ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ръководството на Ботев: Вече е ясен пътят, който води до завършването на стадиона
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:50 / 24.08.2016Коментари (15)11168
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Ботев отговори на феновете на отбора, които преди дни зададоха няколко конкретни въпроса.

Plovdiv24.bg публикува позицията на шефовете на клуба без редакторска намеса:

Уважаеми Ботевисти,

Още от зародиша на идеята ни за изваждане на "Ботев" от изключително драматичната ситуация, в която бе изпаднал в началото на лятото на 2015 г., далеч преди да започнем ефективно финансиране и оперативното си управление, основен приоритет за нас бе завършването на ст. "Христо Ботев". Далеч преди да бъдат придобити акциите на ПФК "Ботев" ние бяхме наясно, коя е голямата ни цел и наша главна задача. Основният мотив да оглавим голямото и взискателно "жълто-черно" семейство бе именно този - да го върнем в неговия дом.

От първия ни ден в Клуба бяха предприети необходимите стъпки по дългия и неравен път, който трябва да извървим, за да видим "Колежа" завършен. Ангажиран бе екип от специалисти, който в последните месеци извърши огромен обем предварителна работа, след която вече е ясен пътят, който води до завършването на стадиона. Както обещахме през месец май, правим всичко възможно това да се случи до края на годината и ще продължим, докато не видим новия "Христо Ботев" пълен и оцветен жълто и черно.

Тук е мястото да заявим, че считаме за деструктивен начин за комуникация воденето на публичен диалог чрез декларации, по каквато и да е тема. Показали сме, че можем да водим нормален диалог с всички - от висши институции, до редови футболни запалянковци. Няма да молим за доверие никого, това никога не е било наша самоцел. Доверие се печели с работа и резултати. Вярвайки в това, ще продължим да следваме начертания план и да се приближаваме до изпълнението на нашата цел. Без значение на какви атаки сме подложени и без значение дали те идват от свои или чужди.

Нас ни боли за ст. "Христо Ботев" не по-малко от всеки един Ботевист. Затова считаме за спекулативно твърдението, че е съсипан терен за 750 хил. лв. Тук става въпрос за подмяна единствено и само на тревното покритие. Всички останали елементи, които включва един терен - отоплителна, дренажна и поливна система - нямат нужда от рехабилитация.

Рискът, че тревното покритие ще има нужда от подмяна след завършване на строителните работи е оценен и съществува още от самото начало на реконструкцията. Единственият начин да бъде тревната настилка в перфектно състояние, след окончателното приключване на работата по строежа, е теренът да бъде презасят или зачимен. Поддържането му на този етап би бил компромис с неговото качество и в крайна сметка икономически нерентабилно, тъй като необходимите за това средства биха били повече, отколкото цялостното подновяване на тревната настилка, а разликата в качеството - несравнима. За нас е важно след завършването си стадионът да изглежда така, както в мечтите на всеки един Ботевист.

Вярваме в добрия и градивен диалог!

Вярваме, че съединението прави силата!

Вярваме, че ще достигнем до крайната цел заедно, вървейки ръка за ръка!

Ръководството на ПФК "Ботев" АД

Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Отвръщавам се от многото тъпанари искащи и нищо не даващи,та чак и ултиматуми поставят.Отвратихте и отблъснахте от стадиона много хора.Ботев е за хората,а не за олигофрените.Само Ботев.
-1
 
 
Долни помияри вън от отбора.СВОБОДЕН БОТЕВ
-1
 
 
Ачка, стига приказки и залъгалки.Досега трябваше да сте почна ли стадиона.Ако не вие по силите, и тримата на масата да ви няма от БПФК1912.Омръзнаха ни лъжите ви.
0
 
 
Защо като ще правят стадиона,сложиха осветление в Коматево,излишно хабене на ресурси,с много пари ли разполагат или това е ясен сигнал,че Ботев ще играе на село дълги години?Фен съм на Локомотив,но тези селски номера,дори и при вас, ми идват в повече.Искам пловдивският футбол да върви напред,а това ще стане с два силни отбора.
-2
 
 
пътя е начертан,палийски след шише домашарка започва да върви по него хахаха
на 24.08.2016 г.
+8
 
 
Пътят е начертан рече той и протегна ръка към хоризонта!
+1
 
 
Палийски, стига с тези алабалистики искаме конкретика. Излезте и кажете кога започвате, пращайте кранове и камиони, да се вижда, че поне нещо се върши, а не да се руши и построеното вече. Единственото смислено в този пасквил е за тревата, която наистина е по-добре да се смени след окончателното построяване, отколкото с години да бяхме поддържали тази. Искаме начало и срокове,а не "пътят е начертан"..
+4
 
 
В това изявление освен празни приказки и оправдания друго не видях. Същите глупости ги слушаме вече една година без никакъв резултат. "Доверие се печели с работа и резултати". Нито работа сме видели, нито резултати, където и каквито и да били те. Толкова е трагично, че чак смешно.
+4
 
 
"Доверие се печели с работа и резултати." Кое от двете показахте досега, за да искате хората да Ви имат доверие?
-5
 
 
Хвърлихме прах в очите на слепите сега чакайте от умрял писмо и от к***а запис
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: