ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Сини абонати! Локо отново шокира Левски на Герена!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:07 / 26.11.2016Коментари (34)14066
© Plovdiv24.bg
Локомотив Пловдив продължи добрата традиция да играе успешно срещу Левски в последните няколко години. Черно-белите удариха сините с 2:1 в мач от 15-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадион "Георги Аспарухов" в София. Веселин Марчев (26) и Мартин Камбуров (78-дузпа) вкараха за пловдивчани, а вратарят на "смърфовете" Ясин Ел Харуби (19) си отбеляза автогол.

По този начин Локо продължи и друга своя успешна серия и вече е 5 поредни мача без загуба в първенството. Пловдивчани натрупаха актив от 23 точки, с който изскочиха на 5-о място във временното класиране.

Мачът започна спокойно и през първите 15-ина минути головите ситуации просто липсваха. Левски обаче имаше късмет да поведе след куриозен автогол на вратаря на Локо Ясин Ел Харуби.

Това стана в 19-ата минута след изпълнение на корнер. Мароканецът тръгна да боксира топката от главата на Роман Прохазка, но тя влезе в мрежата зад гърба му за 1:0.

В 26-ата минута Локо се върна в мача с прекрасен гол на Веселин Марчев след триходова атака, която започна от Димо Бакалов. Последва пас към Мартин Камбуров, който пък комбинира с Марчев. Юношата на Локо си нагласи топката на левия крак и с топовен шут от 20-ина метра изненада Йоргачевич в близкия ъгъл за 1:1.

В 54-ата минута Ел Харуби изкупи частично вината си за гола на Левски, след като спаси 100-процентово положение за домакините. Пламен Крумов сбърка при опита си да върне с глава към вратаря, а топката бе поета от Франсис Нар. Нападателят изскочи сам срещу Харуби, но шутира в главата му.

Малко след това Харуби спаси по блестяш начин изстрел на Божидар Краев с глава, въпреки че нападателят на Левски бе в засада и тя бе отсъдена.

В 72-ата минута Локо пропусна идеална възможност да поведе в резултата. Мартин Камбуров открадна една топка в центъра на терена и веднага изведе Дани Кики по левия фланг. Последва центриране в малкия пеналт, където Камбуров се размина на сантиметри от топката пред опразнената врата.

Точно 5 минути по-късно обаче черно-белите все пак поведоха с 2:1. Веселин Марчев овладя една топка и нахлу в наказателното поле, където бе препънат от Александър Александров и съдията отсъди дузпа. Точен от бялата точка бе капитанът Мартин Камбуров за неговото 14-о попадение в кариерата срещу Левски.

Локо (Пд) игра в състав:



Още по темата: общо новини по темата: 18
05.12.2016
28.11.2016
27.11.2016
27.11.2016
27.11.2016
27.11.2016
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Срещу провален отбор какво да се очаква...
+8
 
 
И от мене честито на всички!И щом като Буенос Айрес празнува,защо и Рим да не празнува :)
+6
 
 
Мачкаме и набираме скорост .Тази година Купа на България и бронзови медали,догодина ако се запази отборът, кой знае какви сметки може още да объркаме.
Сподели какво ново....
на 26.11.2016 г.
+8
 
 
И НАПИСАЛА С МОЛИВ.....
+9
 
 
"Левски" са "абонати" на Локото, за БотеликЪ да не говорим....!!Двойна радост !!! Буенос Айрес вече празнува. Ще ми свърши виното, ей.....
+9
 
 
Пловдив отново празнува,а наоколо в селата отново жълта тишина.Безценно.Наздраве на всички.
+13
 
 
голям кеф за победата , честито на всички локомотивци ...., но истината е че левскарите са слаби. нека не се главозамайваме има още много неща да се желаят. В защитен план сме много пасивни и "меки"(конкретно когато трябва да ги бием ,ние с лекота им отстъпваме). и с физическата подготовка нещо още куца. Дано Едо да ги вижда тези неща и да се подобряват. В тази връзка с физическата подготовка , тези близки 2 мача добре ще е втория с черно море да има и ротация на играчи защото в някой ще има натрупана умора. едни карагарен , симеон райков , отзад и.марков могат да заменят някои напълно . както правят някои треньори ,(пример зидан в реал)
-18
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (6)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: