ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски: Не пия алкохол, Левски и ЦСКА са ми вързани в кърпа!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:44 / 17.03.2017Коментари (16)8006
© Facebook
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски даде интересно интервю в типичния си колоритен стил, в което коментира предстоящия мач на "смърфовете" с ЦСКА на Лаута.

Клубният бос коментира и целите, които ще преследват подчинените му в шампионата. Освен това Христо Крушарски разкри, че е възможно да привлече няколко бразилски футболисти, стига те да бъдат харесани от треньора Едуард Ераносян.

Ето какво каза собственикът на Локо в ефира на Дарик радио:

"По трудния начин ще проследя мача с ЦСКА, благодарение на Дарик ще го слушам, само дано не съм на път някъде. Вкъщи и стените помагат, изградили сме си една стена в Пловдив и ще се опитаме да създадем трудности на противника си".

"В понеделник се прибирам с най-голямо удоволствие, че вече ми писна от пътувания. До 20 април съм в България и после пак идвам в Южна Америка, за да си пусна фабриката. Но до 20 април няма да изпусна нищо".

"В първа тройка ще се стремим, дори и по-нагоре. Като гледам предишните резултати от първенството, можем да създадем проблеми и на Лудогорец. Дори можем да се борим и за Лудогорец".

"Може и Лудогорец да отстраним от тройката. Левски и ЦСКА са ни в кърпа вързани да ги изпреварим, защото те имат панически страх от нас. Аз моя отбор лесно го надъхвам".

"Разликата е голяма, сега ще се играе в първата шестица, кой ще е първи ще се разбере. Статистиката ще покаже дали някой е направил повече проблеми на големите от нас. А се надявам като се върна, да се надъхаме и още повече. Имам сили за работа".

"Проблеми има навсякъде, но те са затова, за да ги решаваме. Аз съм доказал, че си решавам проблемите, някой ако иска да помага, да помага реално. За голямо мое удоволствие, никой не ми е помагал досега, пък и никой не иска да помогне". 

"В тези моменти момчетата показват, че Локомотив си заслужава уважението и е една институция, която го заслужава. Локомотив не е разменна момента, той е на 91 години и всички трябва да се съобразяваме с него". 

"Човек трябва да има цел винаги, ако нямаш цел, за какво да живееш? Футболът сега ми е хобито и искам да стигнем евротурнирите. Ако ги стигнем, ще преследваме нови хоризонти. Един колега от Бразилия ми предложи да взема няколко бразилци, та и това може да стане. Стига да ги хареса треньорският щаб".

"След добре свършената работа в Бразилия колегите ме поканиха в средата на океана, сложиха масата и почерпиха. Аз пих един ананас, тъй като аз не пия алкохол".

"Тук почвам сериозна работа, макар и далеч от футбола, та ще съчетаем полезното с приятното. В Бразилия имат таланти, защото имат тренировъчни бази. Ние трябва да обърнем внимание точно на това. Всеки, каквото е направил, остава на мястото си и го ползват децата и другите поколения".

"Молбата ми е към кмета и обществеността на Пловдив. Кметът обеща публично, че ще поеме издръжката за участието ни в Европа. Миналата година се разминахме за малко, но сега може би шансът ни е много по-голям и те трябва да мислят как да ни помогнат". 

"Аз искам да направя база, направил съм два стадиона в Говедарци, два терена на Лаута съм направил, така че само да ми дадат терен, аз съм готов".

Още по темата: общо новини по темата: 227
20.03.2020
11.03.2020
10.03.2020
26.02.2020
24.02.2020
17.12.2019
предишна страница [ 1/38 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Ей такива ора ни трябват за депутати! Прости,тъпи и подпомагащи циганите!
0
 
 
жълтури, как коментирате Крушарски?Коментирайте си вашите собственици, които сами изгонихте, дайте прогноза Митов с колко голаще си отмъсти?! Кога собственик като г-н Kрушарски на Коматево?Кога?ботевЪ няма по-малък бюджет от Локомотив, а заради феновете си ще постигне най-скъпото 10-то място в историята... А и кога СТАДИОН ???
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 17.03.2017 г.
-3
 
 
И аз така си мисля, че тоя тумбак е от сокчета.:D:D:D
0
 
 
Крушарски пич си.Майната им на всички които те мразят .Да го духат а ти си супер.Само Локо пд
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: