ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Дългове за милиони спъват строежа на Колежа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:35 / 29.08.2016Коментари (7)10424
© КПБП
Окончателното разрешаване на проблема около огромните наследени вътрешнофирмени задължения на Ботев (Пловдив) е причината за забавянето на възобновяването на строежа на стадион "Христо Ботев".

Председателят на съвета на директорите Ангел Палийски е "изплюл" камъчето в разговор със сериозна група от най-влиятелните фенове на "жълто-черните". Срещата между двете страни се е провела този петък, твърди "7 дни спорт".

Съществуват големи шансове около Нова година ръцете на босовете да бъдат развързани и те да могат да дадат рестарт на "Колежа". По думите на Палийски до средата на декември ситуацията около дълговете на клуба, които бяха около 52 млн. лева, ще се изясни.

На практика е възможно борчовете да отпаднат окончателно, а около Коледа привържениците на "канарчетата" да бъдат зарадвани с така дълго чаканата новина за подновяването на строежа.

Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ако дори и павета да повръща, пак нищо няма да стане.Не вярвам.Всичко е само лъжа и измама.Ако имаха желание до сега поне половината стадион да беше готов.С голям зор сложиха осветлението в Коматево, та какво остава за стадиона?Гледат си само собствения бизнес.Изобщо не им пука нито за стадион, нито за отбор и привърженици.За това да вървят и да правят каквото си искат.Майната им да каже човек.....Хората си събориха Уембли и за нула време си направиха новия, ама са хора.И тука може да стане, ама първо трябва да се напълнят гушките и тогава евентуално да стане нещо, за това МАЙНАТА ИМ.Ще ставаме Европейска столица на културата?Каква столица, каква култура?Един стадион в Пловдив няма, поне за изплакване на очите.Само изгорели сгради и повърхностни-козметични промени-само това са прави в нашия град.МАЙНАТА ИМ НА ВСИЧКИ.
+1
 
 
Как така дълг от 50млн може да се опрости?кой ще го стори това?
+1
 
 
Минавания от всякъде...Чети бе ЛЕШПЕР! Когато онзи ден ви го казваше това един ваш фен ,че пречат задълженията на Василевата/Пеевска фирма..вие му цъкахте минуси.Сега пиянлийски не е изплюл...а е излюпил камъчето...Пък ти РЕзоне ще го мътиш пак до Коледа :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: