ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Голяма легенда на Ботев: И арабски шейх ще има проблеми при нас
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:10 / 06.09.2016Коментари (20)10291
© Plovdiv24.bg
Една от най-големите легенди на Ботев - Георги Попов - Тумби, изказа своето компетентно мнение относно ситуацията в клуба, която доведе до оттеглянето на Георги Самуилов и Румен Чандъров.

Ето какво каза Тумби пред "Меридиан мач":

Напълно разбирам Румен Чандъров и Георги Самуилов. Хората имат основание да вземат такова решение.

Ще се радвам, ако наистина продължат да помагат финансово на школата на Ботев. Това, което направиха феновете, не е начинът, по който трябва да се протестира срещу решение на ръководството.

Не мисля, че е тяхна работа да сменят и да назначават треньор. Такива неща не са от тяхната компетентност. Не знам дали ще могат да управляват клуба. Според мен някой ги е подвел.

Аз не мисля, че "синята принадлежност" на Николай Митов е причината за тяхната реакция. Прекалено несериозна е. Да, играл е в Левски, бил е треньор в Левски, но в днешно време мисля, че всеки щом започне работа в даден отбор, става от него.

Преди години трансферите бяха много по-малко и ставаха доста по-трудно. Дори и тогава обаче много играчи и от Левски, и ЦСКА идваха при нас в Ботев. Дълги години треньор ни беше местен човек като Георги Генов, но не можахме да станем шампиони.

След това дойде човек от София като Васил Спасов - Валяка. Той си обичаше много Левски, беше играл много години в Левски, но въпреки това ни направи шампиони през 1967 година. Ето ви едно доказателство, че няма значение дали е от Левски или не, а да свърши работа.

Не ми се вярва собствениците да са назначили Николай Митов, за да предизвикат реакцията на феновете и да я използват като мотив, за да си тръгнат. Прекалено невероятно ми изглежда и чак в такива теории на конспирациите не вярвам.

Бъдещето на Ботев за мен е неясно. Не знам дали феновете ще могат да управляват успешно клуба. Мисля, че е по-вероятно да не се окаже добро това което предстои на Ботев.

За съжаление от дълги години при нас положението винаги е било "Стани ти, да седна аз". Постоянно е имало боричкания и някой е искал да заеме мястото на някого. Аз мисля, че и арабски шейх да си намерим за благодетел - ще има проблеми при нас.

Още по темата: общо новини по темата: 48
15.11.2018
11.10.2017
23.02.2017
20.01.2017
14.01.2017
07.12.2016
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Тумби, трябваше да започнеш с това, че напълно разбираш запалянковците в конкретния случай, а не обратното.Все пак те ходят на стадиона за да видят игра, таят надежди и т.н. и когато това нещо липсва нормално е да има и реакция от тяхната страна, нали си дават парите за тези мачове както в Пловдив така и в страната където се гостува.Не оправдавам чупене, трошене, събличане на екипи и подобни, но понякога чашата на търпението прелива и то точно от такива мангизлии като Чандъра.Малко ли беше 10 год. агония?Мисля че не.Ето за това става въпрос.Добре, защо аз знам и съм го запомнил, че си най-бързото крило на България за всички времена?Защо помня Вашето поколение наред с Чико и другите?Защо помня и след Вас отбора на осемдесетте години, където още преди да дойдат гостуващите отбори, се чудеха с колко гола ще си тръгнат обратно?Ето това искат да гледат сегашните привърженици-нещо което го няма вече бая години за жалост.Да си жив и здрав още много години.Само Ботев.
-1
 
 
Истината боли, така е. Арабски шейх ако ни стане собственик, и той ще има проблеми с публиката ни. А проблема на феновете е, че те имат проблеми с главите си!
+2
 
 
Ако лъже, сто процента ще има проблеми!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 06.09.2016 г.
+6
 
 
Тумби, при цялото ми уважение към теб - чуй какво ще ти кажа. Тези неща, за които говориш са за онова твоето време, като футболист и треньор. Онези хубави години във футбола свършиха. След тях дойдоха годините на жестоки и алчни собственици на клубове като Кебита, Селския, тия нашите до вчера хубавци, Лупита, Батковци, Титани-боклуджии, Коковци, Марешки Жоро-Илиевци и какви ли не мутри. Правиха се какво ли не - разбиваха отборите и футболът като цяло се изроди. Кои, ако не феновете трябва да са коректив на тези гадни набези на озверелите президенти? Не само трябваше, а можеха и го правеха с "подръчни средства" - как ако не с протести, бойкоти, понякога с нахлувания и др. Не всеки път действията на феновете в страната са приятни за гледане, но това е единственият им отговор на простотиите на "шефовете". Но, как иначе феновете да защитят любимият си клуб от тая шайка негодници. От тогава, та досега. Тумби, виждаш в каква държава живеем - футболът не е по-различен от нея. Много е хубаво да е хубаво - но не е! Поклон за играта ти като футболист и за това, което даде като треньор на любимия ни БОТЕВ!
-4
 
 
Един смешко призова преди време да се съберели легендите и да се изкажели! Ето една легенда се изцвъка на главите на феновете! Ето това са футболните хора- подлоги на хората с парите, за тях е по важно следващият с парите да ги вземе на някаква службица! Къде бяха легендите когато отбора се затриваше при Селския, къде бяха сега когато затъва от 2 години? Някой размърда ли се, трогна ли се? Най-лесно е да се избършеш с феновете, най- удобно и безопасно, та нали за тях си легенда!
+5
 
 
Човека ви говори с факти. Цял живот плюете. Тоя е мангал, ония е некадърник, третия - подлога. Злобата води до саморазрушение, което и става. Жозе Моуриньо да ви дойде за треньор и на него ще му намерите кусури. Това ви е "образцовата публика". Навремето, когато бяхте милионери по времето на брокерите, пак си биехте и псувахте собствените футболисти, като загубят 2 мача подред. Цял живот плюхте.
0
 
 
Свой човек да ти го каже,най много боли. Съдба
0
 
 
Тумби ти Марица оправи та тръгна и на Ботев акъл да даваш! Гледай си ракията и си остани легенда!
+7
 
 
Ботев ще започне да се оправя когато поколението от тези скапани "фенове" се подмени с по-интелигентни привърженици, които да искат да гледат футбол. И когато процентът на тези "псевдофенове", които отиват на стадиона пияни и дрогиране спадне от 98% на 5%-8%.И за каква ботевистка публика говорим, когато почти една трета от тях са пияни, заляни девойки-наркоманки!!!Браво на родителите, че се "гордеят" с такива дъщери!!!
0
 
 
Лелееее, не очквах Тумби да падне толкова ниско! Ясно е, че е поредната платена статия, но все пак сигурно знае, че използват името му. Това е първият ботевист, исказал се в подкрепа на Чандъра. Сигурно е много закъсал човечецът, за да приеме помашките жълти стотинки и да се изкаже против публиката на Ботев...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: