ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Осъдиха още един след дербито в Бургас, този път фен на Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:26 / 03.08.2016Коментари (15)8683
© Plovdiv24.bg
Солена санкция отнесе след пловдивското дерби фен на Локомотив Пловдив. В сравнение с нея, боят, който получи 32-годишният Йордан Запрянов и глобата от 300 лева изглеждат като издърпване на ухото.

Случаят с Емил Стоянов от Асеновград, който ще прекара 12 денонощия в ареста, обаче остана скрит за широката общественост. Единствено Plovdiv24.bg се добра до цялата история.

Стоянов пристигнал в Бургас заедно със своите приятели около 7:00 часа сутринта в деня на мача с нощния влак от Пловдив. Компанията вече е била солидно подпийнала и се е запътила към Централния плаж, който бе определен за територия на "черно-бялата агитка". На плажа мъжът и неговите приятели продължили да се наливат с бира.

В ранния следобед напрежението между футболните запалянковци и бургазлии, имали неблагоразумието да отидат на плаж точно в този ден, ескалирало.

"Много ли ви е интересно? Много ли ви е смешно? Какво ме гледате?", разкрещял се Емил Стоянов на група местни момчета, които в този момент излизали от водата, с намерение да си тръгват. Той ги пресрещнал на брега и започнал да ги бута. Бургазлиите не реагирали по никакъв начин, което разгневило още повече футболния запалянко. Той замахнал срещу единия от тях, след което с юмрук строшил носа на друг бургазлия.

Местните побързали да се отдалечат преди да е станало страшно и на изхода на плажа потърсили помощ от патрулищи наблизо полицаи. Служителите на реда се намесили светкавично и отвели нарушителя в сградата на Първо РПУ.

Емил Стоянов е признал, че е извършил всичко, за което е обвинен и съжалява за стореното. Той е осъден за дребно хулиганство, за което се предвиждат две алтернативни наказания - задържане в структурно звено на МВР до 15 денонощия и глоба от 100 до 500 лева.

Бургаският Районен съд прецени, че хулиганинът заслужава по-тежката санкция - задържане в структурно звено на МВР за срок от 12 (дванадесет) денонощия, заради особената бруталност и наглост на извършената проява. На ексцесиите са станали свидетели множество хора, включително летовници и чужди граждани, според показанията на свидетел.

Решението е потвърдено и от Бургаския Окръжен съд.
Още по темата: общо новини по темата: 71
19.08.2016
04.08.2016
03.08.2016
02.08.2016
02.08.2016
02.08.2016
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Простотията няма цвят и клубна принадлежност.От двете страни има по 100 човека заради които страдат хиляди.Така е и Шопландия,както и под тепетата.
Aнонимен
на 05.08.2016 г.
+1
 
 
Тоя индивид не е към никоя фракция а един пиклйо който щях още във влака да му бия шамарите...пътувахме зедно...след прословутата случка го изгонихме да не е сред нас...такъв покемон нежелаем....наказанието му е малко
+1
 
 
Само да попитам за протокола: Истинските майни от Асенвград ли произхождат или....? Защото аз съм от Мараша и съм фен на Ботев и според селяните в черно- бяло, съм не градски! Сега пак разправяйте вашта м*ма помашка, кои са градски и кои- не градски?
-1
 
 
Хора пак ви казвам,не всички фенове сме като вас, мирни и послушни.Някои от феновете като пушим по един масур и пием по две водки ни идва от вътре да се бием.Това би трябвало да е в кръвта на всеки един мъж.
-1
 
 
Щото марешки нее напраел достатачно бензиностанции . . .
0
 
 
ами то се знаеше че ще стават мизерии ... пловдивско дерби в разгара на лятото, на морето, ... даже леко мина . :)
+8
 
 
Малоумник като ония жълтия наркоман.
+9
 
 
Това не е фен.Този кретен заслужава същото каквото и папагала нахлул на терена.Глоба и поне шест месеца поправителен труд.Питай го за какво е бил там да бие децата ли??За боклуците не трябва да има прошка.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Чико: Преди финала на 15 май фенове на Ботев ми показваха по 4-5 пръста, но тогава затворихме устите на половин Пловдив
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: