ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Палийски: Шокиран съм! Костов е неблагодарник и лицемер!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:54 / 15.09.2016Коментари (6)6566
© Plovdiv24.bg
Президентът на Ботев (Пловдив) Ангел Палийски отговори на бившия наставник на "канарчетата" Николай КостовВчера специалистът каза, че интригите са част от пловдивския клуб и нападна ръководството.

"Шокиран съм от персоналните публични атаки, отправени от г-н Костов по адрес на служители на Ботев. Твърденията му са абсурдни, противоречиви и лишени от всякаква елементарна логика. Николай Костов получи пълна свобода на действие по спортно-техническите въпроси и не получи отказ на нито едно свое желание във времето, в което бе начело на представителния отбор.

Неблагодарността и лицемерието на този човек преминаха границата на търпението. Съветвам г-н Костов в бъдещите си публични изяви да коментира само спортно-техническата част от престоя си в Ботев, в която се предполага, че е неговата сила. Може да се опита да преброи футболистите, които успя да освободи и привлече за 9 месеца. Ще посочи ли г-н Костов младите футболисти, които той успя да наложи в представителния отбор?

Да си даде отговор на въпроса дали изгледа и един мач на някой от преотстъпените от него млади играчи. Да си даде сметка относно функционалното състояние, в което остави отбора, а също и дали е професионално да се проведе предсезонна подготовка, без да се направят функционални и лабораторни изследвания и подготовката да бъде съобразена с тях.

Нека г-н Костов да преброи с колко различни двойки централни защитници излезе Ботев под негово ръководство и да потърси място в книгата на Гинес, ако в нея съществува подобен показател. Искам да го попитам ще прояви ли мъжество, като излезе и публично признае кой обвини във вмешателство в селекцията в личен разговор с мен", коментира Палийски пред "7 дни спорт".

Още по темата: общо новини по темата: 284
29.09.2017
29.07.2017
24.05.2017
28.11.2016
06.11.2016
01.11.2016
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Сподели какво ново....
на 15.09.2016 г.
-4
 
 
Цирк наречен Ботевъ!!!!!
+5
 
 
Приветствам Костов за решението да хвърли светлина върху някой от делата в Ботев, но не харесвам избирателната му откровенност и решението му да спре на А и да не каже Б, т.е. да довърши започнатото. Освен това не ми хареса подмазвачеството му към собствениците. Някой му бил обещам стадион , селекция- добре това Йотков, Палийски и Молива ли ти го обещаха или този дето уж щеше да дава пари? Ти много добре уж би трябвало да знаеш кой е собственик, или поне кой ще става или там каквото е и да попиташ него за тези неща. То сега какво излиза , че някои въобще не са били в Ботев, колкото и да се скъсват да дават сега интервюта , а собственици са Палийски, Йотков !!!
+3
 
 
заплетена беше историята на преиграващите провинциални любители актьори чадърков и костовка.Все пак видяхме на какво са способни хората в глупостта си,заемайки тези на единия виртуален постове.Найстина си бяха повярвали че, са важни и даже се научили да се преструват на такива... За тях е без никакви затруднения да спретнат някоя реч , обаче постът изисква и да се чете от читателите и дотук с тяхната хитрост - къде ще е листът с хартия другият път с парите които е инвестирал единия а другия за схемите от къде ги папагалстваше за тактиката в играта...предполагам на табло до тяхното селфи...
+2
 
 
Всички имат вина за случилото се,но тази на Костов е особено голяма.Уникален наглец!
+2
 
 
Ей по това личи колко ниски твари са и елементарни боклуци. Почнаха да се плюят един друг.Ама иначе всички лицемерно се крепиха и потупваха.Сега почват да се клепат.
+1
 
 
На едно място като няма кинти и започват да се карат като селяни. Това е признак,че Ботев няма да го бъде.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: