ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
15-годишен вкара за Ботев, "канарите" още без победа в контролите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:47 / 01.02.2017Коментари (3)5122
©
Омар Косоко вкара гол за Ботев още от съблекалнята
Ботев завъртя 2:2 с македонския Пелистер (Битоля) в предпоследната си контрола от подготвителния лагер в Турция. Омар Косоко се разписа за "канарчетата" още в първата минута на мача, а след това първия си гол за мъжете вкара 15-годишният Кристиан Добрев.

Треньор на Пелистер е бившият наставник на Локо (Пд) Наджи Шенсой.

По този начин жълто-черните остават без победа в досегашните си 4 двубоя, като активът от тях е две поражения и две ремита.

Още след началния съдийски сигнал Ботев откри резултата. Фернандо Виана отне топката от защитник на Пелистер и подаде на Косоко, който хладънкръвно прати топката в мрежата на съперника за 1:0.

При единоборството с Виана македонският футболист, който се изправи срещу бразилеца, контузи лошо ръката си и играта бе спряна за близо 5 минути.

Четвърт час по-късно резултатът бе изравнен. Защитникът на Пелистер Тошевски нахлу на скорост в наказателното поле, където Крум Стоянов успя да отклони топката преди той да стреля. Последва обаче съприкосновение между двамата и съдията свири дузпа в полза на съперника, която бе реализирана от Блаже Илиевски за 1:1.

В 29-ата минута Фернандо Виана получи подарък от защитник на противника и остана с топка в краката около границата на наказателното поле сам срещу вратаря. Бразилецът реши да опита изстрел веднага, но стреля слабо в ръцете на вратаря.

В края на първото полувреме Антонио Вутов пробва директен шут от фаул от около 25 метра, но топката профуча над напречната греда.

В 65-ата минута Ботев отново поведе в резултата след красив гол на 15-годишния Кристиан Добрев. Бургазлията се разписа от фаул, като топката срещна страничната греда, преди да влезе в мрежата за 2:1. Това бе първо попадение на Добрев за представителния тим на Ботев.

В 73-ата минута обаче грешка на току-що влезлия Бризола доведе до изравняване. Бразилецът загуби топката пред наказателното поле и Мирчевски шутира над плонжа на Мартин Димитров за 2:2.

Четири минути преди края Кристиан Добрев подаде с пета към Милко Георгиев, който продължи надясно към Тютюков. Той обаче шутира в тялото на вратаря от около 15 метра.

Ботев игра в състав:

Георги Георгиев (46- Мартин Димитров), Никола Марин (46- Цветомир Панов), Атанас Ташолов, Крум Стоянов (46- Лазар Марин), Кристиан Димитров (46- Радослав Терзиев), Антонио Вутов (46- Борис Тютюков), Радослав Апостолов (58- Лъчезар Балтанов), Петър Чалъков (68- Фелипе Бризола), Милко Георгиев, Фернандо Виана (46- Рангел Игнатов), Омар Косоко (46- Кристиан Добрев).

Още по темата: общо новини по темата: 204
30.03.2017
27.03.2017
23.03.2017
22.03.2017
21.03.2017
06.03.2017
предишна страница [ 1/34 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 01.02.2017 г.
+5
 
 
Браво Крис.Продължавай да ни радваш ,а ние ти обещаваме нашата безрезервна подкрепа.Само Ботев.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: