ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (21)
Пак не харесаха осветлението в Колодрума, май се разминаваме със световното по волейбол?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:41 / 23.09.2016Коментари (3)4022
© Plovdiv24.bg
Пловдив бе домакин на Европейското първенство по волейбол за младежи до 20 години, което приключи на 10 септември
Пловдив няма да гледа на живо световното първенство по волейбол за мъже през 2018 година, на което сме домакини с Италия. Това е станало ясно след края на европейското първенство за младежи до 20 години, което се проведе под тепетата и във Варна.

Пратениците на Европейската волейболна конфедерация (CEV) са категорични, че заради лошо осветление построената за 48 милиона лева зала "Колодрума" не е подходяща за волейбол, твърди в днешния си брой "7 дни спорт".

Заради това от Българската федерация по волейбол търсят резервен вариант. Четири български града ще приемат мачовете от световното първенство. София и Варна са сигурни с "Арена Армеец" и Двореца на културата и спорта.

Русе също е с големи шансове след построяването на "Булстрад Арена", а Бургас може да се дореди сред домакините, ако новото многофункционална зала там бъде построена навреме.

"Нямаме срокове да определим градовете домакини в България. Ние обаче сами си поставяме такива и това трябва да стане в рамките на следващите два месеца. Колкото по-бързо определим градовете, които ще приемат двубоите, толкова по-навреме ще започнем работата по цялостната организация", призна новият генерален секретар на БФВ Владимир Николов, който се е заел активно с организацията на домакинството на световното първенство.

Още по темата: общо новини по темата: 21
19.09.2018
17.09.2018
13.09.2018
09.09.2018
08.09.2018
07.09.2018
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Забавно е да видиш как се реагира първосигнално на всяко подадено парченце информация. Точно както са го планирали едни хора. :) Ай ся и двамата умници "анализатори" да си вземете думите назад и да прочетете другата новина, от която става ясно, че това е поредния опит за изнудване от страна на Данчо Лазаров. И за поредния опит да се унизи Пловдив.
-1
 
 
60 Милиона з Никому Непотребна Зала.За 8 колоездача .....Трагедия също като таблата по спирките-безумно изхарчени пари...А можеше примерно 60 игрища с изкуствена трева децата в града да има къде да играят футбол....
0
 
 
За чий ...й тогава е построена тази зала,кажи си кмете,за какъв вид спорт става,не е ли правилно като се прави нещо ново да се слагат било то материали,било осветление - последните новости,или сега още 5-10 милиона за осветление.....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Само една победа дели Марица от 10-а поредна шампионска титла
Марица с информация за тежко гостуване край морето
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: