ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бултрасите: Ще подкрепим отбора, но не и в условията на животни в зоопарк
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:17 / 13.08.2016Коментари (10)7016
© Plovdiv24.bg
Фенове на Ботев (Пловдив) обявиха, че няма да са на Южната трибуна на клубната база в Коматево. Причината са лошите условия, които предлага тя.

Както е известно, от БФС официално съобщиха, че "канарчетата" ще приемат Славия в Пловдив.

"Приятели, след като официално мачът със Славия ще се проведе в Коматево, искаме да ви съобщим, че обединени фракции БУЛТРАС няма да присъстват на досегашната Южна трибуна. 

Тя ще остане празна, като на новопоставените плексигласови плоскости ще разположим достатъчно красноречив и ясен транспарант, с който се надяваме да стане ясно на цялата общественост, най-вече ботевистката такава, защо предприемаме тези действия. 

Ние пак ще бъдем на базата и ще подкрепим отбора срещу Славия, но не и в условията на животни в зоопарк. Досегашния компромис, който правехме във всеки мач в Коматево, се изчерпа напълно. ИСКАМЕ СИ СТАДИОНА!!!", написаха бултрасите в официалния сайт на обединените фенфракции в Ботев - bultras.com.

Още по темата: общо новини по темата: 11
18.08.2016
16.08.2016
15.08.2016
15.08.2016
15.08.2016
15.08.2016
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Ама той стадиона си е ваш бе ,жълти п....ки.Е,освен ако не плащате концесийката ,може и да ви го вземат.Все пак тенденцията сочи , че срещу Лидл има Кауфланд
на 14.08.2016 г.
+4
 
 
Народа е казал-Каквото посееш това и ще жънеш. Ако продължавате да се държите като говеда клетката ви е малко трябва да сте извън стадиона. Защо трябва да се докарват безумни глоби от разни факли бомби нахлувания на терена. Ако някой даде смислен отговор оттеглям изказването си.
0
 
 
Абе, в сайта пише, че за трибуна Север няма да се продават билети (някой ако може да ме светне защо). Щом на южната няма да има никой, понеже там трябва да е агитката, как ще се съберем на централната трибуна или възнамерявате южната трибуна да бъде семкаджийската?
+1
 
 
Мисля, че достатъчно чакахме. Стига сме мълчали! Искаме си стадиона! Стига вече празни приказки! Ако новите собственици са безсилни, да се омитат! Нека всеки който обича Ботев да се замисли с какво може да помогне за каузата! От най-малкия човек, през всички власт имащи, до най-големия бизнесмен! Нека бъдем единни! Нека покажем на цяла България, нашата мисия! ИСКАМЕ СИ СТАДИОНА!!!
0
 
 
Пуснете тогава гостуващите агитки там, ще им се стори като ВИП
+4
 
 
Нека да зададем въпроса: защо е направена тази клетка за бултрасите? Те знаят да пишат декларации, които бяха срам за истинските привърженици на Ботев(за мача в Бургас). Те не сметнаха за необходимо да се извинят за потрошените седалки на Лазур, нито пък да се бръкнат в джоба и да покрият поне 10% от наложената глоба от БФС. Всичко за сметка на клубната каса, в това число и покриване на щетите там. Докога 200 или 300 човека ще диктуват условията си на всички останали фенове? Не си ли дават сметка, че заради тях все по-малко хора ходят на мачовете на любимия си отбор? Да се надяваме, че клетката-намордник ще я има и на Колежа! Нека да не ми се сърдят бултрасите за резкия ми отговор и да се погледнат как изглеждат в очите на обикновен запалянко на Ботев със стаж от 1962г.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: