ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (11) | Вчера (28)
Да се смееш ли, да плачеш ли? Вижте това интервю с Крушарски
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:40 / 19.10.2016Коментари (20)13784
© Plovdiv24.bg
Христо Крушарски е колоритна личност. Бизнесменът дори в трудни моменти като този за Локомотив намира начин да се пошегува. В момента пловдивският тим се тресе, но Крушарски смята, че всичко е наред. Собственикът даде култово интервю пред "7 дни спорт" и в типичния си стил обясни, че е намерил работа на футболистите, а на дискотека ще се ходи по план.

- Г-н Крушарски, какво се случва в Локомотив Пд?
- Всичко е наред. След няколко дни ще отшуми всичко. Аз съм с латиноамерикански нрав. Hasta manana! (от исп. - до утре).

- Но треньорът Илиан Илиев заяви, че си тръгва от клуба?
- Щом така е казал, ще видим. Моята дума не е важна там. Аз съм само един балък, който хвърля някой лев в Локомотив.

- Не е някой лев, все пак вие издържате клуба.
- Е, това няма никакво значение. Нали трябва някой да управлява парите. Има си директори, които си знаят работата. Тези директори харчат на поразия.

- Г-н Крушарски, предстоят мачове, кой ще води отбора?
- Ако ви изпратя снимка, ще видите кой е треньорът. Сложил съм си екип и тренирам здраво.

- Да разбираме, че вие ще сте треньор?
- Защо не?! Ще си купя една диплома и съм готов. В Сърбия са ми приятели, защо да не изкарам една диплома. Мога да чета, мога да пиша, мога и да смятам, а мога и да давам.

- И футбола го разбирате?
- И вече съм звезда. Толкова го разбирам, че чак не искам да го гледам.

- След загубата на стадиона нахлуха много фенове, разговаряхте ли с тях?
- Те налитаха да ме бият. С феновете си говорим съвсем нормално, защото сме нормални хора. Нямаме проблеми с тях. Във всяка къща, в която има комин, има и дим. При нас има дим, значи малко кавга. Всичко ще се нормализира и догодина сме шампиони.

- Локо Пловдив беше един от примерите в началото на сезона, откъде се появи този дим, както го наричате вие?
- Сигурно от мен.

- Така е много лесно да се каже.
- Ми да. Що не ги питате тях откъде е. Нали ви казвам, аз вътре не се меся. Влизам от време на време да си говорим глупости, защото вкъщи жена ми не ми дава. Затова си изливам чувствата навън.

- Не трябва ли да се намесите по-сериозно, нали който дава парите, поръчва музиката?
- Така е. Аз имам и още една приказка - знам колко съм хубав и всички жени затова ме харесват. Сутрин, като стана и се погледна, не мога да се нарадвам на красотата си. Това е мой стар лаф. Взех нещата в свои ръце. Няма да допусна да се повторят грешките. Аз се уча от тях и няма да ги повторя.

- Предоверихте ли се на някои хора?
- Аз съм достатъчно гърмян заек, за да нямам доверие дори на себе си. Аз си ги говоря едни такива, но по-умните ще схванат какво искам да кажа. Мен нищо не може да ме разочарова. Достатъчно много горчивина съм видял в живота си. Мен нищо и никой не може да ме обиди. Всичко, което съм направил, съм го направил сам. И както казват пред съда - с ясно съзнание и чиста мисъл. Така че няма кой да ме разочарова. Всяко нещо съм го говорил аз и съм го допуснал пак аз. Оттук нататък нещата стават малко по-други. Работя с по-интелигентни хора и трябва малко да се преобразя. Да мина на тяхната вълна, защото иначе не се разбираме.

- На различни езици ли говорите?
- Е, аз говоря на български, те ако не го знаят, е друг въпрос. Интелигентни момчета са, всички са завършили математика.

- На играчите какво им казахте?
- Това, което казах преди 20 дни, го казах и вчера, и днес. Едно и също. Който играеше за Локомотив, шансът му изтече. Оттук нататък почвам да определям кой ще играе и кой ще стои 8 часа на работното поле. На минното поле.

- Намерихте ли им вече работа?
- Работа има колкото искаш. Няколко човека съм ги набелязал да ги хвърля на тръстиката. Има да се слагат бордюри, да се копаят ниви. Това - за физическа подготовка. Да ги видим колко са здрави тези момчета. А сега идва зима, трябва да се цепят и дърва.

- Добре си говорим, но има ли проблем в Локомотив?
- Няма. Проблем в Локомотив няма и няма да има. Има няколко неща, които трябваше да свършим и всеки си ги изпълни. Днес (б.р. - вчера) в 8,00 часа имахме тренировка. Я ми кажете в България кой отбор тренира в 8,00 часа сутринта? В 8,00 всички бяхме на тренировка. Поприказвахме си, изпяхме по една песен, разбрахме се кога ще ходим на дискотека. Направихме графика.

- И график за дискотеките ли има?
- Всичко направихме. От понеделник до неделя всичко им е запълнено. Дамите ще скучаят, защото футболистите вече няма да ходят по дискотеките. Позволено им е само един път в месеца, но заедно с мен. Първо трябва да поиграем малко и един ден в месеца ще си оставяме за волна програма.

- Споменахте играта на отбора, защо тя не върви?
- Такава ни беше тактиката. Това е част от плана. Сега почваме да играем сериозно и да шашнем всички отбори. Да му мислят Дунав, ЦСКА-София, Оборище ...ехе, има още бая.

- А защо досега не се получаваше?
- Явно това е било част от играта. Просто са си почивали хората и са искали малко да ги подценят. Сега ще наберем скорост и почваме да жънем наред.

- Част от стратегията?
- Да, стратегия. Не само другарят Пенев, моят добър приятел, има стратегии. Аз също съм я направил за 10 години напред и мога да ви я покажа.

- Да не ви излезе утре прякор Стратега?
- Не, не. Само един човек има такъв прякор - другарят Пенев. Той си го е доказал, че е стратег. Аз съм един малък... хайде да не използвам думи.

- Г-н Крушарски, кога Локомотив ще има нов треньор?
- А защо трябва да има треньор? Онзи ден си говорих с един мой приятел в Говедарци и той ми даде една идея. Аз съм човек, който променя чат-пат правилата на играта и пиша някаква история. Променям цели наредби.

- Каква ви е идеята сега?
- Кой казва, че трябва да има треньор? Казал е някой, че трябва да има лицензиран треньор. Ок! Ще им кажа: "Аз нямам пари за треньор и няма да има треньор, а футболистите ще играят както едно време в махалата". Айде да видим какво ще стане. Освен това имам и друга идея за промяна на футбола. С 11 човека не е интересно да се играе, затова правим терена 120 на 90 метра и ще играят 22-ма в отбор. Ще пробваме, а после ще го патентоваме в УЕФА и ще изкараме някои лев.

- Засега обаче Локомотив играе по правилниците на УЕФА, а там пише, че всеки отбор трябва да има треньор.
- Там като пише така, ще работим с помощник-треньор (б.р. - визира Христо Колев). После пък ще намерим треньор. Няма накъде да бързаме. Ще се оглеждаме, ще се ослушваме и когато няма влак, тогава ще пресичаме.

Източник: "7 дни спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 227
20.03.2020
11.03.2020
10.03.2020
26.02.2020
24.02.2020
17.12.2019
предишна страница [ 1/38 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Този човек, не напразно е бил голям приятел с Иван Славков батето. Същите маниери същите приказки.
+4
 
 
Хубаво е човек да има чувство за хумор, но когато притежаваш един от най-големите отбори в България, трябва да имаш респект. Респект към почитателите му, респект към историята му и респект към служителите ти - играчи, треньори и др. За пореден път тази утрепка показва, че устата му е най-развитият орган и единственият който използва. Винаги съм симпатизирал на Ботев, но начина по който този тип се подиграва с Локомотив и с града ни е недопустим!
+8
 
 
Всъщност, не знам и аз защо се изненадвам... В България на власт са простаците, бишите комунисти, неграмотните и нахалните. Този цървул вместо да се завре в миша дупка от срам, седнал да остроумничи и да се подиграва. Проста селска тиква, на следващия мач и пари да даваш на хората, никой няма да стъпи да гледа грозната ти селска мутра и боклуците на игрището. Изчезни, селянин!
+9
 
 
Много рядко си позволявам да коментирам неща от съседния двор, но не мога да не направя три уточнения след тези бисери. Първо: Познавам доста локомотивци и мисля, че такива глупости са откровена гавра с тях, както и с футбола в града ни изобщо. Второ: Изявленията на Крушарски обезсмислят всякакви претенции на част от черно-бялата публика за градска и политическа чистота. Простотиите на Крушарски са най-малкото толкова селяндурски, колкото на ДХ-С, а комунистическите му пристрастия стоят много странно в клуб, представящ се за едва ли не най-голяма жертва на режима. Трето: Любим Отбор на Културната Общественост стои доста нелепо до полъха от управата на Локомотив. Ако тази общественост е съгласна с това, предпоследната дума спокойно може да се замени с Каруцарската или Кръчмарската. Пловдивският футбол има сериозен проблем с фаталното привличане на селяндурски индивиди в управлението на клубовете.
+5
 
 
КРУШАТА изкара доста време в локуту и това е показател за интелекта на тяхната публика която го търпи,може би заради обещанието му че ще ги направи шампиони
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 19.10.2016 г.
+5
 
 
Прави се на интересен, но е истински шут. Не го слуша главата. И от както дойде в Локото - голям шкембак отпра. Май приходите му набъбнаха, а не разходите. :D:D:D
+7
 
 
Хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха
хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха
хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха
хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха
хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха
хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха
хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха
хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха
хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха
хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха
хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха
хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха
хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха
хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха
хахахахахахахахахахахахахахахаха
0
 
 
Абе пичове къде се нявряха Узуна и Золума .Скриха се като полски мишки след дъжд.Май кранчето ще секне.Край на лапачката.
+4
 
 
Дядката се прави на забавен. Поредният назначен червен "бизнесмен", който се упражнява в Локомотив. Абсолютен жалкар, прост селянин с пари и самочувствие. Гадже на Мира Добрева (хахаха). Абе комедията е пълна. :(((((
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Треньорът на Марица: Готови сме за плейофи през два-три дни
Трогателно! Фенове на ЦСКА помагат на юноша на Марица
Локомотив Пловдив загуби от Чавдар, предстои двубой срещу лидера
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: