ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Палийски: Нищо страшно не е станало
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:37 / 14.12.2016Коментари (4)5590
© Plovdiv24.bg
Президентът на Ботев (Пд) Ангел Палийски коментира актуалните и драматични теми при "канарчетата" с освободени футболисти.

"Много тежко е да се говори като ръководител в такъв момент. Нищо страшно не е станало. Предвид слабите резултатите в последните 5-6 кръга, направихме извънредно заседание. Бяхме поканили всички, чухме и едната и другата страна. Оповестихме решенията. Подкрепяме треньорския щаб. Наложихме финансова санкция на футболистите, заради бездушното им поведение. Възложихме на треньорския щаб да да направи доклад за това каква да бъде визията на отбора. След това пак ще вземем решения", заяви Палийски пред Гонг.

"За да няма спекулации с тези футболисти, треньорите изкараха списъка за футболистите, които ще се готвят за последния мач с Пирин този полусезон. И в списъка не попаднаха тези четири човека. Ако треньорският щаб с оценките си потвърди това, тогава можем да кажем по-подробно какво става по-нататък."

"Към този момент няма абсолютно никакви преговори с други клубове за Жоао Пауло. За Тодор Неделев сме подписали с Майнц до лятото."

"До 11-12 кръг отборът показваше добри резултати, но Николай Киров още тогава изказваше опасения, че имаме само 13-14 полеви играчи и се молехме да нямаме контузии. За жалост Рафаел, Лъчезар Балтанов, Бризола - все добри футболисти, са с контузии и като сложите и натрупаните картони, отборът трябваше да играе с осем човека, понеже резервната ни скамейка е само от юноши."

"На нас би ни липсвало, ако не играем в първата шестица. Там динамиката и зарядът са по-големи. Има още 8 мача до разпределението на групите. Ще направим всичко възможно и ако имаме добра визия, ще се опитаме да го направим това нещо. Не сме се отказали от тези цели. До последно ще се борим."

"На феновете им се насъбра много. Най-голямата е липсата на "Колежа", загуби се малко ботевисткият дух. Чест прави на момчетата, че застанаха плътно зад отбора и го подкрепят."

"Тежко е положението с парите. На този етап успяваме. Започнаха разплащанията от страна на БФС и тв-правата. Малките рекламодатели успяват да платят. Нямаме тази стабилност отпреди 3-4 месеца. Чух и за други отбори, че идват тежки моменти след Нова година. Няма никакви облекчения за рекламодателите."

"Докато нещо не се направи да се привлекат спонсори и да се направят облекчения, ще бъде трудно. Хегемонията, която Лудогорец наложи, донякъде уби интригата в българския футбол. След 15-ия буквално интрига вече няма. Интрига има още в местните дербита. Изкарахте статистика за миналия кръг за обидно малкото публика. Трябва да се вземат мерки."

"Аз съм от 1970-а година на стадиона - тогавашният вариант имаше повече успехи във футбола. Основното е да има данъчни облекчения, да имат основания богатите хора да идват. Но когато няма подкрепа, те нямат интерес. Имаме достатъчно органи, за да наблюдават да не се перат пари през спорта, има закони. Повече отбори трябва да стигнем дъното, за да се обединим", завърши Ангел Палийски.

Още по темата: общо новини по темата: 204
30.03.2017
27.03.2017
23.03.2017
22.03.2017
21.03.2017
06.03.2017
предишна страница [ 1/34 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 14.12.2016 г.
-1
 
 
С две думи: ще останеш още два-три месеца, докато опоскате и парите от БФС.
-2
 
 
Христолов почти успя но Палийски ще докара работата до край! Успех Чушка
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
"Канарчетата" се похвалиха с повиквателни за националните отбори за девойки
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: