ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Наказаха Ботев да играе пред празни трибуни
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:16 / 28.11.2016Коментари (19)7889
© Plovdiv24.bg
Ботев ще посрещне Верея пред празни трибуни в Коматево, научи Plovdiv24.bg. Това стана ясно след днешното заседание на Дисциплинарната комисия към БФС.

Мачът е от 17-ия кръг на Първа лига и ще се играе на 5 декември от 17,30 часа.

Причината за това решение е хвърлената от трибуните запалка, която уцели нападателя на Лудогорец Джоди Лукоки.

Ето какво гласи официалното решение на БФС:

За второ нарушение - хвърлени предмети с последствие, на основание чл.37, ал.1, т.4, б.Б, предложение 3 от ДП /2016-2017/ ДК наказва ПФК "Ботев" гр. Пловдив с лишаване от домакинство за една среща и имуществена санкция в размер на 1000 лева и във връзка с чл.37, ал.1, т.21 "лишаване от домакинство" се заменя със "забрана за игра пред публика".

Вижте в прикаченото видео ситуацията, в която бе ударен Джоди Лукоки!

Още по темата: общо новини по темата: 13
28.11.2016
27.11.2016
26.11.2016
26.11.2016
26.11.2016
25.11.2016
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Трябва да сложат камери насочени към публиката на всички стадиони.Така хулиганите ще носят пряка отговорност,а изцепките ще намалеят.Неинтегрираните да не се правят на различни,защото са същите.Сега заради този индивид страда клуба и феновете.Така и не разбраха ултрасите в Пловдив че кетъринговото бфс има специално отношение към пловдивчани.
0
 
 
Клубът ни за жалост върви към закриване, а на стадиона-база ходят все по-малко хора и най-вече лумпени. Докога ще я караме по този неадекватен начин без никакво ръководство на самотек, без никакви цели,стремежи и амбиции.Целият ни български футбол е една трагедия, цялата А група обслужва един олигарх от Разград, който печели милиони, а всичко друго не знае за какво играе и дали има публика срещу Верея или няма, дали ще бием или паднем, на никой вече не му и пука. Безразличието е най-опасното нещо.Веднага може да се реши проблемът с подобни идиоти, все пак на стадиона има 1000 души, не 20-30 000, но никой не си мърда пръста да направи каквото и да било.Много важно, че с Верея нямало да ги има и тези 1000 души и че ще се плащат глоби, пари имаме излишни.
0
 
 
Съд за всички от тази ложа и забрана до живот да посещават мачове! Охраната да плати разноските, защото нейните гавази не са си свършили работата и са допуснали хора без карти на ложите! Ако клубът сега не вземе мерки и не накаже идиотите, то по добре да го закриваме. Заради подобни примати не си купих карта и не ходя на мачове. А до идиота хвърлил запалка ще кажа, че си олигофрен и ако си мъж ще платиш глобата.
+12
 
 
Така в в спорта - като при мускетарите. Ако от клубовете не искат да плащат глоби - да сложат камери към публиката и после да съдействат. При нарушение - откриване на виновника и съд за нанесени щети в случая наложение глоби. Един като се бръкне с 1000 лв. да видим дали ще има втори. Но ... желание за промяна в нашите отбори, в частност управа им - нямааа. Ето затова спонсор НЕ СТАВАМ. Сега и глоба ще платят и един мач без приходи ще останат. С тия пари щяха камери като за Холивуд да купят и сигурност по трибуните да осигурят.
+12
 
 
Браво,а онзи примат който хвърли запалката-пак неизвестен.За последните 3 мача и следващото домакинство-над 40 хиляди от глоби и мач без публика. Истината е че в последно време,олигофрените започнаха да надделяват. Импотентните ни футболисти и тъпаците сред нас отказват все повече хора да ходят на стадиона.
+11
 
 
Да благодарим на "господина", който извървши това добро дело! Той явно мисли за доброто на клуба!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: