ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (27)
Илиана Раева: Нешка да говори за пари и насилие? Това е цинизъм
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:41 / 23.11.2016Коментари (2)2094
© Десислава Купелиева,
Илиана Раева отговори на нападките на Нешка Робева. Бившата легендарна треньорка нападна изненадващо Раева и федерацията, след като не бе избрана в Управителния съвет на последното общо събрание.

"Нешка Робева говори само за себе си. Говореше за натиск върху деца и еднолично разпределяне на пари, за комфорта. Много интересно, много манипулативно, типично в нейния стил. Тези отговори ги давам на Нешка Робева 25 години. Страшно е, че продължава да използва една трагедия, да играе на тънката струна на хората (има предвид случая с Цветелина Стоянова). Много добре знае, че не съм злоупотребявала с пари, че ръководя еднолично и това го знае обществеността в България. Трудно понася нещата - медала от Олимпиадата, бенефиса и най-трудно понесе как бях избрана на Общото събрание.

Кои са тези хора, които съм наслагала в комисиите?! Трикратната световна шампионка Мария Петрова, трикратната световна шампионка Мария Гигова, световната и европейска шампионка Елизабет Колева, световната и европейска шампионка Ели Лазарова. Нарече хората овчедушни. Всички тези големи шампиони и делегати, които избраха комисиите, а не избраха нея в Управителния съвет."

На въпрос, защо Нешка Робева не е в УС, Раева отговори:

"Защото хората не я избраха. Имаше три пъти гласувания. От 15 човека 14 бяха избрани на първи тур. Тя е с 15-и предпоследен резултат. Не исках да говоря тези неща, за да й запазя авторитета, но тя не спира да говори. Тя се опитва да използва инцидента и трагедията с Цвети, за да насъсква хората и да говори за насилие. Това е такъв цинизъм. Тя да говори за насилие. Тя знае, че няма да спра да й отговарям. Тя пита къде били Лили Игнатова, която поиска да напусне базата на "Герена" и да дойде в нашата база. Непрекъснато й се бъркаше в работата и Лили Игнатова поиска да си тръгне, а аз я взех на "Раковски".

"Искам тя един път завинаги да разбере, защото тя сега е пред телевизора. Никой никога не се е сравнявал с Нешка Робева. Тя е гений, най-великият треньор на България. Аз съм го казвала нееднократно. Никой не желае да се сравнява. Нито имам нейните успехи като треньор, нито ще ги имам, нито гоня треньорска кариера. В момента съм ръководител на федерацията и всичко там е прозрачно. Тя говори за пари - опитва се в момента... Наистина сега хората много ни се радват. Иска някак си да настрои хората срещу художествената гимнастика и лично срещу мен", допълни Раева, цитирана от Блиц.

Тя на Общото събрание каза - аз тръгвам, но искам да бъда избрана в УС, па макар и да бъда на нож. Попитаха я защо да е така, когато нещата вървят. Никой не забранява да работи. Тя изкривява нещата. Треньорката на Невяна Владинова и Катрин Тасева - Бранимира Маркова, дойде и ни каза, че щом Управителният съвет е решил да има централизирана подготовка, ще работи по този начин.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Всички сте един дол дренки..Суетни КОБРИ!
0
 
 
Тая мома, заедно с мъжа си такива усти са зейнали, насищане нямат! На Сираков не случайно не му дават да припари на Герена! Любопитно ми е как се отблагодарява ИлиЯнка на СПОНСОРИТЕ си? Само с мили очи нещо не се вързват нещата.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
След 1:8 от Септември, юношите на Ботев паднаха и от Славия
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Пловдивски тенисист игра срещу бивш №24 в света на четвъртфинал в Испания
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: