ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Търпението се изчерпа! Феновете на Ботев с остро писмо до собствениците
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:58 / 19.08.2016Коментари (20)16366
Управителният съвет на Клуб на привържениците на Ботев Пловдив (КПБП) изпрати днес писмо до ръководството на ПФК Ботев Пловдив. В него се задават конкретни въпроси, вълнуващи силно "жълто-черната" общественост и всички подкрепили "Кауза Колежа".

Plovdiv24.bg публикува писмото на КПБП без редакторска намеса:

До собствениците и ръководството на ПФК Ботев Пловдив

Уважаеми господа,
както най вероятно сами сте забелязали, общественото недоволство във връзка с ремонта на стадион "Христо Ботев", както и цялостното управление на Клуба, започва да ескалира.


Ние, като официален фен клуб с близо редовни членове, сме длъжни да Ви зададем най належащите и наболели според нашите членове въпроси, свързани със състоянието на Стадиона, както и цялостното управление на Клуба.

Нашето единствено желание е отговорите на тези въпроси да дадат лично членовете на ръководството на Клуба, а ако е възможно и собствениците, в насрочена от тях самите официална пресконференция.

Надяваме се да приемете това писмо достатъчно сериозно, защото зад него стоят хиляди фенове на най-стария клуб в България.

Въпросите, на които търсим официални отговори, са следните:

1. Какви са причините ремонтът на стадион "Христо Ботев" да е все още стопиран?

2. Кога ремонтът ще бъде възобновен? Бихме желали точен и ясен отговор на това.

3. Защо строителния обект е в окаяно състояние, а струващия близо 750 000 лв терен бе оставен на произвола на съдбата и в момента състоянието му е практически неспасяемо (прилагаме нужните снимки, подкрепящи това твърдение).

4. Наскоро призовахте феновете да подкрепят отбора само с разрешените от БФС начини, за да не тежат допълнително на финансовото състояние на Клуба. Защо обаче не се обръща нужното внимание на струващите в пъти повече грешки на хора, работещи в него? Кой ще поеме отговорност за меко казано неадекватните трансфери на контузени играчи, които прекарват половината от времето си в Клуба в операции и лечения, струващи прескъпо, както финансово, така и игрово, отразяващо се на цялостното представяне на тима?

Ботев Пловдив е клуб с вековни традиции, предизвикващ широкобществен интерес и подкрепян от многобройна публика. Целта на това писмо е най-наболелите въпроси, свързани с управлението на Клуба и довършването на нашия дом стадион "Христо Ботев", да достигнат до широката жълто-черна общественост.

УС на Сдружение "Клуб на привържениците на Ботев Пловдив"

Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Май Спартак,Марица,Ботев,Локомотив ще трябва да питат за общо решение на 9 Септември - Пловдив.
0
 
 
Имаш много мистериозна бенка, даваш ми много сериозна оценка, смееш се като саудитска кукла, прецеденттка. Даваш с много висока надценка, забравяш бързо комплимента, оставяш само коефицентъ. Рядко прибързваш с претендента, два пъти забравяш диригента, веднъж се смееш с апсулвентта. Аплодисменти за ПР'а на кака ти - зарибенка. Прабаба ти - Плетенйенкь.
на 19.08.2016 г.
0
 
 
Учудвам се и се радвам да прочета доста смислени коментари! Явно много хора са си отворили очите.
-2
 
 
Тези двамата на снимката са зрители като нас, но от по-горните редове и на заплата! Просто им натресоха клубът, за да не им правят данъчни ревизии и да ги глобяват. Вместо глоба Локомотив Пловдив или Ботев Пловдив докато кажем. Христола натресе банко Васил на Ботев след като му нареди някой отгоре. Банго Васил взе парите и избяга, но напълни касичките на партиите. Нашите лизачи на дупета около 50 човека пишещи се за Ботевисти след като свършиха рошколите и изчезнаха, иначе тук по форумите бяха големи.
-4
 
 
Факта че сложиха осветление в коматево трябва да ви говори достатъчно за намеренията на ръководството ви. Хр. Ботев иска 10млн. за да се завърши цялостно, или 5 колкото да могат да се играят мачове в А група. За момента няма кой да отдели даже и 1млн. Същото е и с нашия стадион.
-3
 
 
Няма кой да ви изкара толкова пари да довърши стадиона.Така,че си кротувайте защото в тия тежки времена и отбора ще се откажат да ви издържат.
+4
 
 
а сега де....ами свиркаджиите на рьководството които сьщо са 'ботевисти' от коя страна на барикадата ще са? как неможахте да разберете че тези господа до един са парашутисти спуснати от бате ви гоико митич! то бива бива прост народ ама това е мазохизам,,,,,
+1
 
 
извинявайте че съм допуснал грешки но е от вълнение и бързина на писането
+7
 
 
Правителството организира всичко.Бавно и мъчително но успешно изгониха всички БОТЕВИСТИ в това число ръководство ,треньори и фенове.Агонията ще продължава докато се стигне отбора да мине на аматьорски начала.Единственият вариант е да се вдигнат всички футболни фенове от цялата страна обединени да се изтупат пред БФС и изметат всички боклуци.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: