ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (28)
Маслара изригна срещу ужасна организация на детски турнир
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:21 / 17.02.2017Коментари (2)4429
© Plovdiv24.bg
Директорът на детско-юношеската школа на Локомотив Иван Маринов - Маслара изригна срещу организацията на турнира "Балканика къп", който приключи в Сандански.

Ето какво заяви специалистът пред официалния сайт на черно-белите:

Не чакайте от мен да коментирам медали, загуби или купи. С една победа, медал или купа, не сме постигнали нищо. Когато нашите деца започнат да играят в първият отбор, националния отбор или чужбина, тогава мога да заявя, че сме постигнали нещо.

Сега мога да коментирам ''Балканика Къп''. Бях в Сандански, гледах много мачове, видях много таланти, но не издържах докрай. Обидното за мен беше, като професионалист, условията за нашите деца. Те не отговаряха на моите изисквания. Това, което видях, бе един амортизиран изкуствен терен, четири тревни селски игрища с тук-там трева по тях, а очертанията се правеха с маркировъчни шапки. Отборите нямаха възможност за никаква тренировка, а срещите се ръководеха от съдии от съседна Сърбия.

Не е нормално на 10-годишно дете, което още не знае какво е блок-маса, да му кажеш - защо взимаш толкова, ще го изядеш всичкото, при платени 220 лв. от родителите, което се пада по 55 лв. за храна на ден. Това е чист рекет към родителите. Не обвинявам организаторите, напротив, те добре са си направили сметките. Обвинявам себе си, че се съгласих да заведа децата там. Обвинявам и треньорите, които са организирали турнира от миналата година, без да се запознаят добре с условията. Чувствам се лично отговорен за всяко едно дете, затова ви казвам, че това е пропиляна седмица.

Два дни за път, три срещи, и 220 лв. Това е!

Знаете ли колко игрови минути има всяко едно от тези 124 деца? Смешно е!

Това няма да продължава. За месец и половина, откакто работя, имам цяла папка с оферти за турнири от България и чужбина. Но преди "Локомотив" има три букви - ПФК, а не туристическа агенция. Ако има нещо положително във всичко това, то е че треньорите и родителите трябва да разберат, че големия футболист се изгражда с много мачове, много тренировки, работа всеки ден, всяка седмица, всеки месец.

Трябва първо да научим буквите, след това да почнем да четем. Вече ще се ходи на турнир само ако клубът прецени, че е добре за изграждането на децата като футболисти и отговаря на условията, които имаха отборите на Цървена Звезда и Партизан в Сандански на турнира "Балканика Къп", в противен случай губим всички, губим децата, губим рекетираните родители, губи и клубът.

Още по темата: общо новини по темата: 106
04.08.2017
30.07.2017
29.07.2017
28.07.2017
26.07.2017
26.07.2017
предишна страница [ 1/18 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Браво,много правилно такива печелбарски непрофесионални организации да изядат парите е главното. Децата са играли по 10 минути на ден вероятно на терени с бабуни ,където има огромни рискове от контузии.Следващия път заедно със Ботев организирайте турнир Пловдив!
+2
 
 
Браво за точното мислене! Абсолютни е прав.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Браво! Пловдивчанин спечели приза за най-прогресиращ млад играч на България
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Пловдивски защитник е лидер в Литва, тимът му не допусна гол в четвърти пореден мач
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: