ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (21)
Стоичков - хулиган? Не - баща за пример!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:58 / 29.08.2016Коментари (15)4936
© Instagram
Голямата дъщеря на Христо Стоичков - Мика, публикува в профила си в Инстаграм снимка от сватбата на сестра си Христина с доста любопитен текст. Той е на Мария Горанова - приятелка на семейството, която е била една от гостите на сватбата.

Поводът естествено е хулиганската проява на Камата по време на сватбата, когато той се нахвърли с удари и обиди върху журналисти.

Ето какво гласи текстът:

"Стоичков - хулиган, не - баща за пример!

Защо в България, когато не си поканен някъде, не осъзнаваш, че не си желан, не си заслужил, нямаш скрупули и се самопоканваш. При това с гръм и трясък, за да не остане човек, който да не разбере каква "жертва си". Защо и масово българинът е склонен да съди и хули, вместо да прозре инсценировката, целяща да уязви мнозина. И като във всяка приказка, и в тази на Хриси и Лука имаше лоши герои...

Жертвата съвсем не е удареният фотограф, жертвата е една легенда, дала много на народа ни.

Нима има човек, който да не знае, че Стоичков е кибритлия, че кръвта му кипи, а темпераментът му е извънземен...именно тези му качества го превърнаха в "безсмъртен" и точно тях определени родни журналисти използваха, за да го потопят в блатото, в което те си виреят, като в рай!

Е, драги ми колеги, не успяхте, защото докато вие давахте предварително режисираните си интервюта и накарахте цяла България да ви съжалява и да го обвинява, имаше едни други 300 души, сред които имах честта да бъда и аз, от позицията си на PR-иятел на семейството и тези 300 души от няколко народности видяха какъв герой е той не само на терена, но и пред олтара, до съпругата си и дъщеря си.

Той даде пример на своя зет, как ревностно трябва да брани неговото момиче от злите езици. Той не позволи нито за миг, да бъде помрачена 24-каратовата ѝ усмивка.
Всички гости дълго ще разказват на повече от 4 нации, не за хулиганството, а за бащинството.

Виждайки неканените гости, Стоичков е премерил рисковете и е видял в перспектива последиците, но никога не е поставял имиджа си пред щастието на семейството си! И сега не направи изключение, накара всеки присъстващ да се почувства специален, докато медиите го разпъваха на кръст и се радваха на "сензацията", която са създали!

Защо преди три месеца, на своя юбилей, когато ни достави нещо невиждано като емоция и всеки бе добре дошъл....защо тогава нямаше "пребити", защото така ви е удобно сега!

Сега, когато събитието бе изключително лично за семейството му и силно вярвам, че ти, който четеш тези редове, ще си представиш как омъжваш своята дъщеря и си готов на всичко, за да е щастлива".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Докато не започнат да се прилагат законите, ще продължаваме да сме си в блатото на дребнавостта и завистта. Така тайничко да потриваме ръце със задоволство, че някой по-известен от нас е "сгазил-загазил". Защо намесвам тук законите ли? В Конституцията съвсем ясно е записано чл.30, (1) Всеки има право на лична свобода и неприкосновеност. По-нататък в чл.32 се допълва, че личният живот на гражданите е неприкосновен и че никой без изрично съгласие не може да бъде фотографиран, сниман, преследван и т.н. , освен в предвидените от закона случаи, а именно съдебно решение. Да, съгласна съм, че също така Конституцията защитава печатът и другите средства за масова информация, обаче с предупреждение и препратка към по-горното, т.е. да внимават и сa подсъдни когато се накърняват добрите нрави или за насилие над личността. Стоичков ще решава спора по съдебен ред, ще си плати глобата за дребна хулиганска проява, но лично аз се надявам от това дело да има прецедент, за да внимават журналистите къде са границите, които не трябва да се преминават. Ако някой кибритлия не разбуни духовете и страстите, какво да очакваме...
0
 
 
Има си правоОхранителни органи.Ако всеки вземе сам да раздава правосъдие,за какво е Полицията. Хубаво е дъщеричката му да разбере ,че освен кофти журналисти има и кофти примери на реакции,които не подхождат на една звезда с интелект. Нещата са могли да се случат много по безконфликтно и нормално.С приказка и предупреждение,че не желаят "медиен интерес" от непоканени...и ако не взимат от дума,полицията ще си свърши работата. Все пак на звездата на може да се откаже внимание!!!
0
 
 
"Журналисти" като тези, горките пострадали, са си чиста проба папараци и не заслужават нищо по-добро. Съвсем не казвам, че постъпката на Ицо е правилна ако действително е ударил тоя "журналист", макар и последния да си го е заслужавал най-вероятно, но човек има право на лично пространство, особено на такова събитие. Така наречената журналистика в България е пълна отврат - ставал съм очевидец на това как репортер на БТВ се опитва да навие участник в ПТП да лъже пред камерата, че другия участник е изскочил от колата си, изкарал го е от неговата кола, бутнал го е на земята, бил го е и т.н. Така че напълно подкрепям семейство Стоичкови - майната им на тия дребни душици дето търсят все гадното, пошлото и лошото, както и на онези, които чакат подобни "сензации" пред екраните. Последните пък направо ги съжалявам.
на 30.08.2016 г.
-1
 
 
Един страхливец и нищо повече,избяга в Маями.
0
 
 
Абсолютно със съгласен с написаното от Мария Горанова. Тъпанара папарак, който се нарича Джурналист, си го заслужава. Като някакви пиявици са.
+3
 
 
Когато толкова искаш да запазиш личното събитие,наемаш охрана,която стои на входа на паркинга и любезно осъществява пропусквателния контрол.Първобитната форма на раздаване на справедливост не трябва да бъде толерирана по никакъв начин.
-1
 
 
Точно такова мнение изказах в коментарите си досега по този инцидент. Обърнете внимание на приказките на "пребития" и колегата му. Вършели си работата. Каква работа са имали там? Ясно е, че тяхната работа е била да го предизвикат, да го провокират! И без да си дават зор са получили нещо като скандал за публикуване. Дано прокуратурата да бъде мъжка и да не ляга на журналистите!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 30.08.2016 г.
+2
 
 
Казват че дъщерите много мязали на татковците си. :D:D:D
Сподели какво ново....
на 30.08.2016 г.
-4
 
 
Не берете дерта на милионера.
+2
 
 
само едно мога да му кажа да си стои в ЦСКА и да не забравя от коя школа е тръгнал и в кои град е израснал..... Благодаря ку4е 4е направи много за Пловдив.....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отлична новина от Ботев преди гостуването на Локомотив София
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
ПФК Ботев с предупреждение за лишаване от домакинство, обявиха наказанието на Попов
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Само една победа дели Марица от 10-а поредна шампионска титла
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: