коментира пред журналисти плановете на Общината за стадион "Пловдив", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Ето какво каза градоначалникът:

"Ще се опитаме да направим така, че стадион "Пловдив" да може да посреща мачове от "А" група. Това ни е целта. В никакъв случай не си поставяме някакви цели за свръхстадион. Смятаме, че с местни сили и с малка подкрепа от държавата можем да направим така, че съоръжението да посреща мачове от родния елит и да е годно за провеждане на концерти. Едни части от стадиона са в добро състояние, други обаче трябва да бъдат конструктивно укрепени". 

След обследването ще стане ясно кои части и как ще бъдат укрепени. Така например Тотев посочи, че стадионът се нуждае от проект за ново осветление, част от трибуните имат нужда от ремонт заради пропадания, трябва да бъде проектирана и нова козирка. 

Кметът обаче бе категоричен, че в случая става дума само за реалистични цели и проекти, които нямат нищо общо с грандиозните идеи от преди години. 





Още по темата: общо новини по темата: 205
14.12.2023
20.11.2023
20.06.2023
20.09.2022
14.09.2022
20.01.2022
предишна страница [ 1/35 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Пак започнаха с "кьор фишеците" ..... истината е , че СТОЛИЧАНИ не ни позволяват да имаме по-голям стадион от техните ......
-1
 
 
отново прах в очите,ако искаха до сега счтесче всичко да е готово и двата ни отбора от "А"мойеха да играят мачовете си тук както Милан и Интер на "Сан Сиро":
0
 
 
Господин Тотев, това дето искате да направите с стадион Пловдив,трябваше да го направите преди Колодрума. Пловдив е футболен град с 4 отбора и приварйенитси много но за сайеление нямаме един хубав и достоен стадион за хубавия ни красив град
-1
 
 
Никой няма нужда от стадион за А група.Всеки Пловдивски тим си има, номерата на едни селяни нямат край, в един ден им слагат край на мечтите за Гомнежа, а след тов стадион Пловдив.Дано е партенка, поредната... за доброто на Пловдивския футбол ботевЪ не бива да се допуска в града...
на 03.04.2017 г.
0
 
 
Като локомотивец си споделям: На никой не му пука за стадион Пловдив.Всеки футболен клуб мечтае да си има собствен дом, на който да растат "пилетата"му.Искрено се надявам Крушарски или някой друг да направи Лаута една малка и китна "гарсониера".Малка, но наша. Същото важи и за Ботев. Базата в Коматево може и да е малка,но е тяхна и мечтаят един ден да имат друг по-голям дом от "боксониерата".А приказките за национална база са утопии.Шопите,че са милион и половина не могат да напълнят националният стадион, а мечтатели си мислят, че ние ще го напълним.Колко наши национала имаме или сме имали, че да ги подкрепяме?По-скоро мисля,че кмета тества мнението на пловдивчани,как ще одобрят една обществена поръчка възложена на дружеска фирма.
на 03.04.2017 г.
0
 
 
Как тъй малки ремонти и суми бе Иване? Онзи вашия мушморок нали каза че трябва 170 милиона да се вложат а не глупостите които дрънка Славчо! Ти сега да не би да запя песента на Славчо и на архитекта на този хубав стадион! Стадион Ботев ще го продаваш ли Ваньо я кажи?
+1
 
 
Първата ми трудова книжка е от този стадион 1967 година бетонджия 2,24 лв. на ден 2 месеца през лятната ваканция, много "хубаво", соц детство!
+1
 
 
Даже според мен местата на Лаута и ст.Христо Ботев трябва да се дадат на инвеститори да си строят бизнес сгради или каквото си решат,а двата клуба заедно с общината да направят един истински и красив стадион подходящ за мачове от ШЛ и втори дом на националния отбор - в най-футболния град.Стадион с всички удобства,козирка и тн.На него освен мачове могат да се провеждат концерти и всякакви събития,както и да се отдават под наем търговски площи.Стига алабалистики - стадион Ботев няма кой да го построи и ще си остане така освен ако не стане някакво чудо,Лаута ще си остане полусъборена с някакви смешни подобия на трибуни,а пловдивският фен не заслужава това.И феновете,ултраси и тн да слезат малко на земята,къде по-големи отбори делят един стадион,ама нашите големци от Ботев и Локото не можели.Да започваме да мислим и да действаме,без надменни лафове кой е по-голям и велик,защото истината е,че всички пловдивски клубове са яко в батака.Вместо да се възползваме от единствения в България стадион на 2 етажа , ние тука се давим в мизерията си и чакаме да дойде Цветан Василев или Жоро Илиев 2 да ни "оправи".Стадион Пловдив може да бъде най-хубавия стадион в България!
+2
 
 
Ако се налее и един лев в това съоръжение са хвърлени пари на вятъра... 1во - това е остарял и грохнал стадион... в него няма нищо модерно - като се почне от трибуните на пръст (първия етаж), полегатите трибуни (с малък наклон), отдалеченоста от футболното поле... 2ро - лошото конструктивно състояние към днешна дата, означава изключително високи разходи за укрепване (понякога надвишаващи стойноста на ново строителство)... 3-то - безмислен по размер и обем стадион - та на Ботев и Локо ходим вече по 7-8 хиляди... на кой спорт ще идат толкова много хора... За един лек ремонт и осъвременяване за какъвто се говори - ще идат 20-30 милиона.... За мен е по-добре да се дадат по 10-15 милиона за двата стадиона на Локомотив и Ботев и ще имаме два модерни стадиона (четвърта категория).... Давайте сега с минусите... Вие сте... Само ще ви помоля - когато ходите към гребната - отбийте се и през стадиона и вижте за какво иде реч... Хубаво би било да сте ходили също така на поне един модерен стадион...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
"Канарчетата" се похвалиха с повиквателни за националните отбори за девойки
Пуснаха на търг фланелка на Левски, средствата отиват за юноша на Марица
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Насрочиха полуфинала за Купата на Аматьорската Лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: