ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (15) | Вчера (23)
Пловдивската връзка в ЦСКА е факт, Чечо Генов си призна
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:22 / 12.01.2017Коментари (1)2696
© Plovdiv24.bg
Новият помощник-треньор на ЦСКА Стефан Генов призна как се е стигнало дo преминаването му на "Армията".

"Христо Стоичков ми се обади и ме покани. Познаваме се с него от доста време, макар че не мога да кажа, че се чуваме редовно. Спрели са се на мен и това е. Дано станат нещата този път, а не както през 2013 година да не се задържа. Мисля, че шефовете на клубовете се разбират в момента", каза Стефан Генов пред "Тема спорт".

Припомняме, че пловдивският специалист напусна Пирин Бл, за да стане асистент в ЦСКА.

"Със Стамен Белчев се познаваме, той е много свестен и разумен човек. Когато беше в щаба на Станимир Стоилов в Ботев (2013-2014 г.), сме се виждали и сме контактували често с него", добави Чечо.

Той е бил потърсен от Христо Стоичков малко преди Нова година, когато Камата бе на 10-дневно посещение в България. Още тогава е било постигнато разбирателство за ангажимента на Генов и той бе обявен при старта на зимната подготовка на 9 януари.

Треньорът за втори път е на "Армията", след като през лятото на 2013 г. попадна в щаба на Христо Стоичков, с който трябваше да работи в ЦСКА. Всичко обаче пропадна. Двамата с Ицо се познават от доста години, по пловдивска линия.

Любопитно е да се отбележи, че Камата през 2013 г. казва, че Генов е достоен и за старши треньор на ЦСКА. При първата си пресконференция начело на армейците Стоичков заявява:

"Ще работя в екип със Стефан Генов и Петко Петков (настоящия помощник-треньор на Лудогорец). За Генов ще кажа, че знам, че има качества един ден дори да е старши треньор на ЦСКА. Познавам го отдавна, не само по пловдивска линия. Безкрайно честен и работлив човек, който ще е моето второ "аз" в отбора", казва тогава Стоичков.

Така Генов е привлечен по предложение на Ицо. А другият нов треньор на "Армията" - Светослав Тодоров, който вече е начело на дубъла, е взет по идея на финансовия благодетел на клуба Гриша Ганчев.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Камата увери, че няма никаква роля в убеждаването на Стефан Генов да зареже "орлетата" и да се влее в треньорския щаб на столичния гранд.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Арда със свирепа атака по Крумовград: Научете думата "Не" за отговор! Имате да решавате проблеми, които са публична тайна
Без резки движения - оставиха публиката на вечното дерби
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Ботев раздава безплатни билети за Славия, но с две условия
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: