ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
В Ботев доволни: С парите от Жоао Пауло ще се ходи в Турция
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:13 / 22.12.2016Коментари (9)7337
© Plovdiv24.bg
Със средства от продажбата на голмайстора си Жоао Пауло на Лудогорец Ботев Пловдив ще може да проведе планирания си зимен лагер в турския курорт Анталия от 19 януари до 2 февруари. За това информираха източници от пловдивския клуб, цитирани от БТА.

Заради липса на пари лагерът беше пред провал, но с трансфера на бразилеца "канарчетата" успяха да спасят положението и ще имат пари за подготовка, селекция и провеждането на официални мачове.

Очаква се след финализирането на сделката около Жоао Пауло, което ще стане в в първите дни на януари. Тогава Ботев ще потвърди официално лагера и трябва да уреди поне пет контроли в Турция. Вече се работи и по селекцията за пролетния полусезон, като ще се търсят двама класни защитници и силен нападател, който да замести Жоао Пауло.
Още по темата: общо новини по темата: 204
30.03.2017
27.03.2017
23.03.2017
22.03.2017
21.03.2017
06.03.2017
предишна страница [ 1/34 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Мен и друго ми е интересно. Бях чел наскоро някъде, че Монтана или Нафтата ще са на лагер също в Турция. Как аджеба общински отбор като Монтана ще може да си позволи да ходи на лагер там, а видиш ли ние хубаво, че продадохме Пауло, иначе лагер нямаше да има. Наистина ли е толкова зле положението ? А и както е отбелязал колегата по-долу какво толкова, като си проведем подготовката тука. Няма пари така или иначе, излишни харчове по-добре да не се правят. Както и да е размишлявам докато пиша. Дано 2017 да е по-добра от тази година... Поздрави на всички и весели празници !
-2
 
 
Това заглавие вдъхва оптимизъм при жълтите мангасаряни "С парите от жоао ще се ходи в турция" няма какво повече да се добави
+1
 
 
Никаква полза от подобни лагери. Това е като вечерята на осъдения на смърт, който може да си поръча каквото пожелае. За какво са тези харчения на пари, като ще свършат след 2-3 месеца и затваряме кепенците? Нов собственик на хоризонта няма, клубът трупа нови задължения, осигуровки на футболистите към НАП не се плащат, видях справката. Ако не изпаднем до няколко месеца ще спрем да се състезаваме, футболистите ще имат право да си разтрогват договорите, заради неплатени заплати. Това е пир по време на чума. Да си тренират в Коматево, Серкан и подобни не им трябва Турция, същите рендета ще са и на пролет и ще падат от Монтана и Нефтохимик.
+7
 
 
Желая успех на момчето. Все пак е дошъл в България за да се развива. Колкото и да не искам да си призная в момента Лудогорец е много голяма крачка напред за него. Парадокссалното е, че в случая Лудогорец помага на Ботев, друг е въпроса ние докога ще продължаваме да е караме така. Весела Коледа на всички.
-2
 
 
Футболист с цена за около 1милион лева, продаден за 250 000лв.? Добре е, бих казал - Перфектно!
+10
 
 
И каква полза от тези лагери, когато се провеждат от аматьори, провъзгласили се сами за професионалисти и повтаряйки го многократно си мислят, че е станало реалност! Ще ни хванат пак Монтана, Нафта- Мафта и други дето не са са ходили на лагери и пак ще ни лупкат!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: