ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенове на Спартак с разтърсващ призив към бизнеса в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:48 / 16.08.2016Коментари (2)10016
© Plovdiv24.bg
Фенове на Спартак (Пд) върнаха към нов живот официалния сайт на разпадналия се футболен клуб, за да отправят чрез него емоционален апел към бизнеса в Пловдив.

Plovdiv24.bg публикува призива на привържениците без редакторска намеса:

Знаем, че вече е късно, факт е, че т.нар. ръководство на отбора закри първия отбор на Спартак само два дни преди първия мач в новото първенство, само и само, за да няма възможност да се действа бързо и любимият ни клуб да започне на чисто поне от най-долните нива, но изчистен от паплач на високо ниво. Георги Колев и Тодор Симеонов си гледат своите интереси, нямащи нищо общо със Спартак, досега гледаха да печелят дивиденти от името и марката Спартак.

Ние, привържениците на Спартак Пловдив, се обръщаме към пловдивския бизнес с молба, да не оставят този славен отбор да отиде в небитието и забравата. Сигурни сме, че всеки пловдивчанин, някак, някога се е докоснал да магията Спартак, било чрез дядо, баща или роднина, имал досега с любимия ни отбор.

Едва ли няма останал поне един бизнесмен в града или страната, на който като чете тези редове не му трепва нещо! Да, ТИ (или ВИЕ) същия, недей отминава с лека ръка тази молба на толкова много хора. За голяма маса пловдивчани този отбор значи много, ТИ ще направиш много хора щастливи. Вече имаме много гробокопачи на Спартак, техните имена ще се помнят с черни букви, нека ти да дадеш светлина на толкова изстрадалите привърженици на Спартак и бъди сигурен, че тази добрина ще се върне многократно с времето. Хиляди пловдивчани ще ти бъдат благодарни!

Очакваме те, вярваме, че в тази държава не всичко е окрадено, някъде има хора, които знаят какво значи едно име, какво значи чест и достойнство. Пари трябват, но не всичко е пари, в случая те молим за първото, за да се върне и славата!

Още по темата: общо новини по темата: 16
17.05.2018
04.01.2018
04.04.2017
23.03.2017
12.03.2017
22.01.2017
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Хидил съм на много мачове на Спартачето и вътре и вънка, в села и паланки на стадиони които не могат да се нарекат така но сме го поддържали, сега и това си отива много жалко !!!
на 16.08.2016 г.
0
 
 
Дано да стане нещо и да се започне отнякъде,пък било то и от дъното. Как може такива села да имат отбори във В група а Спартак да изчезне и да го няма и в селските групи! Трябва малко повече масовост и от привържениците!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Събитие в Трета лига! Спартак и Несебър се издъниха
Важен тест за Спартак по пътя към Втора лига
Фенове на Спартак: Сами срещу всички сме! Трън в очите на много хора, но ще се борим докрай
Край! Спартак (Пловдив) няма да използва повече тази емблема
Спартак честити празника на Ботев! Пожела им много успехи и поводи за радост
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: