ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бащата пое Локо временно, помощниците на Илиан си тръгват
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:14 / 18.10.2016Коментари (9)5148
© Plovdiv24.bg
Христо Колев - Бащата проведе днешната сутрешна тренировка на Локомотив, научи Plovdiv24.bg. Клубната легенда ще е временен старши треньор на тима след напускането на Илиан Илиев.

В днешното занимание на Бащата помагаха кондиционният спец Михайло Шекероски и Александър Тунчев. Тренировката протече на официалния терен на Лаута, а на стадиона дойдоха и досегашните помощници на Илиан Илиев - Петър Костадинов и Красимир Колев, които бяха в цивилно облекло и гледаха отстрани. Двамата твърдо напускат черно-белите и ще последват Илиан Илиев в бъдещия му отбор, разбра още Plovdiv24.bg.

Христо Колев обаче може да изпълнява функциите на треньор максимум за следващите 3 официални двубоя на тима. Причината е, че той не притежава необходимия лиценз "Про" и от БФС се позовават на правилника при такива извънредни ситуации.

Още по темата: общо новини по темата: 22
24.10.2016
19.10.2016
19.10.2016
19.10.2016
18.10.2016
18.10.2016
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Сега вече доволни ли сте????? Само,че ще играете,като наказани....въобще не съжалявам,че не съм стъпил на стадиона толкова години !!! Мърльовци !!!!!! Крушарски ,плащай им само заплати на тия лекета,пускай малките,поне имат желание !!!
+1
 
 
Баща ако си мъжкар и умен човек, за мача с дунав за да има някакъв интерес у мен лично , а предполагам и у други за да дойда на мач и да пренебрегна работа си , трябва да пуснеш коренно различен състав.Да починат повечето, че май много се преумориха и писна да гледаме едни и същи пародии и бездушие. Питам кога ще получат шанс играчи като : Кацарев (защото виждаме че нито харуби става нито пиргов), или има едно момче от юношите с дълга коса на плитка вратар също има качества,аЙоветковси , Ивайло Марков, Чукалов. Тези момчета няма да чакат вечно разни "опитни стари пушки".Нагледахме се до втръсване на играчи сменили 50 отбора ,който с нищо не вдигат класата на отбора. Така че замисли се сериозно нищо не губиш само може да спечелиш!!!
-3
 
 
Крушарски започни чистка от защитата до върха ако трябва махни и Узунов но локо пд да влезе в релси иначе и 100 човека няма да има следващия мач.За три мача съсипахте отбора .Илиан си тръгна правилно но веднага намерете но в треньор защото Бащата не става.Само Локо пд
+6
 
 
Жалко,че такъв добър и етичен треньор напуска "Локомотив"Сега на негово място ще бъде назначен протежето на Бонев и неговия"ПАЖ"Узунов-ЯСЕН ПЕТРОВ!!!!! Г-н КРУШАРСКИ вземи се в ръце и се опомни.За някои "Локото"е пансион.Стига вечеееее!
+3
 
 
Въобще не им трябва треньор на тия продавалници, резултатите ги решават на друго място, в компанията на тартора и съдружниците.
-1
 
 
Ти се научи да пишеш после ръси мозък селски
+2
 
 
пак ще въведе системата юруш...лакти хапане щинане лежане!!! честито!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: