ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (19) | Вчера (18)
Забраниха на родители да влизат в басейн "Младост", вижте причината
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:21 / 19.12.2016Коментари (5)5228
© Plovdiv24.bg
Читателка на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, за да сигнализира за проблем с достъпа на родители до трибуните на басейн "Младост".

Ето какво написа пловдивчанката:

Не знам дали е правилно да търся вашата медия за проблема, с който се сблъсках, но мисля, че мълчанието ми по темата ще бъде по-лошо, отколкото да дам гражданската си позиция. От няколко дни на общинкия басейн "Младост" в Пловдив свободният достъп на родителите, чиито деца плуват там, е ограничен!!!

Останах меко казано озадачена! На какво основание, питам, г-н Александър Радев ограничава достъпа? Защо родителите да не могат да гледат децата си как плуват? Или може би с това се цели прикриването на бездействието на някой от треньорите? Или имат нещо за криене?

Вие, като ръководител, можете да ограничите и достъпа до футболните трибуни, до тенис кортовете, или въобще до всякакъв вид спорт. Браво! Щом толкова можете!

Докога ще ограничаваме?!?! Не е ли по-добре да насърчаваме гледането на тренировки във всички спортове, та току виж повече деца започнат да спортуват! А пък тези ограничените да си спортуват вкъщи на воля.

Всъщност, така и не разбирам, на кого пречат родителите на трибуните?

Plovdiv24.bg се свърза с Александър Радев - началник отдел "Строително-ремонтна дейност на спортни имоти", за да научи причините за издаването на заповедта.

Ето какво отговори Александър Радев:

Имаме право на подобна заповед, като целта е да се опазва общинската собственост. По никакъв начин не се нарушава учебно-тренировъчната дейност в басейна. Напоследък установихме, че доста неща в района на басейна са повредени - например столове, маси, канапета. 

Има счупен стъклопакет. Не мога да упрекна, че това е дело на родители, но трябва да се вземат някакви мерки. Ние спазваме наредбата за вътрешния ред и работа на общински плувен комплекс към община Пловдив. Освен това ограничението за достъп до трибуните не е за целия ден - родителите могат да гледат тренировъчния процес от 16,00 до 17,30 ч. и от 19,00 до 20,15 часа.  







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Нито крачка назад! Зад нас е България.
на 20.12.2016 г.
+1
 
 
Радев,ами тези пари,които събирате от такси,са за да ремонтирате базата,не само да ги крадете. Да не говорим,че треньорчетата вземат пари под масата за всяка тренировка. Пари,които не отчитат никъде.
+2
 
 
Куха чиновническа кратуна. Да му се отрежат премиите за коледа ! И да ходи в частният бизнес да ограничава достъпа. Ама нали е на заплата , какво му дреме.
+1
 
 
Тука има нещо гнило! Не може туко-така, под някакъв смешен претекст, да се ограничава достъпа до басейна! И какво значи "в този период може, но в този не може"?! Все едно се краде и се чупят нещата само в забранените часове, а в позволените не може да се случи нищо такова! В кой век живеем и в каква държава?!
+3
 
 
Нещо не схванах, някой счупил нещо, знае,че не са родителите, а техния достъп ограничен!!! Г-н Анастасов е прав, ако нещо се случи?! Та басйна е пълен с деца? Вместо да ограничавате,сложете 2 камери и ще опазите общинската собственост,която същите тези родители подържат с плащане на данъци. Вашата заплата г-н Радев също идва от данъците. Моля Ви, не ни ограничавайте. Весели празници!!!
+4
 
 
Здравейте,добре е че обръщате внимание на проблема.Моето дете учи в Спортното училище и също тренира там.Господин Радев може и да има право да издава подобна заповед,но известно ли му е,че в тази част,където той ограничава достъпа се намира единият авариен пожарен изход? Също така известно ли му е,че по закон няма право да ограничава достъпа или заключва аварийните изходи,когато комплекса работи и вътре има хора? Все пак има и други начини за опазване на Общинската собственост.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Юноша на Ботев вкара от воле за отбора на Вили Вуцов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: