ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенклубът на Локо внесе в Общината писмо с 3 въпроса към кмета
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:56 / 23.08.2016Коментари (6)5678
© Plovdiv24.bg
Днес в Община Пловдив феновете на Локомотив официално входираха писмо до кмета на града Иван Тотев. "Черно-белите" привърженици задават 3 конкретни въпроса и призоваваха за максимало бърз отговор и адекватни действия за издаване на строително разрешение за стадион "Локомотив" в най-кратки срокове!

Plovdiv24.bg публикува писмото без редакторска намеса:

До Кмета на Община Пловдив,
Господин Кмете,


На 28 февруари 2004 година, една от трибуните на общинския стадион Локомотив рухна в следствие на лоша или по-скоро никаква поддръжка от страна на община Пловдив. От този ден до днес, състоянието на стадиона на отбора, станал Шампион на България през 2004 година и донесъл толкова слава и гордост на цял Пловдив е един от най-болезнените проблеми за обществото ни. От този ден минаха дванадесет години и няколко месеца, през които се продадоха много общински имоти (сигурни сме изключително изгодно за Община Пловдив), построи се Колодрум (мечтата на поколения пловдивчани), положиха се километри велоалеи, но средства за съоръженията за най-популярния спорт в Пловдив и България, така и не се намериха.

Към този момент, имаме уверението на г-н Христо Крушарски, собственик на футболния клуб Локомотив Пловдив, че има готовност да започне реконструкцията на стадиона в квартал Лаута. Още юни месец тази година ОС на Пловдив гласува кандидатурата на града за о

©
тпускане на средства за реконструкция на същия този стадион, които бяха одобрени от държавната администрация.

При положение, че Община Пловдив се доказа нееднократно като лош собственик на спортните съоръжения в града ни, ние феновете на футбола в Пловдив искаме да зададем три въпроса:

1. Защо Община Пловдив се бави с приемането на ДАРЕНИЯ от г-н Христо Крушарски строителен план за ремонт на стадион Локомотив на стойност десетки хиляди левове?

2. Защо Община Пловдив се бави с издаването на строително разрешение за започване на ремонтни дейности на същия този стадион, при положение, че за първи път от много години е налице инвеститор с ясно изразена готовност и желание за стартира строителни дейности и то на имот собственост на Община Пловдив?

3. До какъв етап е достигнала процедурата с отпускането на средствата, гласувани от ОС и държавната администрация, с които трябва да продължи следващия етап от ремонта?

Силно се надяваме, заявения от Вас интерес към спорта и здравето на младите хора в Пловдив да не се изчерпва само до предизборната Ви кампания, а ще направите всичко възможно да помогнете на частните инвеститори да направят това, което Община Пловдив не свърши вече две десетилетия - да даде на Пловдив едно спортно съоръжение, годно да приеме срещи от европейските клубни турнири.

Фенклуб Локомотив Пловдив
Още по темата: общо новини по темата: 98
06.10.2016
31.08.2016
26.08.2016
25.08.2016
19.08.2016
23.05.2016
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Господин Империал отново показва двоен стандарт
0
 
 
Добре де, защо г-н Крушарски не вземе стадиона на концесия? Каква му е далаверата да налива пари в общинска собственост, от което след това няма да има никаква полза?
+1
 
 
Г-н кмете, г-н крушарски е готов да извади пари да се направи нещо хубаво за спорта на този град сега от вас зависи !!!! За нас феновете на ЛОКОМОТИВ Пловдив има два варианта, давате ход за строеж на трибуна бесика и всички го виждат и се говори с добро за вас и общината или половин Пловдив ви намразва.
-1
 
 
Еееех... сега и стадиона на Локото /както този на Ботев/ да беше на концесия- е*ати кефа!!! Ама тия тъпанари... от Локото де... не щат да се уловят на въдицата! Вместо да си разширявам хотелската водеща база в Пловдив сега трябва да се занимавам с глупости... Аз като разправям, че да си кмет не е лесна работа, вие не ми вярвате...
+3
 
 
ЧАКАМЕ ОТГОВОР И РЕАЛНИ ДЕЙСТВИЯ КМЕТЕ,ПАК ЛИ СИ ПРИСТРАСТЕН КЪМ ОТБОРИТЕ?
+5
 
 
Г-н Тотев, чакаме!!! Изборите минаха, време е за действия!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: