ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев се скъса да пропуска и падна от унгарци
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:48 / 24.01.2017Коментари (3)5453
©
Ботев (Пд) загуби от унгарския Хонвед Будапеща с 0:2 в първата си контрола за 2017 година. Жълто-черните се скъсаха да пропускат пред противниковата врата и логично бяха наказани на два пъти от унгарците.

Срещата започна с едноминутно мълчание в памет на жертвите от катастрофата с унгарския автобус в Италия преди 3 дни, в която загинаха 16 деца а други 28 бяха ранени.

Първото чисто положение в мача бе за унгарците в 13-ата минута. Радослав Терзиев сгреши при опита си да върне с глава към вратаря Георги Георгиев, което позволи на футболист на Хонвед да се озове сам срещу стража. Георгиев обаче показа рефлекси и изби топката.

Две минути по-късно Тодор Неделев шутира извън наказателното поле, а вратарят на унгарците изби удара. Топката попадна в Борис Тютюков, но добавката на младия нападател премина в аут.

Така се стигна до 29-ата минута, когато Хонвед поведе в резултата. Това стана при едно центриране от фаул в близост до флагчето за изпълнение на корнер, при което играч на Хонвед засече с глава за 0:1.

В 33-ата минута Тодор Неделев отне една топка пред наказателното поле и опита прехвърлящ удар, който обаче премина на сантиметри от гредата.

В началото на второто полувреме Тодор Неделев намери свободния пред наказателното поле Серкан Юсеин, който имаше време да се приготви за стрелба към вратата, но ударът му премина встрани от лявата греда.

В 54-ата минута дойде поредният пропуск за жълто-черните. Тодор Неделев центрира в пеналта, където Серкан Юсеин засече на скорост с глава, но отново не уцели вратата.

При следващата атака се откри нов шанс за Серкан Юсеин, който стреля малко пред наказателното поле с глава, но топката излезе в аут.

В 66-ата минута Тодор Неделев изведе влезлия на смяна Иван Кирев зад защитата на унгарците, но ударът на 18-годишния нападател бе спрян от плонжа на вратаря.

Четвърт час преди края Крум Стоянов пробяга около 60-70 метра с топка в крака, след което шутира с десния крак от границата на наказателното поле. И той обаче нямаше шанс, след като топката премина покрай десния страничен стълб на вратата на Хонвед.

В 83-ата минута Иван Кирев вкара красив гол за Ботев, но реферът не зачете попадението заради фаул в нападение на друг футболист в жълто-черно.

При ответната атака Хонвед успя да отбележи втори гол. Това стана след пробив по левия фланг и ниско центриране в наказателното поле. Там играч на унгарците засече топката във вратата на Георги Георгиев за 0:2.

Ботев игра в състав:

Георги Георгиев, Цветомир Панов, Кристиан Димитров (46- Даниел Златков), Радослав Терзиев, Лазар Марин (61- Кристиан Добрев), Меледже Омнибес (61- Радослав Апостолов), Серкан Юсеин, Милко Георгиев (46- Рангел Игнатов), Крум Стоянов, Тодор Неделев, Борис Тютюков (65- Иван Кирев).

Още по темата: общо новини по темата: 204
30.03.2017
27.03.2017
23.03.2017
22.03.2017
21.03.2017
06.03.2017
предишна страница [ 1/34 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 24.01.2017 г.
+2
 
 
Идват бразилците и няма да пропускаме.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: