ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (19) | Вчера (28)
Зрелищен женски бой и сексапил ще взривят Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:46 / 17.10.2016Коментари (3)5661
©
Зрелищен женски бой и сексапил ще взривят Пловдив на 19 ноември в зала "Колодрума". Неустоимата и непобедима Анита Доганова ще се изправи срещу латвийката Валерия Сотченко. Сили на Санда в клетката ще премерят руската шампионка Любов Белякова и гръцката звезда Кристина Стелиу.

Шоуто започва в 19,30 часа и е част от 12-те топ сблъсъка с най-елитните бойци в света, които ще зарадват пловдивската публика в два различни стила - ММА и К1.

Най-добрата българска състезателка по граплинг и ММА Анита Доганова е бижу, което впечатлява със своята женственост, но е ист

©
ински войн в клетката. Родена е на 21.12.1989 г. в София. По професия е начална учителка. С бойни спортове се занимава от 18-годишна. От 2015 г. е част от Spartacus Fight Club, наричан в Англия "Клубът на българите в чужбина". (Зад него стои създателят на Combat Promotion и SFC Георги Анадолов, чиято цел е да открива и развива български бойци.

Състезателите работят със световен екип от професионалсти, част от най-големите ММА вериги в света като UFC и Bellator. Това е гаранция за тяхната добра подготовка и и професионализъм, което им дава възможност за изява и на най-големите бойни подиуми.) В биографията на Анита Доганова има записани две ММА победи, седем втори и три първи места по граплинг, както и шампионската титла по граплинг от последното издание на ADCC България. Анита Доганова е носител на златен медал по гр
©
аплинг в Румъния.

Последната й победа е от турнира по санда SFN 6, който Combat Promotion организира на 17 септември в Лондон. Тогава Анита Доганова направи зрелищен мач в стойка и спечели срещу много трудния опонент от Великобритания Таня Леджър. След майсторската си победата срещу Луис Хилър, също англичанка, на SFC 3 във Варна през юли, красивата българка отново показа добра форма.

Анита Доганова беше съпродена до ринга от виртуозните танцьори на ансамбъл "Чинари" под звуците на тъпани и с българския флаг. С екипът й в момента подготвят участието й в SFC 4.

"Всеки мой ден започва и завършва с тренировка в залата. Работата ми като детска учителка и бойните спортове са доста добра комбинация. Контактът с децата ми дава голямо спокойствие. В залата пък разтоварвам напрежението. Опитвам се да формирам отношението на децата към спорта. Надявам се като техен учител да съм добра с личния си пример, коментира Анита Доганова. - Бойните спортове се появиха в живота ми, докато бях в 12-ти клас. Когато съм в клетката, няма място за емоции - адреналинът те обзема и всичката сила, която имаш е съсредоточена в противника. Най-страхотно е чувството, когато вдигнат ръката ти. Този момент си заслужава всичко. Зад мен са едни от най-добрите треньори и имам още много какво да покажа и занапред, както в страната, така и извън нея."

Опонентката на харизматичната Анита Доганова - Валерия Сотченко, е на 21 години, от Латвия. Има опит като аматьор и две професионални срещи - победа над Магда Олеска с технически нокаут и загуба от Вероника Зигмунд, също с технически нокаут.

Че жените в бойните спортове са силни, безмилостни и прекрасно подготвени, на SFC4 на 19-ти ноември 2016 г. в "Колодрума" - Пловдив ще докажат още две дами. В клетката една срещу друга, за да премерят сили на Санда, ще застанат шампионката по кикбокс на Русия Любов Белякова и многократната шампионка на Гърция по кик-бокс и Санда и носител на титлата Световен шампион по Санда на BCCMA - Англия Кристина Стелиу (Christina Stelliou).
Още по темата: общо новини по темата: 6
22.11.2016
17.11.2016
16.11.2016
15.11.2016
15.11.2016
10.10.2016






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
...и после ще гледаме клипове как озверели момиченца пребиват съученичка заради едикво си.
0
 
 
Женският бой е като художествена гимнастика, в изпълнение на мъже...Грозна и отвратителна картина!
Нито крачка назад! Зад нас е България.
на 17.10.2016 г.
+1
 
 
Уникален сексапил лъха от тях. Особено на първата снимка. Дори май видях двама от публиката да се държат не където трябва.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица с информация за тежко гостуване край морето
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: