ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Палийски за черно тото в Ботев: Не знам за такова нещо, от вас го чувам
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:59 / 15.12.2016Коментари (5)5205
© Plovdiv24.bg
Президентът на Ботев (Пловдив) Ангел Палийски коментира надълго и нашироко темата около случващото се в клуба и притеснителното му финансово състояние. Шефът коментира, че на този етап приоритет е да се намери стабилност при "жълто-черните", каквато липса във всяко отношение.

"Основната причина за това, което се случва, е късата резервна скамейка. Имахме на разположение 13 полеви играчи. Предвид на това, че трима от тях са трайно контузени, а в последните мачове имахме и наказани, лошите резултати са обясними. След разговор със спортно-техническото ръководство се изтъкна това. Може би и липсата на конкуренция донякъде попречи на футболистите да водят нормален тренировъчен процес", каза Палийски пред "Домът на футбола" по Диема.

"Конкретният аргумент за отстраняването (Иван Стоянов, Стенио, Милен Кикарин и Даниел Кутев - б.р.) е слабото представяне. Може и да е тежката умора. Това решава треньорския щаб. Ние подкрепяме тяхното решение. Още отстранени? Не мога да кажа нещо, което го знаят само треньорите. Те помолиха да приключи и последния мач, за да направят анализ и да ни го представят в следващите дни."
"Нормално е, когато има такива срамни загуби и безотговорно отношение към тренировките, феновете да реагират. Това е техен втори дом и ги боли за случващото се. Както и ние като ръководители."

"Участие на наши футболисти в манипулиране на мачове? Не знам за такова нещо, от вас го чувам. Такива неща никога не са се коментирали. Такава тема никога не е повдигана като въпрос."

"Ние обявихме, че след оттеглянето на г-н Чандъров и основни спонсори на отбора, чийто договори изтекоха, положението стана тежко. Общо взето, сега се оправяме с малки спонсори. Търсим вариант да излезем от тази ситуация, за да не се получат и по-големи сътресения. Дали ще успеем - само времето ще покаже. Желаещи и хора на опашка няма. Наистина е трудно и намирането на такива хора. Абсолютно липсва финансова сигурност."

"Към този момент интерес има към няколко наши играчи, но оферти не са пристигали. Това определено би стабилизирало нещата в клуба за следващите няколко месеца. Така и ние като ръководство ще можем да търсим спонсори и собственици."

"Строежа на стадиона? На този етап ни трябват стабилност и сериозни хора, за да твърдим, че ще се случват нещата", завърши Палийски.

Още по темата: общо новини по темата: 204
30.03.2017
27.03.2017
23.03.2017
22.03.2017
21.03.2017
06.03.2017
предишна страница [ 1/34 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Аз ако съм цървул ти трябва да си пълен ГАЛОШ защото те е страх и да си пишеш и ника.Не те знам кой си какъв си и от кой си защото аз съм 64 годишен ботевист и ми са напълно ясни нещата.На времето футболистите се водеха лъм съответно предприятие и получаваха заплатите си като работник и играеха за слава. БОНЕВ КОГАТО ЗАВЪРШВАШЕ СТАРШАТА И ВЛЕЗЕ В МЪЖЕТЕ КАТО ГОЛЯМ ФУТБОЛИСТ СЪМ МУ ПРОДАВАЛ РАЗНИ СНИМКИ ОТ ДРУЖЕСТВОРО КАКТО НА ЧИКО И ТУМБИ СЪЩО ПРОГРАМИ НА БОТЕВ И ЛОКО ПО 10 СТОТИНКИ ТОГАВА. НО ТОГАВА НЕ СЕ ДЕЛЯХМЕ ЛОКОМОТИВЦИ И БОТЕВИСТИ-ХУЙВИНБИНИ. ТОГАВА БЕШЕ ФУТБОЛ А НЕ КАКТО СЕГА МИЛИОНЕРЧЕТА. НА ВРЕМЕТО ИВАН КЪНЧЕВ КАЗВАШЕ-НИЕ ИГРАЕХМЕ ЗА СЛАВА А ГЛЕДАЙ ГИ СЕГА ТЕЗИ ИГРАЯТ ЗА ПО НЯКОЛКО ХИЛИДАРКИ. РАЙКО СТОЙНОВ И ТОЙ СЪЩОТО ГО КАЗВАШЕ. СЕГА 18-19 ГОДИШЕН НО С ГОЛЕМИ ПРИТЕНЗИИ-ГОЛЕМИ ФУТБОЛИСТИ-ЛАЙНАРИ. ЗАТОВА НЯМАМЕ И ФУТБОЛ И НЯМА ДА ИМАМЕ И ДЪЛГО. ТАКА ЧЕ МНОГО НЕ СЕ ИЗХВЪРЛЯЙ.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 15.12.2016 г.
-1
 
 
на тоя ли му викат Ачо сълзата ?
+1
 
 
Гледай си ващо локо с Ботев не се занимавай.Всеки отбор има спад има и подем. Почти всички отбори са на едно дередже. Само Лудогорец е по различен но за мен той не е български отбор.Въпрос на време.
0
 
 
Ботев Пловдив ще го бъде, когато се освободи от комунистическите семейства и легенди! Има нови лица, потърсете ги и ги сложете да управляват! Караме ли я по комунистически, ще се настаним във витрината на историята и ще престанем да съществуваме. Стига сте ни лъгали. Стига с некадърни футболисти. Защо изпуснахме таланта, който играе в Локо Пловдив? Не си ли взимате поука от миналото с Бонев, Стоичков, Камбуров и прочие? Гоните кадърните деца и слагате ваши по школите! Един Крушарски от нищото показа как се прави бизнес и управлява клуб. Не Ви ли е срам да се показвате и да ни лъжете. И чакате да дойдат хора на стадиона.....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: