ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
От Лаута към КПБП: Фокусирайте се върху граматиката в плакатите си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:32 / 22.11.2016Коментари (2)5638
© Plovdiv24.bg
Организираните фенове на Локомотив отговориха чрез сайта си на Клуба на привържениците на Ботев Пловдив на позицията, която разпространиха жълто-черните.

Plovdiv24.bg публикува отговора от Лаута без редакторска намеса:

Относно билетния проблем на гостите на Пловдив

За съжаление, отново се налага да пишем отговор на едни злобни нападки и откровени лъжи, публикувани от клуба на привържениците на Ботев. Господата хвърлят обвинения срещу нас като фенове и срещу футболния клуб Локомотив Пловдив, които сме длъжни да опровергаем.

- Относно касовите бонове: тук прозира абсолютната некомпетентност на хората, писали декларацията. Билетите за срещите на Локомотив Пловдив са заверени, ценни книжа, предоставяни от фирма TicketPro. Ако не знаете какво означава това, моля отворете сайта на БНБ. Вероятно, ще се изненадате, че освен Локомотив, в нарушение не са и градския транспорт в България, БДЖ, Народния Театър, както и концерта на инж. Камен Донев в зала Армеец.

- За измислените допълнителни билети: това, че за гостуващата публика е имало напечатани 1200 билета е абсолютна лъжа. Не можем да имаме друг коментар за това изявление, защото то просто не отговаря на истината. Локомотив използва външна фирма - TicketPro, която напечата точно 1000 билета за гостуващия сектор. Тази бройка е много над 660-те, които Локомотив е задължен да даде на гостуващия отбор, но за това не очакваме благодарност.

- Относно билетите от 3 лева: Такива билети не са били продавани на фенове на гостуващия отбор. От снимките, които се вижда, ясно си личи, че това са билети, напечатани за трибуна Спортклуб - Сектор В на стадион Локомотив. Тези билети се продават за ученици, пенсионери и инвалиди. Достъпа до касите на Локомотив е свободен и очевидно фенове на гостите са си закупили от тях. Явно цената от 10 лева им се е сторила прекалено висока. Единственото нарушение на хората, отговорни за пропуските е, че са допуснали 10-20 фена на Ботев с такива билети да влезнат в сектора за гости. Това е било направено с цел да се избегне излишно напрежение и да не се налага полицията да респектира гратисчии, както се случи миналата година.

- Относно цените на билетите: Гарантираме, че всички правила и разпоредби на БФС са спазени. Дори вече има и запитване от пловдивска медия, която получи отговор, че няма нарушения в ценообразуването на билетите.

Призоваваме привържениците на Ботев Пловдив да се фокусират върху граматиката в плакатите си, разпознаването на горната и долната част на знамената си, както и върху това, да набират фенове в реалния живот, а не във Фейсбук, форуми и сайтове. В днешно време, когато всички медии разполагат с добра техника, наистина е лесно да се преброите. Ще ви отнеме не повече от пет минути, защото не сте много. За улеснение ви прилагаме и снимка, на която всеки един поне средно интелигентен човек може да види, че сте много под бройката от 1000 души, която афиширате.

Поздрави и успешно събиране на зимната реколта.

Организираните фенове на Локомотив Пловдив

Още по темата: общо новини по темата: 72
25.11.2016
24.11.2016
23.11.2016
22.11.2016
22.11.2016
22.11.2016
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
не разбирам привържениците на Локомотив Пловдив защо трябва да отговаряте на едни олигофрени и капути .Ясно и точно е казано 1000 билета и толкова а колко са изкупили майната им.Не се занимавайте с тези папагали те не са феновете на Ботев а отрепки.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Крушарски с интересен коментар за раздялата с Динко Хоркаш
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: