ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Вижте какво каза Палийски за дълговете на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:35 / 24.02.2017Коментари (2)7103
© Plovdiv24.bg
Дълговете и развалянето на концесията на стадион "Христо Ботев" са проблемите, които Ботев Пловдив трябва да реши, за да може нов собственик да поеме клуба. Това обяви президентът на жълто-черните Ангел Палийски пред феновете на тима. Той се срещна с тях, за да ги уведоми за ситуацията след напускането на Георги Самуилов.

"Чак след като се решат тези проблеми, ще могат да се проведат преговорите с фирмите, които имат интерес да поемат издръжката на клуба. Проблемът с концесията на стадион "Христо Ботев" е, че в случай на нейното разваляне клубът дължи неустойка на Община Пловдив. Точно това бе причината и за напускането на Самуилов. В момента в Ботев всичко е платено, финансовото положение е стабилно и всичко е спокойно", увери Ангел Палийски, цитиран от "Тема спорт".

Той коментира и дълговете, които според запознати са около 12 милиона лева. "Да уточним - това не са дългове. Това са междуфирмени задължения. Има разлика с дългове към институции и така нататък. Тоест, тук имаме възможности за преговори, за разбиране с фирмите кредитори", посочи той. Въпросните задължения са към фирми, свързани с бивши собственици на клуба. Палийски потвърди, че са водени разговори с големи компании, включително чуждестранни, които да помагат на Ботев, но на този етап няма нищо конкретно. А интересът на инвеститори към клуба ще стане по-сериозен едва след като се разрешат проблемите със задълженията и концесията.

Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
От приказките разбирам,че Палийски не е в час.За да се решат проблемите в Ботев трябват пари.А за да имаш дългове,значи си ги наследил и са ТВОИ.Дали си ги опукал за трансфери или база,дали дълга е към фирми или банки,щом е на твое име значи си е твой.Ако е фирмен дълг на собственика Василев ,към други фирми,ФК не го касае.Но тук Пиянлийски спестява,че дълга е на клуба към фирми на бившия собственик.А той защо не ги опрости ?И може би общината затова държи да не разваля концесията,защото има клаузи по концесията и неустойки.Аман от крадльовци и селски тарикати.Опростиха им дълговете към общината,сега и друго искат.Нека ония мангал Ви опрости задълженията или неговите фирми на които ВИЕ дължите и тогава общината ще развали концесията.Държат ви на каишка щото сте много хитри!Опростяват ви задължения ,а заплатки с хилядарки лапате всеки месец.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: