ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Я да видим сега кой лъже? Чандъров или Палийски?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:09 / 08.09.2016Коментари (23)15164
© Plovdiv24.bg
Бившият вече финансов благодетел на Ботев (Пд) Румен Чандъров опроверга думите на президента Ангел Палийски, че до Нова година заедно с Георги Самуилов ще продължат да дават пари за клуба.

Plovdiv24.bg вече информира своите читатели, че на снощната сбирка в Коматево президентът Палийски и обявил пред феновете, че Чандъров и Самуилов са обещали да финансират Ботев до Нова година, а след това да дават пари единствено за детско-юношеската школа.

"Ще помагаме единствено на школата. В първия отбор има мениджъри. Нека феновете да си осигуряват бюджети и да си работят. Аз нямам проблеми. Какво да размисля? Аз исках едно нещо - да се извинят феновете и да ги поканят. Те не го направиха. Значи няма какво да говорим. Елементарно нещо не искаха. А продължават да си говорят, че този треньор не им харесвал, онзи не им харесвал. Ами те утре така ще направят и с играчите", заявява Румен Чандъров, цитиран от "Тема спорт".

"В края на краищата аз съм взел някакво решение. Правилно или не, аз си нося последствията. Те искат такъв като Цветан Василев да дава парите и фенове да управляват. Така е било, но при мен не може да се случи", казва още Румен Чандъров.
Още по темата: общо новини по темата: 48
15.11.2018
11.10.2017
23.02.2017
20.01.2017
14.01.2017
07.12.2016
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
А бе Чандъров пак ли ти бе.Само ме разваляш настроението.Нали щеше да си ходиш бе?Какви изявления пак даваш.Виж се колко, ама колко си смешен.Да не би ти да храниш не феновете семействата, та да им диктуваш нещата.Та бива, бива нахалство, ама кЪт твойто тва ниЙде го няма бе. И къде пак си тръгнал да се сравняваш с Цв.Василев бе.Какъвто и да е той намери сили въпреки всичко да изпрати изявление към привържениците Ботев от Белград .Айде сега ти направи сравнението?
-1
 
 
В България май никой не вдява, че работата на собственика не е да препоръчва и назначава треньори и привлича състезатели. Не знам собствениците на Ман.Юн да са се бъркали и нареждали на Съра кого да взема и кого не. Има си изпълнителни дирекори като Палийски, собствениците търсят отчети от тях, а не от треньор или играчи. Това май само Цветан Василев го вдяна, но за жалост.....
+4
 
 
И двамата са лъжци, а Ачо Сълзата е и крадец, за което беше изгонен от Цветан Василев.Помака Чандъров лъже, че ще дава пари на ДЮШ-ша. Там парите ги осигурява "ФИЛКАБ". Но и те ще се махнат защото /цитирам по памет/ :Омръзна ни да се занимаваме с крадци и мошеници.Червенобузестата сълза да каже защо той и зДРУЖЕНЦИТЕ направиха така, че Филкаб и PIMK да се махнат от клуба, а докараха този лъжлив помак и цялата му рода, барабар с домашната му маймуна.
+1
 
 
А че Чандъра е кух....кух е! Половин година не може да им измъкнеш една дума за обещанията които даваха,особено на Самуилов...След като си тръгнаха,вече Чандъров търси трибуна и е много активен в обясненията!Със сигурност ,човек който не чувства вина и е широко скроен ,се усмихва и тегли майни без обяснения.Тоя понеже е кух и понеже е виновен,почна да се обяснява като ученичка.Кой се оправдава или търси вина сега ? "Бизнесмени" били...В България такива с лопата да ги ринеш! Измекяри.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 08.09.2016 г.
+4
 
 
Тоя изживява звездният си миг! Та, кой иначе ще отиде на стадион Септември и ще му иска интервю? Толкова на сериозно се е взел, сякаш е Абрамович. Отърка се о Ботев и вече голям "президент" стана. Пази Боже от такива самовлюбени егоцентрици с пампорски произход.
+4
 
 
Досега за цяла година един лев свои пари не е извадил, пък сега щял да дава. Още ли има вярващи?
+1
 
 
Прав е човекът! Трябва да се научите да казвате "извинявай". Това е голям проблем по нашите балкански ширини... Г-н Чандъров, въпреки, че не съм участвал в срамните действия на шепата фенове миналия понеделник, моля да приемете най-сърдечни извинения - вие и г-н Митов, за това неоправдано по никакъв начин арогантно и минаващи всякакви граници на благоприличие поведение! Благодаря Ви!
+3
 
 
Ако се махаш, махай се! Какво е това ще помагам само на школата? Явно в школата има някаква далавера и ти си намислил нещо. Вън веднага! Долу ръцете от децата!
+3
 
 
"Ще помагаме единствено на школата" - казва човекът, който издаде заповед да се събират по 360 лв от дете за екип. За информация, комплект пълна екипировка на фирма от средна ръка струва около 180 лв макс. С останалите 180 лв ще "помага" на школата.
12. 03 1912 г. – 12. 03. 2012 г. 100 години "Ботев" Пловдив Since 1912.
на 08.09.2016 г.
+5
 
 
Тези двамата вече са минало. Време е да ги забравим и да започваме да си търсим нови собственици. Отново.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Испанец отпадна от групата на Черно море за мача с Ботев
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: