ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Тъжно! Спартак (Пд) се разпадна!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:50 / 11.08.2016Коментари (5)8864
© Plovdiv24.bg
Една от футболните гордости на Пловдив - Спартак, се разпадна. Отборът се отказа от участие в Югоизточна Трета лига и вече е информирал за това Българския футболен съюз, съобщи за Plovdiv24.bg изпълнителният директор на кючукпарижани Тодор Симеонов.

"В момента старши треньорът Манол Георгиев е събрал футболистите в съблекалнята и им съобщава неприятната новина. Просто собственикът на клуба Георги Колев няма повече възможност да издържа финансово мъжкия отбор", каза още Тодор Симеонов.

Той обаче бе категоричен, че всички останали юношески гарнитури на Спартак ще продължат да играят в съответните първенства.

"Треньорският щаб на отбора също се запазва, защото ще продължи работата си с юношите", уточни пред Plovdiv24.bg изпълнителният директор на Спартак.

Вижте тук как стои въпросът с ползването на стадион "Тодор Диев"

Още по темата: общо новини по темата: 16
17.05.2018
04.01.2018
04.04.2017
23.03.2017
12.03.2017
22.01.2017
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Кочо Гяуров и ахд не можаха да го унищожат но тези лекета го сториха.Не можел да го издържа ами тогава защо го взе кретен.Така ли не се намира в този град един човек да о жилне нещо за Спартак.
+4
 
 
Тъжно, много тъжно за този славен клуб. Дядо ми бог да го прости играеше рамо до рамо с Тодор Диев. Не случиха на собственици и те.Стадионът им стои 20 г. една руина,феновете им с течение на времето се стопяват, нови няма как да се появят с този слаб отбор.Целият ни футбол е едно блато, но няма как да е друго при положение, че в държавата ни всичко е с главата надолу. Строи се спортна зала за 60 милиона с 5-6 събития до края на годината, с в града няма един нормален стадион. Всичко е сбъркано, затова и на олимпиадата в Рио няма да вземем един медал.
+4
 
 
Ах този Пловдив трън в очите на всички и за всичко.Култура спорт тенологии та дори и вековния панаир.ПОНЕ СМЕ С НОЙ ГОЛЯМОТО ГЕТО.Бихме ВИ го дали и него.Почакайтеще го получите -БОНУС-.
+4
 
 
Крушарски нали искаше дублиращ отбор или сателит. Да вземе да помогне на Спартак и там да се обиграват и наши юноши,а не да ги праща чак в Самоков. Жалко,че неразбориите с концесията на стадиона заличават един традиционен клуб.
+6
 
 
Жалко, много жалко. Футболът в Пловдив отива на все по-зле. Марица е зле, Спартак се разпада, любимия ми Ботев играе на трениривъчна база, Лаута има една читава трибуна... За футболна класа даже не ми се започва...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Събитие в Трета лига! Спартак и Несебър се издъниха
Важен тест за Спартак по пътя към Втора лига
Фенове на Спартак: Сами срещу всички сме! Трън в очите на много хора, но ще се борим докрай
Край! Спартак (Пловдив) няма да използва повече тази емблема
Спартак честити празника на Ботев! Пожела им много успехи и поводи за радост
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: