ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Вижте емоционалната изповед на футболист от Спартак след разпадането на отбора
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:59 / 12.08.2016Коментари (4)5770
© Plovdiv24.bg
Футболистът на Спартак (Пд) Александър Драшков направи доста емоционално изказване, след като неговият любим тим се разпадна и отказа участие в Трета лига.

Писмото на сърцатия защитник бе публикувано в страницата на Спартак във Фейсбук:

Shame for Bulgarian football, shame for Plovdiv! А сега на български: Срам за всички вас, градоначалници и всички хора, отговарящи за спорта в Пловдив.

69 ГОДИНИ! Точно толкова години ще навърши този отбор след 3 месеца, какъв подарък само, не мислите ли? Нямам думи освен да ВИ БЛАГОДАРЯ на всички, които не направихте нищо този отбор да просъществува, макар и без нито една стотинка за футболистите!

Благодаря на моите съотборници за прекараното време в отбора и се надявам някой ден отново да се съберем и отново под емблемата на отбора, който ни даде много, макар и с доста премеждия и проблеми.

Благодаря ви, момчета, благодаря и на Манол Георгиев - човекът, който ми даде невероятната възможност да продължа моето развитие в мъжкия футбол и човекът, който ме изгради като футболист.

Благодаря ви за това, че винаги се опитвахте да ми покажете пътя към моето лично развитие, макар и доста често да си мислех, че грешите. Осъзнах, че всъщност всичко е било за мое добро.

Огромно БЛАГОДАРЯ на всичките ми съотборници през времето ми в този ВЕЛИК клуб, както и на треньора. Благодаря ви, момчета, казвам ДОВИЖДАНЕ, а не СБОГОМ, защото наистина се надявам някой ден отново да заиграем заедно под името на СПАРТАК ПЛОВДИВ!

Спартанци завинаги!
Още по темата: общо новини по темата: 16
17.05.2018
04.01.2018
04.04.2017
23.03.2017
12.03.2017
22.01.2017
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
0
 
 
Това е ужасно за Пловдив, България...направо настръхнах от ужас!В главата ми изплуваха спомени...Израснах в "Кючук Париж"...на "Кичево", всеки ден след училище(Спортното) се прибирахме през подлеза на "Централна гара", "Стадион Спартак" и в къщи!Баща ми е ботевист, но не пропускаше мач на "Спартак", там разбира се до него бяхме аз и брат ми...Баси мамата...кога отлетя това време ве майна???
+5
 
 
Спартак е футболен шампион на България,както и Ботев и Локомотив Пловдив. При безпаричието е вероятно да има момчета които играят за играта и заради клуба,за сметка на ония патерици в "грандовете". За съжаление ,когато като президенти се кичат разни бездарни и бездушни плазмодии...тогава страда и клуба и привържениците му.Нищо ново под слънцето в пловдивския футбол,начело на който от поне 25 години има непловдивски Цървули и тарикати!
+3
 
 
Срам! Цялaтa измет нaчело нa грaдaни трябвa дa бъде съденa от грaждaните и изметенa от пистовете им, зaрaди допускaнето дa спре съществувaнето нa еднa от футболните икони нa Пловдив!
+7
 
 
Ей такива футболисти и въобще спортисти ни трябват - като това момче! Сърцати, скромни и с чувство за принадлежност към града и клуба. Едно време бяха само такива във всички пловдивски отбори. А сега се купуват знайни и незнайни звезди от всички краища на света, а феновете се чудят как да се обиждат един друг по стадионите и форумите. Спартак трябва да го бъде, дори и само защото школата на този отбор все още "вади" такива момчета.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица победи Спартак-2, но предстои друго градско дерби за първото място
Събитие в Трета лига! Спартак и Несебър се издъниха
Важен тест за Спартак по пътя към Втора лига
Фенове на Спартак: Сами срещу всички сме! Трън в очите на много хора, но ще се борим докрай
Край! Спартак (Пловдив) няма да използва повече тази емблема
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: