ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев приключи твърде слабо контролите в Турция
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:42 / 02.02.2017Коментари (11)5361
©
Ботев (Пд) загуби с 1:2 от руския Анжи (Махачкала) в последната си контрола от подготвителния лагер в Турция. Единственото попадение за "канарчетата" вкара Серкан Юсеин от фаул в 73-ата минута.

Така жълто-черните приключиха проверките с актив 2 равенства и 3 загуби. Съперникът на пловдивчани е на 11-о място от 16 отбора в руската Висша лига.

Възпитаниците на треньора Николай Киров явно мислеха повече за предстоящото прибиране в Пловдив и почти не създадоха чисти голови положения в мача.

За първи път капитан на Ботев бе десният бек Цветомир Панов, който сложи лентата през второто полувреме. Бранителят Крум Стоянов пък излезе титуляр през първата част, като на почивката бе заменен, но в 69-ата минута отново бе пуснат на терена.

В 7-ата минута Омар Косоко пусна пас в коридор към Крум Стоянов, който бе изпреварен с малко от вратаря на Анжи и не успя да стигне до топката.

Малко след това Яковлес стреля от чиста позиция, топката облиза страничната греда на вратата пазена от Иван Чворович и излезе в аут.

В 14-ата минута Крум Стоянов излезе сам срещу вратаря на руснаците и го преодоля, но вместо да опита удар, върна пас с пета, като топката срещна ръката на защитник. Съдията отсъди фаул, който Косоко изпълни в аут.

Анжи успя да вкара две попадения в рамките само на 4 минути.

Първо, в 24-ата минута играч на руснаците проби по левия фланг и с диагонален удар прати топката зад гърба на Иван Чворович, въпреки че вратарят успя да я отклони.

След това при идентична атака се стигна до 0:2, като този път Иван Чворович не се намеси убедително, а топката рикошира в гредата, преди да влезе в мрежата за 0:2.

Ботев започна плахо второто полувреме и стигна до по-сериозно положение чак в 73-ата минута. Пловдивчани получиха право да изпълнят фаул на 25 метра от вратата на Анжи. Зад топката застана Серкан Юсеин, който прехвърли стената и насочи топката в десния ъгъл на вратаря за 1:2.

Ботев игра в състав:

Иван Чворович, Лазар Марин (69- Крум Стоянов), Даниел Златков (46- Кристиан Димитров), Цветомир Панов, Крум Стоянов (46- Фелипе Бризола), Радослав Терзиев, Антонио Вутов (64- Кристиан Добрев), Лъчезар Балтанов (46- Меледже Омнибес), Серкан Юсеин, Фернандо Виана (64- Милко Георгиев), Омар Косоко (64- Борис Тютюков).

Още по темата: общо новини по темата: 204
30.03.2017
27.03.2017
23.03.2017
22.03.2017
21.03.2017
06.03.2017
предишна страница [ 1/34 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тракиеца....Нали налапахте две луканки есента/без пиепси/ В следващия мач - 2-3 сурови луканки, отново...!!!!
+1
 
 
Буферите тотално са врътнали... Особено тоя под мен чупи тъпомера. Някакво дете, с фълшив профил мисли тъпотии по цял ден. Втория пък в главата са му някакви луканки... Тия вече не мога да ги разбера. е*а*хти злобата, майна. Толкова ли много ви бъркаме в г*за бе? То само простотии под темите за спорт. Този стадион, бутнатия, на когото се кефите, че не може да бъде довършен, можеше да донесе много радост на града, спорта.... дори и на вашия отбор, ако се класирате за ЛЕ или ШЛ. Ама то трябва акъл, трябва основно образование...
-3
 
 
Кажи му БеЗСТАДИОНчЕН и гледай как жълтото му лице придобива лилав цвят...само един мангал може да си бутне сам къщата където живее!!!
-3
 
 
Кога победа, безстадиончени жълтури? Стадион кога, безстадинчени?!...
0
 
 
Важно е първенството, майната му на другото
-4
 
 
Айде сега - слабо.....Голяма работа, ония от Лаута, нали ще ни набутат 2-3 луканки. Само да не са повече....Ай, Куматиууууу.....
-1
 
 
Колко Крум Стояновци са играли, че нещо съвсем се ошашавих- първо гледам, че заменил Лазар Марин в 69 минута, а пък иначе създал положенията през първото полувреме, обаче е играл друг до 45 минута и е сменен от Бризола?????
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: