ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Чандъров отговори на феновете: Всичко, каквото съм обещал, съм изпълнил
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:28 / 31.08.2016Коментари (9)9953
© Plovdiv24.bg
Оттеглилият се от финансирането на Ботев (Пд) бизнесмен Румен Чандъров отговори на част от въпросите, които му бяха зададени чрез нашата медия от привърженици на отбора.

"Всичко, каквото съм обещал, съм изпълнил. Щях да продължа да работя за Ботев, но феновете ме отказаха. Колкото до това дали е вярно, че издръжката на клуба ми е била спусната отгоре - това е абсолютна глупост! Писна ми да слушам подобни обвинения. Точно заради затова се оттеглям - за да разберат феновете, че не съм зависим от никого", заяви Румен Чандъров пред репортер на Plovdiv24.bg.

Бизнесменът изрично уточни, че в понеделник ще говори подробно за нещата, които са се случили в Ботев.

Още по темата: общо новини по темата: 48
15.11.2018
11.10.2017
23.02.2017
20.01.2017
14.01.2017
07.12.2016
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Последно лицето от снимката по-горе какъв се явява в Ботев?Собственик за какъвто се представя пред медиите НЕ Е,защото не притежава и една акция от клуба!Финансов благодетел също не вярвам да е,защото упражнението"изваждане от джоба"му било много трудно/такова е общото мнение за него/,пък и май НЯМА какво да вади .....явно ще да е бил ляв бек или нещо такова!
+5
 
 
Да видим кое изпълнихте г-н Златоградски помако.По ваши те думи Ботев трябваше да се бори за "призовата" тройка. С "футболистите" които вие докарах те ще се борим да не изпаднем.Дадох те срок през май месец, че до 3-4 месеца ще стартирате подновяването на "КОЛЕЖА", НИЩО ТАКОВА НЕ СЕ СЛУЧИ.Г-н ПОМАК, моля ви не идвайте повече във ВЕКОВНИЯТ ни град да ни лъжете, че току виж на някой от тия 30 " лумпена" не му издържат нервите и тогава да разберете от първа ръка с какъв " ПРОЕКТ" сте се захвана ли.
-1
 
 
Не, че симпатизирам на това управление на клуба, но трябва да можете да понесете последствията.Да знаете, че ако запалите огън, с клечката която си играете, отговорността е ваша!Защото когато БФС излезнат и кажат, че вече няма да ни има, ние ще сме на бачкане, да вадим насъщния!Имайте о предвид!Да може да дойде и по-добро, но вече видяхте и шопите как ги режат, няма да има прошка, особено за нас!
+6
 
 
Абсолютно на нищо не отговаря мазният господин от снимката с напълно неясни функции в Ботев през последните 8-9 месеца! Навсякъде по медийте, ах тези медии, се самопровъзгласява за собственик, а той не е такъв! Ей, златоградски тарикат, Ботев Пловдив не е индулгенция за черни и сиви бизнеси и данъчни измами! Ако не отговори на въпросите на другите, аз имам още: Как така в 18. 40 вчера излиза новината за прекъснатата тренировка водена от най- голямото трньорско недоразумение, а в 19. 10 часа, г-н Благодетел вече се оттегля- това вече е новина по всички медий? Има даже и изготвена реч за феновете- лумпени и как те разрушили мечтата на живота му - да инвестира в Ботев! Как и защо на базата след невероятно едноседмично напрежение няма никаква охрана? А,бе г-н "Благодетел", баламите ги няма вече, защо не станеш сценарист в Большой театр? Остави футбола на мира!
+4
 
 
Коментира се докато си в управлението,след това си е обяснение и оправдание.Помак,докато беше бос,мълча като шунда,после щял да обяснява.Па може и да ти го напишат щото си планински джентълмен.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 31.08.2016 г.
+5
 
 
Абе...изпълнил. Не съм си мислил, че ще ни правиш шампиони, но виж къде беше отбора в края на първенството и в какво състояние, виж чистката, новата "селекция" и тоя Костов - от къде го намери тоя мисир, нали видя как я почнахме сега и - с тоя Митов - направо се посра! Ти беше човекът, който следеше, диктуваше и въобще управляваше процесите в отбора, не се крий зад "пълна власт на треньора". Писна ми да пиша едно и също нещо, а ти да се правиш на света вода ненапита.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: