ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Нов иновативен начин за събиране на средства за Кауза Колежа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:14 / 13.09.2016Коментари (9)8035
© Plovdiv24.bg
Клуб на привържениците на Ботев Пловдив излезе с официална информация относно инициативата Кауза колежа. Plovdiv24.bg публикува текста без редакторска намеса.

Уважаеми Ботевисти,

През последния месец УС на КПБП работеше активно върху поредния проект, целящ генериране на средства за Кауза Колежа. С цел разяснение публикуваме кратък текст от Интернет страницата на НАП (http://www.nap.bg/page?id=528 ), като въведение на идеята ни:

"Допълнителното задължително пенсионно осигуряване (ДЗПО) е вторият стълб на пенсионната система и дава право на втора допълнителна пенсия на родените след 31.12.1959г. и възможност за получаване на пенсия за ранно пенсиониране на работещите при условията на първа и втора категория труд. Този вид осигуряване е регламентирано в дял втори на Кодекса за социално осигуряване. То се осъществява, чрез участие в универсални и/или професионални пенсионни фондове, които се учредяват и управляват от лицензирани пенсионно-осигурителни дружества".

През месец юли и август бяха осъществени поредица от срещи с представители на пенсионноосигурителен фонд "Доверие", които доведоха до сключване на договор за партньорство. Договорът ни с най-големия и най-стария пенсионноосигурителен фонд в България дава възможност за получаване на комисионно възнаграждение за всеки записал се Ботевист в ПОК "Доверие". Повече информация за ПОК "Доверие" може да намерите на www.poc-doverie.bg

Сумата между 20 и 40 лева ще бъде изплащана по сметката на Кауза Колежа за всеки записал се Ботевист, в зависимост от броя на прехвърлилите се. (За над 50 прехвърлили се лица се заплащат по 40 лева на лице).

Предвид големия брой фенове на ПФК "Ботев" Пловдив, това партньорство ни дава възможност за генериране на допълнителен финансов ресурс, който да използваме само и единствено за целите на Каузата, която обединява всички Ботевисти. Изрично подчертаваме, че при желание от Ваша страна да подкрепите Кауза Колежа по този начин - НЕ Е задължително да сте член на КПБП, също така прехвърлянето е напълно безплатно. Приканваме всички, които желаят, да прехвърлят задължителното си пенсионно осигуряване, като по този начин ще допринесат за финансирането и популяризирането на Кауза Колежа.

Прехвърлянето на ДЗПО може да стане по следните начини:

След предварителна заявка в магазина на КПБП, намиращ се на ул. Нестор Иванов № 1

С предварителна заявка на телефони:

0895 527410 - Бояна Куямова и 0884 357940 - Елена Маринова

За всички въпроси, касаещи прехвърлянето, на разположение са горепосочените служители на ПОК "Доверие".

Използваме случая да Ви съобщим, че КПБП подготвя отворена среща на ТЕМА КАУЗА КОЛЕЖА, на която ще бъдат добре дошли всички Ботевисти, желаещи да помогнат с идеи, оперативна дейност или финансова подкрепа. На срещата ще бъдат представени и други инициативи и проекти, които са в зародиш или в процес на осъществяване, като всеки присъстващ ще има възможност за коментар и/или предложения.

Вярваме, че заедно ще успеем в каузата обединяваща цял Пловдив.

С уважение, УС на КПБП

Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Всеки, който разбира малко повече от необходимото му е ясно, че освен тези пари някой ще вземе и голям комисион ! Имайте предвид, че след време може да стане така, че парите ви изработени през годините са отишли на вятъра ! Всички пенсионни фондове без АЛИАНЦ изкупуват с НАШИТЕ ПАРИ фалирали предприятия след определен брой години, когато тръгнем да търсим парите си след пенсия можем да не ги вземем защото тези ПИРАМИДИ ще обяват фалити ! Не се захващайте, опасно е !
+1
 
 
Добра инициатива, но най-много да напълните на някого от лидерите ви поизпразнения от оттеглянето на Чандъров джоб!!! Разберете, че поговорката капка по капка-вир, вир по вир-язовир и тн. в България не е приложима. Ще навиете 1000 човека да си прехвърлят ЗПО-то и ще изкарате 40 000лв, с които не може да изчистите бурените на игрището. Разберете, че на вас ви трябва някой като пеевски, който да хвърли едни 15 милиона и да направи стадиона. Мислите, че Чандъров си тръгна заради феновете изгонили Митов. Голяма грешка. Напънахте го за стадиона и той възира с 200. Аз не виждам кой бизнесмен ще хвърли тези пари на вятъра, за да зарадва "верните" бултарси, които на втория мач ще започнат да го псуват...
на 13.09.2016 г.
0
 
 
Колко от тези така наречени фенове работят и се осигуряват че се посяга на допълнителните пари на хората да подпомагат изцепките на тези дето мислят че управляват.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: