ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъка, много мъка на Лаута...
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:23 / 21.10.2016Коментари (24)13479
Локомотив (Пд) и Дунав завършиха 0:0 в мач от 11-ия кръг на Първа професионална лига, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Двубоят на Лаута бе първи за черно-белите след напускането на треньора Илиан Илиев. В негово отсъствие пловдивчани бяха водени от клубната легенда Христо Колев - Бащата.

Равенството затвърди мнението, че Локо се намира в криза, като това бе 3-и пореден мач без победа на Лаута (две загуби от Пирин и Локо ГО и равенство срещу Дунав).

От своя страна пък Дунав продължи серията си на 5-и пореден двубой без победа в Първа лига.

Още в 5-ата минута Локо създаде най-чистото си положение за целия мач. Веселин Марчев изведе Дани Кики в чиста позиция, но след удара му, вратарят Мартин Луков спаси.

20 минути по-късно Дани Кики напредна фронтално, но бе фаулиран от капитана на Дунав Диян Димов около дъгата пред наказателното поле. Мартин Камбуров пробва директен шут от отсъдения фаул, но не сполучи.

В 34-ата минута отново Дани Кики се озова на стрелкова позиция, но и този път Мартин Луков показа завиден рефлекс и изби с крак.

Последваха две добри възможности за гостите от Русе. Първо Самир Аясс се възползва от дупка в защитата на пловдивчани и стреля към вратата, но топката мина ниско покрай лявата греда.

В 38-ата минута Мирослав Будинов намери пролука в защитата и стреля, но вратарят Ел Харуби отново беше на мястото си и изби топката.

В началото на второто полувреме при икзючително опасна атака от страна на Дунав, Веселин Марчев изчисти топката от гол линията.

В 57-ата минута Мартин Камбуров за втори път имаше възможност да изпълни своя специалитет - пряк свободен удар. Топката обаче отново мина над вратата в аут.

Четвърт час преди края бе последната чиста възможност за Локо. Капитанът Мартин Камбуров изскочи сам срещу Мартин Луков, но вратарят на Дунав пак се отличи със страхотно спасяване.

СТАТИСТИКА

Локо (Пд) - Дунав 0:0

Локо Пд: Ясин Ел Харуби, Пламен Крумов, Павел Виданов, Кирил Котев, Иван Горанов, Ванчо Траянов (77- Осама Рашид), Мартин Райнов, Веселин Марчев (65- Симеон Райков), Димо Бакалов, Дани Кики, Мартин Камбуров

Дунав: Мартин Луков, Милчев, Диян Димов, Петър Патев, Джалилов, Бранимир Костадинов, Васил Шопов (77- Нуридин Давронов), Антон Огнянов, Самир Аясс (90- Теймур Марем), Юлиян Ненов (70- Николай Колев), Мирослав Будинов.



Още по темата: общо новини по темата: 8
22.10.2016
22.10.2016
21.10.2016
21.10.2016
21.10.2016
21.10.2016
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Чета и се чудя! онзи бел комунистически селски тарикат, онзи отбор бил бил комунистически измислен, не ви ли прави впечатление че откакто спряха да играят онези футболисти които израснаха и бяха възпитани при социализма (комунизъм в България не е имало никога) нямаме национален отбор по футбол от 1998г. Последния треньор който класира България за СП беше Христо Бонев именно през 1998г. От тогава на сам сме боксова круша. Онези момчета знаеха какво значи да играеш за честа на родината. А на сегашните парите са над всичко.
на 21.10.2016 г.
0
 
 
Избягвам да коментирам любимият ми отбор във форума и отговарям злостно само на обиди, но ми идва от вътре.Първо- не виждам за какво трябва да благодарим на Илиян.За това,че остави отбора в труден момент,за това,че избяга като мишок,за това,че толкова мачове не намери оптималният състав и всеки мач правеше експерименти и в защита, и в средна линия и в нападение,за това,че в последните мачове изобщо не включваше в групата агресивни нападатели като Марчев,Райков и Карагерен. Второ- само аз ли мисля,че гръбнака на отбора,оста, Котев,Траянов и Камбуров е много тромава и изостава от скоростта и мисълта на останалите играчи. Трето- само аз ли мисля,че защитата ни играе изнесена много напред и при тази тромавост дава предимство на противника. Четвърто- желанието на Мартин да остане в историята погубва целият отбор. Той иска,но вече не може.Не може да дръпне,не може да повлече отбрана след себе си,лесен е за опазване и тези безкрайни центрирания към него за да вкара,провалят много атаки.В другите отбори не е така.Разчитат на бързи и агресивни нападатели разсичащи линия на отбраната. И пето- основна мисъл на всеки треньор при селекция е да изгради здрава отбрана и от там натъка да изгражда отбора. Това в мишока Илиян не го видях.
+1
 
 
Дедо е супер изкуфял червен боклук, вие слепи ли сте или тъпи?! Комсомолски секретар (повечето от вас нямат идея какво е), назначен селски тарикат за партерен милионер. Псувате Бонев, а кой доведе тоя селянин в Локо? Помните ли Тасев? Локомотив отдавна е жертва на политици и интриганти, също като Ботев между другото... Дедо обаче е изключително тежък случай.
-1
 
 
Нищо не сме изпуснали. Като гледам програмата ни до Нова година,не виждам къде ще изгубим точка.Играем с комунистически измислени отборчета, като жълтите от Сопот, и червените от Етрополе.Тази година завършваме трети, а през зимата, г-н Крушарски обеща суперселекция от играчи от Аржентина и по-точно звезди от техния гранд Ривър Плейт. А той, каквото е казал го е направил.След това,вече няма кой да ни спре.Ще пометем всички на пролет и ще сме шампиони.Само напред и нагоре !
+3
 
 
Ние сме като националния отбор,трябва да приемем че сме абсолютния аутсаидер в групата и после ще ни бьде по-лесно.
-1
 
 
забеляза се и нещо добро обаче. Най-после свястен централен защитник. Виданов игра много стабилно и с Котев ще направят супер двойка... ако не почнат пак експериментите с Вълчев, който би бил много по-полезен като дефанзивен халф. От бековете обаче има какво да се желае. Защо беше замръзен Амрауй??
0
 
 
Клошарски ти си един алкохолизиран старец,ВЪН ОТ ЛОКОМОТИВ
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 21.10.2016 г.
+1
 
 
Абе да става Крушарски треньор и това е. Това е спасението ви. Или да вади брадвата и да чупи ръце, крака..
+3
 
 
Крайно време е Камбуров и връсниците му да седнат на пeйката. Димо Бакалов нахлува в наказателното поле и започва да се оглежда за Камбуров вместо да бие. Същото правят и Кики и Марчев! А когато топкато попадне у Камбуров започва едно безкрайно въртене. Сякаш Луната се върти около Земята. А на тези който викат против Крушарски (за щастие само един тъпак тук) ше кажа, че няма Локомотивец в пълно съзнание който да изрече тези думи! За дрогираните потници няма да говория - тях вече ги знаем що за стока са...
-1
 
 
Сега се видя какво могат-нищо.Никаква игра ,две положения за гол и още повече за Дунав.Като казвате Крушарски вън кой ще го смени и ли и Локо пд вън защото без Крушарски няма да изкара месеца.Някои хора май не го мислят това а само едно знаят всички вън и после сбогом Локомотив.Това ли искате да се закрие отбора .Да Локо пд е в криза и затова се иска време.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: