ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Ботев с много остра реакция срещу Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:48 / 10.11.2016Коментари (25)11602
© Plovdiv24.bg
Клуб на привържениците на Ботев Пловдив (КПБП) изригна с доста остра реакция срещу действията на ръководството на Локо преди градското дерби на 20 ноември.

Ето какво гласи текстът на КПБП, който Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса:

Ботевисти, остават точно 10 дни до мача с отбора на малцинствените групи. Ставаме свидетели на небивали действия от тяхна страна, действия, които са породени от безсилие. Билетчета по 3 лв., строеж на нова трибуна, а Лаута последно е била пълна преди около 10 години. Отново ограничаване в бройката на гостуващите билети. Е, явно мъжката дума не значи нищо в днешно време.

Но нека погледнем предисторията на тези събития. Помните ли един мач на Лаута, който спечелихме с 0:2? Помните ли един сектор с 2000 души, който беше на отлично ниво? Помните ли един сектор, който смаза от пеене, хореография и пиротехника домакинската публика? Бъдете сигурни, че и те го помнят!

Помните ли последното дерби в Бургас? Там реално се видя съотношението в Пловдив. Над 5000 бултраси и има-няма 1500 заблудени овце. Хореография, пиротехника, цял мач смазващо пеене. Да, приятели, не се учудвайте, че ще направят всичко възможно това да не се случва отново.

Но ние сме Ботев Пловдив и пак ще ги смажем! Сектора ни трябва да бъде още по-мощен, още по-гръмогласен!

Ние работим по този въпрос, закупуваме нови мегафони, нови тъпани, ПРИГОТВЯМЕ и хореографията. Всичко това ще ни коства около 2 500 лв. Ако искате да станете част от поредната ни доминация може да ни помогнете по следните начини:

Като дарите пари по:
Банкова сметка:
Сдружение "Клуб на привържениците на Ботев Пловдив"
BG11UNCR70001522124939
swift (bic): UNCRBGSF


Или чрез пейпал: paypal@kpbp.bg
Каса за дарения има и в магазина на ул. "Нестор Иванов" 1.
Всички дарили ще бъдат оповестявани.

Още по темата: общо новини по темата: 72
25.11.2016
24.11.2016
23.11.2016
22.11.2016
22.11.2016
22.11.2016
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 11.11.2016 г.
-2
 
 
Евтина провокацийка!В Бургас ние бяхме половината зад камерите на ТВ!Бях решил да не пиша за отбора ви,но вече и базата нещо не може да се напълни. Локомотивци подкрепяйте си отбора,Ботевисти и вие.Всичко друго е безсмислено! Само Локо и само напред и нагоре!
-1
 
 
на тия соц изчадия трябва да им се отнемат всички титли до 89та и на прасетата.Къв урод требва да си да се гордееш с една история от която трябва всеки да се срамува .к*р за пияната съветска армия окупаторка . нямам кирилица
-2
 
 
комплекса от Локомотив не спира да ви тресе,нямате си представа колко жалки изглеждате отстрани
0
 
 
Бедни ми, Ботев! Ако беше жив сега, щеше да умреш от срам заради тези, които се кичат с името ти. Локомотивци, моля ви, много ви моля, не отговаряйте на тези пасквили!
+7
 
 
Спрете се бе, пикпьовци! Заради вас ме е срам да се нарека фен на Ботев.
+5
 
 
Глупаци!Заради вашите кирливи 2500 лв.настройвате едни срещу други?!Нали този мач не е от значение за вас,защо точно на този мач ще си купувате тъпани и мегафони?!Пари не се просят по такъв начин,а и нали сте много,по 1 ст.да съберете пак ще се получи 6 цифрена сума!Това са тъпотии!Добре сте дошли,подкрепайте си отбора,но без квалификациите кой е бил селянин и кой циганин,ба*ти и арийците и чистокръвни граждани от родата на Хан Аспарух!
+9
 
 
Кой тъпанар ги пише тези безумия? Вие нормални ли сте бе??? Застанете си с имената, какво ми се криете зад КПБП. Мишоци, никой не печели от поредната ви простотия, затова на стадиона ще има 2 000 лумпена и в цяла България от години този мач не представлява никакъв интерес. Едно време беше празник за града ни, възхищаваха му се и в София и навсякъде, сега селска работа.Аз и моето семейство ботевисти се разграничаваме от подобни малоумия!
-2
 
 
А бе цървули селски, къде ги видяхте тези 5000 бултраси в Бургас?Ама вие наистина сте прекалили с опиатите, или селската тор ви действа като наркотик.Не, не бяхте 5000.Бяхте 50 000.Тъпаци - та в Бургас имаше около 6000 човека.А публиките бяха 1 към 1.Само дето жълТурската част пусна гнусен дрискоч от аналните си отверствия, като изравниха от засада.Сигурно 3 месеца след мача от местата където беше жълТурската сган е воняло на кирлива селско-мангалска сволач.Големи сте на декларации и манипулации, та за това ядете бой където ви хванем.Този път заслужавате да ви се счупят меките китчици, за да не можете да си копаете вмирисаните дворове.Няма да има прошка като на магистралата.Кирташка жълта сган.
+1
 
 
Поредната груба селска проява! Ботевисти, разкарайте ги тия амеби - очернят облика на отбора Ви!
-1
 
 
Много е гадно когато буферите те бият на всяко дерби,гадно е когато си принуден да си вдигаш ръцете като момиченце,гадно е когато си продал 3200 билета в бургас а ти се е искало да са 5000,гадно е когато ти предлажат среща на поляната да се чудиш каква глупост да измислиш за оправдание,гадно е че на бившия колеж се виждаха ромите по снимките когато мърито говедото беше трене.....нормално е толкова комплексирани и мачкани хора да напишат такава декларация,не ги съдете...такъв им е живота
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Лъчезар Балтанов надъха малките национали в Пловдив
Мертенс тренира с отбора, Ботев почна подготовка за "моряците"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: