ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Новият треньор на Ботев: Няма да позволя на никого да ми се бърка в работата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:50 / 30.08.2016Коментари (7)4541
© Plovdiv24.bg
Николай Митов официално бе представен като старши треньор на Ботев (Пд), предаде репортер на Plovdiv24.bg. Негови помощници ще са Мариян Христов и испанецът Алекс Гарсия Канедо.

"Доверие не се купува, доверие се печели с резултати и действие. Няма да позволя на никого да ми се бърка в работата. За мен е чест да съм треньор на такъв отбор с традиции и публика. Търсим защитници и нападатели", заяви Николай Митов при представянето си.

Вижте цялата пресконференция в прикаченото видео!

Още по темата: общо новини по темата: 17
13.09.2016
07.09.2016
05.09.2016
05.09.2016
05.09.2016
03.09.2016
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Няколко форумни плъха дето не са видели цяла банкнота от 100 лева през живота си, искат да решават кой да бъде или да не бъде треньор в Ботев....Клубът няма да загуби ако спрете да посещавате мачовете.Даже ще спечели като си спести от глобите и от наказанията, които "фракциите" му докарвате.
+4
 
 
Чандъров да си взима младия талат, треньора, фирмата със капитал от 2лв и да си ходи на село! Това е БОТЕВ, бе ей...!!! Не ни трябват ликвидатори! Изкаме инвеститори, а не празни приказки и голи обещания! Айде, някой да каже- какво направиха за толкова време, а бяха големи приказки! Но със 2лв капитал - толкова! Обърнаха се срещу феновете и отбора, но има една приказка - на зла круша, зъл прът!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 30.08.2016 г.
+1
 
 
Поредната черна страница в историята на клуба. Колко нагло говедо трябва да си, за да доведеш треньор от В група в Ботев, а Чандър? Колко нагло и просто говедо трябва да си, за да дойдеш в Ботев, а Жадно? Нямат край игрите на Чандъра - от некадърник-треньор - на доказан некадърник за нов треньор?! Ей, разсипахте клуба с вашите игрички. Колко души още трябва да дойдат и да се учат на гърба на клуба? Колко некадърници трябва да минат през Ботев и да ни скъсат нервите на макс? Вие ръководство ли сте или ескпериментален отдел? Ако сте ръководство имате ли качества да управлявате този велик клуб или само нищета и мизерия ще ни носите? Като не ставате, а то се вижда - махайте се! Управата, "спонора"..Ще горите в Ада, разсипници - всичко се помни и се връща на тоя свят. Крадци и лъжци, мишки дето 5 дни се крият да не съобщят кой е треньор, след като и децата вече знаеха. Такава ви е цялата работа - миша, тайна, безсмислена. Ето и за Колежа така правите - мълчите, мълчите - никой нищо да не знае, сякаш цяла България не знае какво е и как е в клуба? А, мизерници - това ли ви е начина на управление, за да си прикривате далаверите и игричките? Вън измислени спонсори, защото не сте и собственици. Ще останете поредните жалки управници, довели клуба на дъното.
+2
 
 
Хора лъжат ви, отворете си очите! Това не са собственици, това са ликвидатори, решили с назначаването на Митов да покажат мускули и това "кой управлява влака", забравят че АД-то с 2 лв. капитал могат да си го занесат в Раковски и ние ако трябва ще започнем от В група с ново АД. Не може всички фракции и фенове да излизат с декларации "Лицето Митов е НЕЖЕЛАНО на поста старши треньор" и ти пак на пук да го назначаваш. Какво очакваш да стане при положение, че не е изигран един мач, а вече не го искаме?? Ами при втората загуба? Какво е това недалновидно решение, това е истинско безумие. С тези игрчи, който и треньор да е ЩЕ ГУБИ, но при някой друг ние ще сведем глави и ще обвиняваме играчите, че толкова си могат, но при този доказан некадърник никаква търпимост няма да има от първата минута. 4 месеца минаха за стадиона ни вопъл ни стон, на сина ми му искат в школата 360 лв. за екипировка!! Кое струва 360 лв. г-да Ликвидатори? Фланелка,гащи или гети??? Сега обичайните тролове ще слагат минуси и ще ви обясняват, как ако ги нямало Чандъров и Самуилов, нямало да има кой да дава пари за издръжка, което е една огромна заблуда. Те не са тук за да дават, те са пратени тук, за да ни държат в будна кома, уж го има отборът, но на практика изобщо го няма и не се бори за нищо.Защо го правят ще попитате, защото им дават обществени поръчки и други далавери от най-високо ниво. Нито са дошли в Ботев от голяма любов към клуба, нито са дошли да инвестират и печелят от футбол.Отворете си очите колеги!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 30.08.2016 г.
+3
 
 
Знаем те като играч и треньор колко струваш. Как ще ги тренираш тия хора, като си сакат футболист и некадърен треньор! Какво знаеш и можеш ти, като идваш от В група? Къде си се доказал, какви са ти качествата, че ще водиш Ботев?! Толкова си жалък, че от алчност не разбра къде си попаднал! Прост наглец. Впрочем - нивото на този треньор показва нивото на тия дето го докараха и се съгласиха той да води Ботев! Жалки сте! Не сте за Ботев!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Испанец отпадна от групата на Черно море за мача с Ботев
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: