ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (27) | Вчера (21)
Пловдивска легенда в бокса отговори на грозните атаки срещу Станимира Петрова
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:47 / 29.08.2016Коментари (1)2898
© БОК
Треньорът на Станимира Петрова - световният шампион Александър Христов, заяви, че атаката, предприета от Стойка Петрова и обкръжението й към неговата възпитаничка е непочтена. Както е известно, Стойка заяви, че федерацията и съдиите в България фаворизират Станимира и затова са я порязали за участие на олимпийските игри в Рио де Жанейро.

"Боксовите специалисти в България много добре знаят коя от двете е по-добра. Това се видя и на двубоя, в който беше определено коя ще отиде на олимпийската квалификация. За мен е трудно да нарека това боксов мач, защото Стойка Петрова практикува на ринга някакъв друг спорт. По-близък до борбата. То беше едно дърпане, едно бутане, едно хвърляне... По едно време си викам: Чакай малко, бе, това бокс ли е!? Почна Стойка прави едни суплеси и да хвърля Станимира на ринга. Не е за вярване... Това, ако е официлаен мач, веднага ще й дадат предупреждение и ще я накажат с отнемане на точка", коментира Александър Христов пред "Меридиан Мач".

Plovdiv24.bg припомня, че Сашо Христов освен световен шампион, е и олимпийски вицешампион. В момента пловдивчанинът има собствен боксов клуб, чийто състезател е асеновградчанката Станимира Петрова

"Иначе Станимира резонно си я би с 4:1 съдийски гласа, каквото и да казват от лагера на Стойка. Преди това Станимира я победи и на турнир в Русия, а пък Стойка надделя с 2:1 гласа над нея на финала на турнир в Испания. Тогава моята боксьорка беше с прищипан нерв и едва се движеше. И дори хората до Стойка много добре знаеха това и едва ли ще го отрекат. Като цяло е непочтено някой да се провали и тогава да се излее цялата помия върху него, но това е България и тук нищо не може да ме учуди", допълни бившият боксьор.

"Стойка и обкръжението й не понасят Станимира още от 2013-а, когато тя влезе в националния. Само след няколко месеца започна да ги побеждава всички наред, а година по-късно стана световна шампионка. И те започнаха да я изолират. Още повече, че тя е скромна и тиха, и те използваха това, за да я смачкат. На лагерите никой не говори с нея, нито пък й прави някаква компания. Добре, че съм аз, че да не е абсолютно сама", разкрива Александър Христов.

Още по темата: общо новини по темата: 54
23.01.2017
26.08.2016
24.08.2016
22.08.2016
22.08.2016
21.08.2016
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Нищо ново под слънцето..! Гнусните шопи- отново в действие, когато става въпрос за състезател от Пловдив! За това вече няма спорт в тази държава! Ако Станимира стане състезател на Левски или ЦСКА, мръсните шопи ще я носят на ръце, но нали представлява Пловдив....!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
След 1:8 от Септември, юношите на Ботев паднаха и от Славия
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Пловдивски тенисист игра срещу бивш №24 в света на четвъртфинал в Испания
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: