ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Виданов за ас на Ботев: Шансовете му да вкара гол са нулеви
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:35 / 18.11.2016Коментари (1)3878
© Plovdiv24.bg
Едно от новите лица в Локомотив Пловдив е Павел Виданов и сега опитният защитник ще трябва да преживее своето първо пловдивско дерби. В неделя от 15 часа "смърфовете" посрещат градския съперник Ботев Пловдив, а под тепетата ще ври и кипи.

"Пловдив очаква дербито както всеки един град очаква своето дерби - се нетърпение. За всички фенове това е най-важният мач. Може да падаш от всички, но трябва да победиш в тази среща. Напълно ми е ясно за какво става въпрос и какво очакват от нас феновете. Естествено, това са клишета във футбола, но си говорим за битка, себераздаване, старание и, разбира се, футболни качества, за да можем да ги зарадваме", заяви Павел Виданов пред камерата на Диема спорт.

Като играч на пловдивските "железничари" Виданов ще се изправи срещу своя добър приятел Иван Стоянов, за когото имаше послание. "Шансовете му са нулеви (смее се). Ние двамата станахме много големи, когато той дойде в ЦСКА. Много готин човек, забавен, добър професионалист. В предния мач е вкарал най-вероятно, защото аз не съм играл (смее се). Това е в кръга на шегата и майтапите естествено."

"Когато играехме в Лига Европа за ЦСКА и понеже носим един и същ номер обувки, винаги му казвах: "Ванка, вземи моите обувки, ще вкараш гол. Обещавам ти! Ще играеш страхотно и ще вкараш." Общо взето, когато взимаше обувките ми, винаги вкарваше или асистираше. Сега обаче съжалявам, но няма да играе с моите обувки. Няма и да вкара гол."

"Единственото, което мога да призова феновете, е да бъдат колкото се може повече на стадиона и да подкрепят своя отбор. Когато трибуните са пълни, атмосферата е друга. Без значение дали те псуват или се радват, ти изпитваш удоволствие от футбола. Все повече очи те гледат и ти трябва да се представяш още по-добре, защото не искаш да ставаш за смях. Надявам се и двете общности - и "жълто-черната", и "черно-бялата" - да направят такава организация за мача и да напълнят трибуните. Нека бъде един празник по трибуните, ще бъде такъв и на терена. Нека всички изпитват удоволствие от футбола, защото в крайна сметка той е за това."

Още по темата: общо новини по темата: 72
25.11.2016
24.11.2016
23.11.2016
22.11.2016
22.11.2016
22.11.2016
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Браво точно така е,футбола е игра за Удоволстие!А когато футболистите се забавляват на терена публиката на Стадиона също гледа с удоволствие .... Нека бъде празник за Пловдив и по-добрия победи!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: