ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марков: Неделев сам трябва да убеди Майнц, че иска да играе в Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:47 / 02.07.2016Коментари (11)5069
© Plovdiv24.bg
Ботев (Пд) чака Тодор Неделев сам да убеди ръководството на Майнц 05 да го пусне отново под наем при "жълто-черните".

Според медиите в Германия 23-годишният халф е желан от Люцерн, който ще играе в Лига Европа.

"От нашия клуб сме направили необходимото. Водени са разговори с Майнц 05 относно нашето предложение. Сега вече нещата зависят и от Неделев, който ще трябва да убеди германския клуб, че иска да продължи да играе именно в Ботев Пд. Предстои баща му да пътува до Германия, където с ръководството на Майнц 05 ще изяснява бъдещето на Тошко. Предполагам, че през следващата седмица ще се разбере дали ще се върне при нас", коментира спортният директор на Ботев Пд Георги Марков, цитиран от "Тема спорт".

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че договорът на Неделев с Майнц е до края на юни 2018 година.
Още по темата: общо новини по темата: 284
29.09.2017
29.07.2017
24.05.2017
28.11.2016
06.11.2016
01.11.2016
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Този младеж за чеп на каца не става вече. Вместо да играе в Люцерн, той иска да си почива в Ботев. Айляче, един вид. Иска само да капят кинтите, ама това е до време. После кой знае - на поточната линия в заводите си търсят общаци за 600-700 лева на месец. Прост, мързелив и арогантен - неочаквано 'добра' комбинация.
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
0
 
 
КОМЕНТАРА Е СКРИТ!!!ТОШЕ, ТОШЕЕЕЕ...!!!
-5
 
 
Продължението-освен слаб футболист със слаб, по точно никакъв немски, тошко бе слаб и в пантомимата... вече 11 години продължаваха опитите му да се разбере с майнц, колкото и Христолов властваше в някогашния ботев. Щяха в ботевЪ вече да му правят юбилей, феновете им, известни като Мълчаливците готвиха хореография именно от пантомима, да дереш глас за отбор борещ се за да не изпадне е твърде голямо усилие. Тошко се отказа да се разбира с немците,н о искаше да им каже довиждане, или поне че тръгва. Отново размаха дясната си ръка на изток, после клекна за патешко ходене, като постави лявата си ръка върху главата сякаш ще се здрависва, само кутрето опираше по вече плешивото му теме и започна да кукурига , да кудкодяка, а с дясната ръка размахваше "крило".Немците вече скучаеха от тези му изпълнения, но следващото ги втрещи и вкара в невиждано недоумение... Тошко се изправи и постави дясната си разперена длан на нивото на колената си, после извади синя кърпичка и я доближи до дланта си, разбира с е бе приведен, след това изведнъж се изправи , подскочи и сложи лявата си длан до лакътя, показа к*р-немците за първи път го разбраха- и разтърка дупето си.Ех, си каза тошко -дано са разбрали, че отивам на изток в България, в село , до някогашната ракиджийница, ех забравих за ракията да им "ГОВОРЯ" в село коматево...където онези дребните човечета, сините смърфчета ни вкарват голям к*р отзад!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+6
 
 
На сила хубост не става! Неделев замина без мерак за Майнц. Фактът, че отложи максимално заминаването си за Германия с мотив да учи немски и да кара шофьорски курс е красноречив. В Германия щяха да намерят и български учител по немски и щяха да го запишат на шофьорски курс. Причината не е, че не е харесвал Майнц, а не му се напускаше Ботев. Това се случва сега отново, отказва преминаване в Цюрих, в Люцерн. Логичният въпрос е, защо се съгласи да отиде! Не беше в състояние да устои на психозата около него - ръководство на клуба, семейство, мениджър. Според трите фактора, това беше оптималният момент за трансфер, и то напълно основателно. Да не забравяме невероятният му блясък през сезона преди подписването. Ако бяха пропуснали момента, видяхме какво се случи след контузията му през следващия полусезон. Нямаше да има прошка за Мъри, Кривия, Андрей Павлов, Бог да го прости! Неделев е изключение, вярно е! Сега момчетата преди да започнат да ритат, мислят за чужбина, за пари и слава. Това важи и за градските и за селските момчета. Сега критицити имат много основания! Основното е, че не е достатъчно амбициозен. Трудолюбие, влагане в тренировки, физическа издръжливост, игра в защита, са следствие. От друга страна, идеализъм, привързаност, пристрастие, любов, клубен патриотизъм, тези забравени стойности, ако не и вече отречени, виждаме че все още съществуват. Затова, поздравления за Неделев! Но вече не е Тошко, младата ни надежда, който умело партнираше на Вуйчо Ваньо, а трябва да се вземе в ръце, за да поеме диригентската палка и да замести Вуйчо Ваньо!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Лъчезар Балтанов надъха малките национали в Пловдив
Мертенс тренира с отбора, Ботев почна подготовка за "моряците"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: